Şimdi Ara

İphohe 8 plus ses cızırtısı ve kalitesizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazımda müzik dinlerken özellikle ahizeden gelen ses cızırtılı geliyor ses patlaması yaşıyor sanki değişik alt hoparlorler ise eski tadında değil gibi kalitesiz bir ses çıkışı alıyorum temizledim ama sorun devam ediyor telefon ile birisiyle görüştüğümde ahizede cızırtı fark etmedim ama müzik dinlerken bariz belli oluyor alt model bir iphonedan bile daha kaliteli ve yüksek tok bir ses alabiliyorum denedim yazılımsal olma ihtimali sıfır gibi servise versem ne gibi bir şeyle karşılaşırım rica etsem bilgilendirir misiniz ayrıca kullanacağım bir telefon yok garantiye verdiğimde telefon talep edebilir miyim kullanmak için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 8 Plus Hoparlör Cızırtısı ve Kalitesizliği

iPhone 8 Plus'ınızda hoparlör cızırtısı ve ses kalitesinde düşüklük yaşıyorsanız, bu yaygın bir sorundur ve çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Olası Sebepler:

• Kir veya toz tıkanması
    • Hoparlör ızgarasında hasar
    • Hoparlör kablosunun gevşemesi
    • Yazılım hataları
    • Donanım sorunları

Sorun Giderme Adımları:

1. Hoparlör Izgarasını Temizle: Yumuşak bir fırça veya pamuklu çubuk kullanarak hoparlör ızgarasındaki kiri ve tozu nazikçe temizleyin.

2. Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: Apple, yazılım hatalarını gidermek için düzenli olarak güncellemeler yayınlar. Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme'ye giderek yazılımınızın güncel olup olmadığını kontrol et.

3. iPhone'u Yeniden Başlat: iPhone'u yeniden başlatmak, geçici yazılım sorunlarını çözebilir. Güç düğmesini basılı tutun ve kaydırıcı belirdiğinde telefonu kapatın. Birkaç dakika sonra tekrar açın.

4. Hoparlör Dışındaki Ses Çıkışlarını Kontrol Et: Bluetooth kulaklık veya harici bir hoparlör gibi başka bir ses çıkış cihazına bağlanmayı deneyin. Hoparlörde sorun yoksa, sorun iPhone'un ses çıkış sisteminde olabilir.

5. Hoparlör Kablosunun Bağlantısını Kontrol Et: Hoparlör kablosunun gevşek olup olmadığını kontrol etmek için iPhone'u açın. Gevşekse, yeniden bağlayın.

6. Profesyonel Yardım Al: Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ediyorsa, onarım için Apple Destek veya yetkili bir servis sağlayıcıyla iletişime geçmen gerekebilir.

iPhone 8 Plus'ınızdaki hoparlör cızırtısı ve kalitesizlik sorununu çözmek için bu sorun giderme adımlarını izleyerek cihazınızı tekrar optimum ses performansına getirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayni durum benim x de var. bircok cihazda varmis hocam

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Yetkili apple servisinde arkadaşımın bir arkadaşı çalışıyormuş onunla görüştüm bu arkadaşda teknik servis bölümünde çalışıyor denk geldi
    Söylediği abi boşuna istanbula göndermeyelim artık çok önemli tamir edilemicek durumda telefonları değiştiriyorlar ve sıfırlıyorlar ben bunu garanti kapsamında ekranın ön panelini değiştiriyim sorun çözülür dedi 2 3 saatlik bir işi var hem telefonsuz kalmazsın dedi şimdi ekran isteği yaptı appledan gelince takıcak hemde ben telefonsuz kalmamış olacağım sende garanti kapsamındaysa telefonun bunu talep edebilirsin hocam hem açmışken içinide temizlerler

• tanks55 kullanıcısına yanıt
    Bu sorun neyden kaybaklaniyor ekran paneliyle ne alaka hocam cizirti sesinin

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Bu sorun neyden kaybaklaniyor ekran paneliyle ne alaka hocam cizirti sesinin
    Hocam o ahizeyi sıfırlamış olucak yani sırf ahize değişmediği için sanırım o komple ön panele tümleşik bir yapı olduğu için ekran panelini değiştiricek eskiden olsa yeni cihaz veriyorlardı artık zor diyor bunada şükür :)

• aynı cihazda aynı sorunu yaşıyorum.Demek ki kronik sorun
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    Sesini actiginizda cizirtimu yapiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de iPhone 8 Plus aynı sorunu verdi, dün servise verdim...

Sonuç burada...

İphohe 8 plus ses cızırtısı ve kalitesizliği

Ahizeyi değiştirmek için komple ekranı değiştiriyorlar anlaşılan.

Apple yeni cihaz vermemek için elinden geleni yapıyor gibi.
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bende de ortaya çıktı. Ahizeden gelen ses arttı sanki ve sesi açtığımda cızırtı yapmaya başladı. Yazılımsal bir sorun diye sıfır restore yaptım ama değişen bir şey olmadı.

Milletin ahizeden ses gelmez bizde de ses fazla gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukMct

Ayni sorun bende de ortaya çıktı. Ahizeden gelen ses arttı sanki ve sesi açtığımda cızırtı yapmaya başladı. Yazılımsal bir sorun diye sıfır restore yaptım ama değişen bir şey olmadı.

Milletin ahizeden ses gelmez bizde de ses fazla gelir
    Cızırtı varsa stereo özelliğini verimli kullanamazsınız, siz de tamire göndereceksiniz mecbur ve ekran değişecek.

Anlaşılan kronik bir sorun var iPhone 8 Plus’ta.

• Cihazımı teslim aldım ekran ve arka kamerayı değiştirmişler, sorun kalmadı. Swap verilen cihazlarda da hatalar olabiliyor böylesi de iyi.

• Ekranı orjinal ekranla değiştirildi benimkide bugün sorun kalmadı ilk aldığım gün gibi ses şuan ekranı sıfırlamış olduk güzel :)

• benzeri sorun bende de var,

konuşurken karşıya ses çok az gidiyor.
    hoparlorden gelen sesler çok net bir şekilde az geliyor.

bunları garanti kapsamında çözebilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.