Şimdi Ara

İphonda kullandığınız kılıflar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğumuz cihazlarımıza en bir kez kılıf alıyoruz ve öyle kullanıyoruz. Herkes kullandığı kılıfın resmini koyarsa belkide alacak olanlarada bir fikir sahibi olmasında yardımcı oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resim koymaya çalıştım fakat mobildeyim olmadı sanırım. Kullandığım kılıfın ismi spigen neo hybrid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFSANEBRAD -- 10 Nisan 2014; 21:00:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdastyana

Resim koymaya çalıştım fakat mobildeyim olmadı sanırım. Kullandığım kılıfın ismi spigen neo hybrid

En guzel kilif bu, üstüne tanimam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elago bumper 40 tl aldim

• Spigen slim armor
    Spigen ultra hybrid
    0.2 mm Silikon
    Kalın cüzdan tipi deri

• Haco deri kılıf
    Neo hybrid
    Slim armor
    Power support air jacket
    Elago outfit
    Elago bumper
    Ozaki cristal
    Apple 5s case
    Neo hubrid ex bumper
    Caze thinedge bumper
    Daha unuttuklarım olabilir :D

• Arkadaşlar resimde eklerseniz daha iyi olucak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız77

Arkadaşlar resimde eklerseniz daha iyi olucak.
    .
  • Konu başlığına for .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Element Case Black Ops 2 modelinin komple gri olanı. Arkasındaki metalimsi yerde de gri siyah çizgiler vardı. Cok güzel bir kılıf. Komple karbonfiber. Köşeleri şişik falan. Cumalıkızık köyünde ( bursa ) yağmur yağıyordu. Telefonu çamura düşürdüm. Düşerken de kayaya çarptı. Kesin kırıldı dedim bi aldım sadece kulaklık yerine azcik çamur dolmuş camura battığından dolayı. 3-4 saat sonra uludağa çıktık 2 arkadaş. Telefon yere düştü yine. (iPhone 5 cihaz bu arada) karı yara yara 3-4 metre kaydı hızla giderken bende korktum koşup kendimi kayacak şekilde yere atıp kayark telefonu tuttum. Ekran sırılsıklam olmasına rağmen kılıf olduğu için telefona su girmemişti. Şarj yeri aşağı gelseydi bozulurdu hoparlörden ama neyseki kilit acma tuşu öne geldi öyle kaydı. Element Case üzerine kılıf tanımam. Hem kaba hemde şık.

• quote:

Orijinalden alıntı: qun

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Spada 0.3 mm. Hem silikon ve kırılmıyor esnek ve rengi telefonla güzel uyum sağlıyor bi çok renk modeli mevcut Turkcell İletişim Merkezinden 20 tl ye aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mari Lwyd

Spada 0.3 mm. Hem silikon ve kırılmıyor esnek ve rengi telefonla güzel uyum sağlıyor bi çok renk modeli mevcut Turkcell İletişim Merkezinden 20 tl ye aldım

Alıntıları Göster
    Spigen Ultra Thin Air Crystal Shell

• quote:

Orijinalden alıntı: hltguven

amerika bayragindan hoslaniyor olamazmi ? yabanci birisi turk bayragini kullansada ayni tepkiyi verirmiydin acaba merak ediyorum.

Bir Türk, ABD Bayrağından hoşlanıyorsa yabancı özentisi demektir ve yabancı özentiğiliği, benim nezdimde hoş görülebilecek bir şey değildir. Ben de bu yüzden tepkimi koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

Heyy co hristiyanlardan abd deden yabancılardan nefret edebilirsin. Ama onlara saygı duymak zorundasın. Ben bayrağa değil, dinime bakarım. Ve dinim de bana aynı ırktan olmasanız bile, insanların hayatlarını saygı duymam gerektiğini söylüyor. Asıl sen hangi zihniyetle o insanı yargılayabiliyorsun? Sen kim oluyorsun? Senin böyle bişeye hakkın yok. Her koyun kendi bacağından asılır. Ön yargılarını kendine sakla.

İnsanların dinleri imanları beni ilgilendirmez. Dileyen dilediğine inanabilir ya da inanmaz, benimle ilgili bir durum değildir bu. Fakat ulus kimliği böyle değildir. Yabancı uluslara ve ülkelere özenen bir kişi, özenti demektir ve kültür erozyonuna uğramıştır.

Siz, dininize baktığınızı söylemişsiniz. Din, bir birlik unsuru olmaya yetmez ve bağlayıcı bir etken değildir. Örneğin islam dünyası, hiç bir zaman bir birlik olamamışlardır. Birlik olmayı boş verin, tarih boyunca hep birbirlerini kesmişlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: IOS7

quote:

Heyy co hristiyanlardan abd deden yabancılardan nefret edebilirsin. Ama onlara saygı duymak zorundasın. Ben bayrağa değil, dinime bakarım. Ve dinim de bana aynı ırktan olmasanız bile, insanların hayatlarını saygı duymam gerektiğini söylüyor. Asıl sen hangi zihniyetle o insanı yargılayabiliyorsun? Sen kim oluyorsun? Senin böyle bişeye hakkın yok. Her koyun kendi bacağından asılır. Ön yargılarını kendine sakla.

İnsanların dinleri imanları beni ilgilendirmez. Dileyen dilediğine inanabilir ya da inanmaz, benimle ilgili bir durum değildir bu. Fakat ulus kimliği böyle değildir. Yabancı uluslara ve ülkelere özenen bir kişi, özenti demektir ve kültür erozyonuna uğramıştır.

Siz, dininize baktığınızı söylemişsiniz. Din, bir birlik unsuru olmaya yetmez ve bağlayıcı bir etken değildir. Örneğin islam dünyası, hiç bir zaman bir birlik olamamışlardır. Birlik olmayı boş verin, tarih boyunca hep birbirlerini kesmişlerdir.

Alıntıları Göster
    Kardeşim bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Aç araştır bu kadar cahil kalma. İslam dininin ilk amacı farklı mezhepteki ve ırktaki insanları birleştirip ayrımcılığa engel olmaktır. Eğer birlik olmayı başaramamışlarsa, bu senin gibi at gözlüğü takan cahil kesim yüzündendir!

Sen bildiğin milliyetçi davranıyorsun. Bu ülke senin gibiler yüzünden kürt arap türk diye ayrılıyor.

İslam dininde, milliyetçilik, ırkçılık, ayrımcılık ve üstünlük yapmak haramdır! Çünkü Allah-u Teâlâ şöyle buyuruyor:

“Ey insanlar! Biz sizi bir erkek ve bir kadından yarattık ve birbirinizi tanımanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık. Allah katında sizin en üstün (kerim) olanınız, takvaca en ileride olanınızdır. Allah bilendir, haber alandır.”

Sen ayrımcılık milliyetçilik yaparak harama bulaşıyorsun. Kimseyi mezhebiyle ırkıyla yargılayamassın . Bu günahtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLaichzeit -- 12 Nisan 2014; 18:43:05 >

• quote:

Kardeşim bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Aç araştır bu kadar cahil kalma. İslam dininin ilk amacı farklı mezhepteki ve ırktaki insanları birleştirip ayrımcılığa engel olmaktır. Eğer birlik olmayı başaramamışlarsa, bu senin gibi at gözlüğü takan cahil kesim yüzündendir!

Somut gerçekler üzerinden konuşalım;

Bana modern ve çağdaş dünya yaşamını yakalamış, hadi onu da geçtim insanların yüzlerinin güldüğü tek bir tane islam ülkesi gösterebilir misin? Laik olmayan, islami esaslara göre yönetilen bir ülke?

Ayrıca peygamber öldükten hemen sonra islam içinde çatışma başlamıştır ve o gün bugün hep çatışma olur. Mesela cennetle müjdelendiği söylenen on sahabe hep birbirini öldürmüştür...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O saydıkların için yaşasın cehennem. Yüce Rabbim o dinlerin ve mezheplerin içine fitne sokan insanları cezasız bırakmaz şüphesiz ki.. ABD den niye nefret ediyorsun? Şimdi saymaya başlasan 1 ton neden çıkar. Bu nedenleri kapsayan tek bir kelime söylersek 'kötü' olduğu için nefret ediyorsun. Kötülüğe kötülükle karşılık vermek dinimize terstir. Bırak işlesinler günahlarını sanane? Bırak koysun ABD bayrağını sanane? Sen mi taşayacaksın onun günahlarını? Hayır. Sen kendi bacağından asılacaksın. Kendine bak önce bir. Asli olan hayat öbür taraftır. Gelip geçici yaşadığımız bu hayatta insanları yargılamaya ve onları kendinden küçük görmeye devam edersen eğer, Bugün nefret ettiğin ABD ile öbür tarafta aynı ateşte yanarsın ( Şüphesiz Allah en iyisini en doğrusunu bilir ) . Farkındaysan deminden beri dinimizin açıklarını söyleyip kötülemeye çalışıyorsun. Ve ben bunun için seni yargılamıyorum. Çünkü umrumda değilsin. Yüce Rab görüyor bunları. Seni yargılamak benim haddim değil. Yukardaki yargılayacak senin görüşlerini. Ve o yargılayana kadar ben senin görüşlerini benimsemesemde saygı duyacağım. Sende o ABD bayrağını kullanan arkadaşı ne kadar benimsemesende saygı duyacaksın .

• quote:

Orijinalden alıntı: IOS7

quote:

Orijinalden alıntı: hltguven

amerika bayragindan hoslaniyor olamazmi ? yabanci birisi turk bayragini kullansada ayni tepkiyi verirmiydin acaba merak ediyorum.

Bir Türk, ABD Bayrağından hoşlanıyorsa yabancı özentisi demektir ve yabancı özentiğiliği, benim nezdimde hoş görülebilecek bir şey değildir. Ben de bu yüzden tepkimi koydum.

bende diyorumki ne alakasi var ozentilikle bende guney kore bayragini seviyorum mesela kimi ilgilendirir bu tisortunu bile giyerim ben real madrid formasi giyiyorum ispanya ozentisimiyim hayir ispanyanin gecmisini bile bilmem adam amerika bayraginin seklini seviyodur kullaniyordur kimse karisamaz belki seklini seviyordur belki rengini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bench Press -- 12 Nisan 2014; 19:20:48 >

• Birçok kılıf kullandım, kılıf konusunda en başarılısı Spigen. Şeffaf sert kılıf aldım HepsiBurada'dan, 7 aydır kullanıyorum.

• Pek bilinmeyebilir ama; iphone için UAG marka kılıflar epey başarılı, ipad'de ise de switcheasy markasını 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.

http://www.urbanarmorgear.com/products/aero-iphone-5s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.