Şimdi Ara

Ipadden Dizi,Film İzlemek ( Dizimag

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar arkadaşlar 26 kasımda bende Ipad air almayı düşünüyorum fakat en çok istediğim özellik bu nette yaptığım araştırmalarda kesin bilgilere ulaşamadım.Ipadde film,dizi izlemek tat veriyor mu?Çözünürlük nasıl?Ekran yeterli oluyor mu?Ipada film atmak çok mu zahmetli ve dizimagin Ipad uygulaması var mı?Ipad kullanan tecrübe etmiş arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

• uzay maymunu U kullanıcısına yanıt
    Sen al gerisini sıkıntı etme, istediğin bütün her şey oluyor . Dizimag uygulaması yok diye biliyorum ama idizifilm diye uygulama var istediğin bütün her şeyi orada bulabilirsin.

Sen kısacası al hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekran RETİNA daha ne olsun çözünürlük konusunda asla kafanıza takmayın bu mevzuyu,film/dizi izlerken gerçekten çok büyük tat alacağınıza eminim
    Bunun dışında DİZİMAG HTML5 kullanan bir site bu sayede istediğiniz diziyi hiçbir problem yaşamadan izleyebilirsiniz
    İlk kez iTunes kullanacaksanız film,müzik vs atmak çok sancılı doğrusu ama internetten araştırma yapıp takıldığınız noktaları buraya sorarak yapamayacağınız işlem yok iTunes ta.Zamanla alışırsınız

Şimdiden hayırlı olsun

• Uygulamaya gerek yok ben ipad miniden izliyorum mukemmel. Mobile sitede aciliyo yeni diziler cok eski olanlari acilmiyor sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ozellıkler benım ıcın cok onemlıydı yorum yapan arkadaslar yeterince açıklayıcı oldu cok sagolun almam kesinlesti artık :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dizi izler gibi film izlemek
    3 ay önce açıldı
    Netflix Film indirme ??
    4 yıl önce açıldı
    Netflix Dizi Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.