Şimdi Ara

Ipad4 Şarj Kablosu ve Çoklu USB Şarj Cihazı Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi orijinal Ipad4 veya Iphone5 uyumlu Apple şarj kablosu 70TL gibi yüksek bir fiyatla satılıyor, her gün şarj edildiğinde çok özenli olmayan bir kullanımda 1 yıldan sonra orijinal kablo arızalanabiliyor, 15-20TL'ye satılan ucuz şarj kabloları taklıdığında orijinal ve uyumlu kablo değil diye şarj etmeyebiliyor. Apple dışında uygun fiyatlı sorunsuz çalışan kablo kullananlar varsa tedarikçi ve fiyat bilgisini paylaşabilir misiniz?
    Ben aşağıdaki kabloyu buldum yalnız fiyatı yinede pahalı gibi, 49,90TL (18.02.2014).
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/DEXIM-DWA072B-USB-Lightning-%C5%9Earj-ve-Sync-Kablosu-Siyah,103452,465614,870528.html?langId=-14

Aynı anda birden fazla iphone-ipad-ipod apple cihazlarını aynı anda şarj edebilmek için önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
    Ben aşağıdaki cihazı DARC marka 4xUSB çıkışlı şarj cihazını kullanıyorum, fiyatı 56,02TL (18.02.2014) çoklu iphone ve ipod şarjında sorunsuz kullanıyorum, ipad şarjını ihtiyaç olmadığı için denemedim, ledli aydınlatması var gece ışıktan rahatsız olmayanlar için kullanışlı.
    http://www.gold.com.tr/dark-30-pin-apple-ipad-iphone-4-x-usb-coklu-cikisli-sarj-adaptoru_u

Önerilerinizi ve kullanım tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

• Merhaba.apple store türkiye mağazasında sanki fiyatlar sizin dediklerinizden makul gibi.sayfada şarj diye arama yaptığınızda bir çok ürün çıkıyor.aradığınız sadece adaptörse 49tl gözüküyor.kablolar aşağı yukarı sizin bulduğunuz fiyatlarda.isterseniz siz de inceleyin.açıklamalarda kafanıza takılan bir şey olduğu zaman mh arayıp bilgi de alabilirsiniz.bu bile burdan alma sebebi bence.tabi aynı ürün başka yerde ucuzsa ordan alınır.ama size tavsiyem orijinal ürün kullanmanız.10-20 fazla olsun orijinal olsun.
    Şuan gözüme kliksada hama 102094 çarptı fiyatı düşmüş 52.90.ucuza yok galiba bu kablolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 19 Şubat 2014; 4:20:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.