Bildirim
ipadde yapılanların iphone rapor edilmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxxxenesxxxx
benim hem ipad'im var hemde iphone'um..benim istediğim şey ipadde yapılan işlerin konuşmaların yazışmaların indirilen uygulamarın iphonuma rapor etmesini istiyorum.böyle bir program varmı sizce bu mümkün mü?
Cydida var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RiXoN
quote:
benim hem ipad'im var hemde iphone'um..benim istediğim şey ipadde yapılan işlerin konuşmaların yazışmaların indirilen uygulamarın iphonuma rapor etmesini istiyorum.böyle bir program varmı sizce bu mümkün mü?
Cydida var
kardeşim zaten büyük ihtimalde vardır ama ben bu programın adını bilmiyorum ve nasıl kullanılcağını sen biliyorsan yardım edermisin ? -
quote:
quote:
quote:
Cydida var
kardeşim zaten büyük ihtimalde vardır ama ben bu programın adını bilmiyorum ve nasıl kullanılcağını sen biliyorsan yardım edermisin ?
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57738991&p=1#57738991
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
...
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57738991&p=1#57738991
Bana kel alaka geldi ama.. -
ahaha çok iyi ya ipad 2 telefon özelliği konusunun linkini vermiş :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X