Şimdi Ara

iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
3
Favori
45.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reading flash images da takılma sorunu bnde de olmustu, diger sayfada da açıklamıstım, 1.1.2 ye yukseltirken shift ile restore a değil de shift ile update tuşuna basıp, yukleyecegim dosyayı seçip oyle yapınca bu sorun ortadan kalkmıstı, sende de boyle bi sorun olsa gerek, dene bakalım bi, ama shift e basmayı unutma sakın...

quote:

Orjinalden alıntı: canoliflower

Merhaba arkadaşlar,

Farklı bir wi-fi de denedim oldu. fakat şimdi de şöyle bir problemim var.... Şimdi 1.1.2 dosyasının içindeki batch uzantılı dosyayı çalıştırdıktan sonra şöyle bir hata veriyor telefon "CANNOT CONNECT TO YOUR DEVICE PLEASE...." şeklinde bir hata verdi. Fakat ok dedim sonra işlemleri yapmaya başladı fakat "reading flash images" kısmında takıldı telefon baya bekledim olmadı daha sonra işlemi iptal ettim tekrar denemek için fakat sonra yukarıda belirttiim hatayı aşamadım bu seferde. Bu hata normal mi sizde de böyle bir hata oluştu mu? ayrıca başka bir sorum bu işlemi yaparken wi-fi bağlantısının olması gerekiyor mu? Evde kablolu internetten yapsam bu işlemi olur mu? ayrıca bu işlem yani jailbreak işlemi yaklaşık kaç dk sürüyor? ona göre bekliyim.

Baya yol aldım zafere ulaşmak üzereyim

Herkese kolay gelsin...

• sonunda bende 113 e geçmeye karar verdim ve 112 de turbo sim ile canavara gibi çalışan telefonumu önce 111'e restore edip ordan jailbreak yapıp 112 ye ve sonrasında 113 e çıkarma fikrim vardı...

şimdi restore ediyorum 111'e
    iBricker le boot ediyorum sorun yok
    *#307# yaptığımda 0 aramıyor bi kere direk 1 arıyor beni ve ben önce kabul ediyorum, sonra hold edip decline yapıyorum
    ve contact kısmındayım.... add a contact diyorum...

url prefs: giriyorum
    urlhttp://jailbreakme.com giriyorum save edip
    prefs: e basarak auto lock'u nevera getirip
    aramaya dönüyorum gene 1'i aramak bekletmek ve decline etmekten sonra
    contactler karşıma geliyor no name li
    orda jail break e bastım mı kaldı işte... wifi açık olmasına rağmen bağlanmadı safari bağlanamıyor dedi ve kaldım...

bu arada turbo sim TAKILI... sorun bundan kaynaklanır mı? çıkarim mi?

en baştan başladım... şu an restore bitti ibrick e geçicem umarım bi cvp gelir bu arada...

BULDUM HATAMI... wifi seçmemişim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 29 Ocak 2008; 20:16:15 >

• jailbreak me de install appsnapp dediğinizde çok mu bekliyor?

ve never yapmamıza rağmen ekran kararıyor mu?
  • saolun yahu bir tanecik bile cvp yok...

çok şükür ki ben gene çalıştırdım...
  • yoo hiç beklemiyor iki kere yaptım fakat hiç beklediğimi hatırlamıyorum hatta 1 dk dan az sürdü
  • iTunes kapalı olduğu için beklemiş... iTunes u açıp da appsnapp'i yüklediğinde dediğin gibi beklemiyor... ama yazmıyordu bu =) neyse ki çözdük...
  • öncelikle çeviren fleischman a teşekkürler yazının çok yardımı oldu sayesinde yapabildim ancak bi arkadaşla konuşurken jailbreak yapıldıktan sonra turbosim kingsim vs takılmaz taksanda kullanamazsın faln gbi bi yorum aldım. acaba bu doğru mu deneyip de gören varmı?
  • yok değil, arkadaşım gayet de kullanıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: edgar-s

yok değil, arkadaşım gayet de kullanıyor...

teşekkürler cewap için :) beklediğim de buydu ama ister istemez korkuo insan
  • korkacak bişi yok, sen yeter ki 1.1.3 yapma : )
  • arkadaşlar ben her şeyi normal bişekilde yaptım ama en son 1.1.2 yükseltirken itunes da 1.1.2 seçenegi yoktu 1.1.3 vardı ne yapıyım onu mu yükliyim birileri varsa cvp versin şuanda güncelliyorum makinı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarkaradag

arkadaşlar ben her şeyi normal bişekilde yaptım ama en son 1.1.2 yükseltirken itunes da 1.1.2 seçenegi yoktu 1.1.3 vardı ne yapıyım onu mu yükliyim birileri varsa cvp versin şuanda güncelliyorum makinı..

Sakin yapmayin.
    1.1.2 yi BURADAN diskinize indirin ve shift+update ile onu secin.
  • ARKADAŞLAR CEVAP VERECEK KİMSE YOK MU ACABA ŞİMDİ 1.1.3 İÇİN PORGRAM İNDİRİYOR İTUNES ..???
  • ÇOK SAGOL ARKADAŞIM WALLA HIZIR GİBİ YETİŞTİN KLAWYEYE BASAN PARMAKLARIN DERT GÖRMESİN HEMİİİ :)
  • Amiiiin.
  • MÜSAİT SEN SANA BİŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM...???
  • XMEN958 KARDEŞİM BEN ŞİMDİ 40 MİLYONA ÇİN MALI TURBO SİMLERDEN BULDUM ONUN İÇİN PROGRAMLAR LAZIM MIŞ BUNLAR HANGİ PROGRAMLAR BİDE NASIL YÜKLEYECEGİM DAHA YENİ ELİME ALDIM BU İPHONE ZIMBIRTSINI BANA YARDIMCI OLURUMUSUN..???
  • Ust konularda zaten anlatiliyor bu. Onu okursaniz yaparsiniz.
    Buradaki arkadaslar ve ben burada oldukca yardim ederiz tabiki.
  • SENİN KADAR İYİ BİLMİYORUM SİTEYİ LİNK İ VERİRSEN BİR İNCELİYİM OLURMU ACABA...???
  • WAYYY BU ARADA BENİ ON BAI YAPTILAR :):):)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.