Eşimin İ4'nün ekranı çatladı, ekran değişimi için 450 ile 130 TL arasında fiyat buldum ve işin içinden bir türlü çıkamıyorum. 130 TL'ye kaliteli ekran taktığını söyleyende var 250 TL'ye enkalitesilini taktınğı söyleyende. Mecidiyeköy'de görüştüğüm bir servis, orjinal ekranan sadece Genpa, KVK gibi servislerde olduğuğnu onun fiyatınında yukarıda belirttiğim gibi 450 TL civarı olduğununu belirrti, kendilerinin sattığı ürünün ise 1 sene garantili olduğunu ve piyasadaki en kaliteli ürünlerden biri olduğunu söyledi.
Kafam çok karıştı. Bu konuda güvenebilir, önerebileceğimiz servisler varmı, yardımcı olursanız çok sevinirim.
ekran olarak farketmiyor hepsi aynı kalitede yüksek fiyat çekenlere aldanma boşuna en uygun kim yapıyorsa ona yaptır bence sonucta inan bana aynı ekranı takacaklar
İnanın o kadar fiyat vermeye gerek yok eğer eliniz yatkınsa ebay de 30-40 dolara komple ön arka camları satılıyor.Youtube da videoları izleyerek 10 dakikada telefonu yenilersiniz.Bu şekilde bir sürü arkadaşımın telefonu sıfırladık.
bostancıda bir yerde bir servise gittim benim aldığım ekranın aynısını takıyolar üstelik 3 katına bende alıp kendim takıyorum değiştiriyorum ama bu kadar olmaz bence en uygununu bulun siz
İlanima bakiniz temin edebilirsiniz
Allahım ben kılıfsız kullanırım kaç kere yere attım sadece içine tozlar gibi hafdif bi açık olustu sol plastıkte. Sonra ekranı yanlıslıkla lazer ile çizdim sarı pixel olustu.Ama hala telefon tas gıbı belkı 20den fazla mermere dustu dokunmatıkte sorun yok. bi ata sözümüs vardı korunan mala göz batar [gereksız kafıye oldu] sızınkıde oyle bısey :..:D
quote:
Orijinalden alıntı: gisigisi
İnanın o kadar fiyat vermeye gerek yok eğer eliniz yatkınsa ebay de 30-40 dolara komple ön arka camları satılıyor.Youtube da videoları izleyerek 10 dakikada telefonu yenilersiniz.Bu şekilde bir sürü arkadaşımın telefonu sıfırladık.
bence de böyle yapın hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: uludagkarinna
Allahım ben kılıfsız kullanırım kaç kere yere attım sadece içine tozlar gibi hafdif bi açık olustu sol plastıkte. Sonra ekranı yanlıslıkla lazer ile çizdim sarı pixel olustu.Ama hala telefon tas gıbı belkı 20den fazla mermere dustu dokunmatıkte sorun yok. bi ata sözümüs vardı korunan mala göz batar [gereksız kafıye oldu] sızınkıde oyle bısey :..:D
Sakınılan göze çöp batar
Ben de bugün Kadıköy'de pek çok dükkana iPhone 4 ekran degisim fiyatı sordum. 100 lira ile 200 lira arasında değişen fiyatlar söylediler. Aksamustu Karaköy alt gecitteki bir servise sordum 180 lira dedi. "100 liraya yapan nasıl yapıyor. Farklı kalitede ürünler mı var?" dedim. "100 lira mümkün değil. Çıkma ekran takiyordur" diye yorum yaptı. Ben de bilemedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme