Merhaba Iphone mikro sim kartla kullanilablecekmis ve bizim operatörlerde böyle bir sey varmi bilmiyorum ama 4gs alacaklar icin bu video faydali olacaktir.
iPhone 4 çok hatalı çıkınca hemen yenisini sürdüler piyasaya
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY iPhone 4 çok hatalı çıkınca hemen yenisini sürdüler piyasaya
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
quote:
Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.
"Iphon 4gs"
Bu nedir acaba?!?
Ben dün kafama göre kestim biçtim makasla turkcell simkartımı.. sığdıramadımmı.. bidaha kestim.. bi köşesi büyük geldi bidaha kestim.. Sonra oturdu .. veee fevkalade çalışıyor... Çok uğrşamalık bir iş değil yani kafanıza göre
ebayda 23 dolara satılan zımba gibi aletler var. aslında birkaç kişi birleşip öyle bi alet alınsa fena olmaz yakında telefoncularda "sim kartınız micro sim'e çevrilir: 10 TL" diye ilanlar görürüz :)))
quote:
Orijinalden alıntı: GS_ERDEM
ebayda 23 dolara satılan zımba gibi aletler var. aslında birkaç kişi birleşip öyle bi alet alınsa fena olmaz yakında telefoncularda "sim kartınız micro sim'e çevrilir: 10 TL" diye ilanlar görürüz :)))
8 TL ye Gsm Operatörlerinden de alabilirsiniz kasmayın bu kadar yaw
Hocam ben kesip biçtim 5-10dakikada. Şu an iPhone4'te sorunsuz çalışıyor. Ebayden de 3$'a adaptör aldım. LAzsım olursa çıkartıp diğer telefonlarda da sorunsuz kullanabiliyorum ;)
yok biliyorum da maksat muhabbet olsun gülelim eğlenelim biraz :) danaya 7 kişi girer gibi micro sim cutter'a gireriz belki :)))
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GS_ERDEM
8 TL ye Gsm Operatörlerinden de alabilirsiniz kasmayın bu kadar yaw
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.
"Iphon 4gs"
Bu nedir acaba?!?
komik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme