Şimdi Ara

İpek Duş Kesesi 1 Alana 1 Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mağaza bana aittir. İpek duş kesesi ürettik, Trendyol'da satışa sunduk. Ancak yorumumuz olmadığı için hiç satış yapamıyoruz. Ben de foruma özel bir kampanya yapayım dedim. Satış olur diye tamamen zararına bir kampanya.

Foruma özel olarak sınırsız bir şekilde, yarın akşam (Perşembe gecesi 24.00'a kadar) 1 adet alana 1 adet de ben hediye edeceğim. 2 alana 4, 3 alana 6 adet... Eş dostunuza da söyleyebilirsiniz. Kim alırsa alsın yarın gece 24'e kadar alan herkese 2 katını göndereceğim.

Link:

https://www.trendyol.com/verant/ipek-dus-kesesi-ve-peeling-eldiveni-kadin-ve-erkekler-icin-1-adet-p-877206957?boutiqueId=61&merchantId=993094&utm_source=share

Maliyeti merak edenler, 1 adet lifin üretim maliyeti 43 TL'dir. Trendyol 30 TL komisyon alıyor. Kargo da satıcı olarak 39 TL ödüyoruz arkadaşlar. Ürünün başa baş maliyeti 112 tl yapıyor. Lütfen satın alan arkadaşlar ürün eline geçince naçizane bir yorum eklese çok memnun olurum. Eğer beğenmezseniz 1 yıldız verirsiniz ya da iade edersiniz hemen kabul ederim arkadaşlar.

Teşekkürler arkadaşlar.

• 2. Fıstık vakası yükleniyor.

1.kalite lüx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 27 Kasım 2024; 19:2:39 >
  • Gel vatandaş gel fıstığa gel yok yaa ne fıstığı enseye gel keseye
  • Sakın bulaşmayın bir de bunun fıstık versiyonu vardı 1. Kalite dedi tozdan fıstık görünmüyordu.
  • Önceki konuyu kaldırmışlar sanırım foruma iyi dadandı demek ki fıstık iyi para bıraktı iade etmeye usenenler olduktan sonra bunlar da devam eder haliyle
  • Sen insanlığa, iyiliğe olan inancımızı kaybettirdin kardeşim, bir de utanmaz gibi gelip yine konu acmıssın. Fıstık konusundaki soruna bir cevap bile vermeye tenezzül etmedin. O insanların vicdanını yaşarsın gerçi senin helal haram kavramların yoktur.

tanım: yeni banker bilo

• Fıstık güzeli gelmiş

Fıstık mağazası farklıydı. 3 5 kuruş için reklam mı yapıyorsun yoksa farklı farklı mağazalar mı açıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.