Şimdi Ara

iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
3
Favori
45.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son adımda takıldım slide to unlock yerine slide to emergency yazıyor bekledm fakat birşey değişmedi, yardım edebilecek olan var mı ?
  • bi kaç kere tekrar etmek gerekiyormus duzeldi şimdilik : )
  • Valla ben de seninle aynı sorunu yaşıyorum. Yarın tekrar deneyeceğim... Eğer olursa yazarım nasıl hallettiğimi... Ama genelde herkes burada takılıyor. Bi şekilde halloluyor heralde...
    quote:

Orjinalden alıntı: edgar-s

son adımda takıldım slide to unlock yerine slide to emergency yazıyor bekledm fakat birşey değişmedi, yardım edebilecek olan var mı ?
  • Sen benden önce hallettin
  • jailbreak yukleme işini bi kaç kere ve en onemlisi wireless kesilmeden yaparsan oluyor , aynen anlatılan gibi iphone tekrar başladı ve duzeldi şimdi 1.1.2 için ugraşıorm : )
  • Ben işlemleri yaparken wireless full çekiyordu çünkü modemin yanındaydık. Ama yine de olmadı. Hem de baya denedik... Sana kolay gelsin.. Darısı başıma artık... Tekrar başlarken ne yapıyor. Önce elma ikonumu çıkıyor yoksa direkt olarak slide to unlock ekranı mı geliyor?
    quote:

jailbreak yukleme işini bi kaç kere ve en onemlisi wireless kesilmeden yaparsan oluyor , aynen anlatılan gibi iphone tekrar başladı ve duzeldi şimdi 1.1.2 için ugraşıorm : )
  • canoliflower sorunu birazdan detaylıca cvplayacagım....

jailbreak kısmından sonra çalışmıyor bnde, defalarca denememe ragmen installerdan daha once yuklemiş oldugum programı yuklemedigimi soluyor....Ne yapabilirim ?
  • Valla ben o adıma gelemediğim için yardımcı olamayacağım üzgünüm. Yanlız eğer bugün yapamazsan ve ben yarın denediğimde yaparsan açıklarım nasıl yaptğımı....
  • Arkadaşlar birşey soracağım.

Iworld programı tam olarak ne işe yarar, ne iş yapar ?

1.1.1 versyonda iworld denen program gerekli midir yoksa sadece 1.1.2 versyon için mi gereklidir ?
  • Bildiğim kadarıyla iworld programı kingsim, turbosim gibi akıllı simler takıldıktan sonra yükleniyor. Bu simlerde şuan için 1.1.2 lerde kullanıldığı için dolayısıyla sadece 1.1.2 ler içindir diye düşünüyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Arkadaşlar birşey soracağım.

Iworld programı tam olarak ne işe yarar, ne iş yapar ?

1.1.1 versyonda iworld denen program gerekli midir yoksa sadece 1.1.2 versyon için mi gereklidir ?

• Ben hallettim, en son sorun da 1.1.2 ye yukseltirken shift+restore diil de shift+update e basmak gerekiyormus, başka sorunu olan varsa yardımcı olabilirim ...
  • update ettiğinde 1.1.3 yükleniyo yalnz
  • Hayır hayır, shift ile update tuşuna basacaksn ve 1.1.2 versiyonu seçeceksn, tabii onu once bilg.ına indirmen gerekiyor, link de yukarıda var ...
  • en son adımı jailbreak yaptım ama telefonda herhangi bir ilerleme yok kapanıp açılacak dediniz ama benim telde hareket yok
  • son jailbreaki tekrar yapmayı dene, uyarı msjı fln alıyor musun ? Hiç olmazsa tekrar deneyebilirsn baştan : )
  • Arkadaşlar merhaba,

Dün baya uğraşmamıza rağmen yine kıramadık telefonu. Hep "slide to emergeny" nin "slide to unlock" olması gereken yerde takıldık. youtube dan farklı videoları izledik o yollardan yapmaya çalıştık ama sonuç yine hüsran. Forumda yazan önerileri de dikkate alarak aynı işlemleri tekrar tekrar yaptık ama nafile.... Nerdedir bizim hatamız acaba arkadaşlar.... Bu indirdiğimiz dosyaların(itunes 7.5, ibrickr, 1.1.1.ipsw dosyalarının) başka versiyonları mı olması gerekiyor?
    Ayrıvca ben bu işlemleri yine aynı wireless bağlantısını kullanarak yaptım. acaba başka bir wi-fi de mi gerekiyor? ama wi-fi full çekiyor çünkü modemin hemen yanında yapıyoruz tüm işlemleri... Valla son çare olarak bu işelmleri bir de başka bir wi-fi bağlantısında deneyeceğim. Bu da olmazsa ne yaparım bilmiyorum.
    Kafama takılan bir soru bu işelmlerde bilgisayarın da fonksiyonu var mı? Acaba başka bir bilgisayarda denemeli miyim? Ya da bilgisayarda belli bir alanın(hard diskte) boş mu olması gerekiyor. Çünkü bizim işlemleri yaptığımız laptop hemen hemen doluydu hard diski. Valla bunlarla ilgili olmadığını düşünüyorum ama artık buluttan nem kapar hale geldim.

Bir de arkadaşlar Bursada olup da bu işi yapmış tecrübeli bir arkadaş var mı bana yardım edebilecek... Yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler...

• Bende de aynı sorun çıkmıştı , sonra bi kaç kere tekrar yapınca duzeldi, tekrar denemelisin bnce sen de ... 15. adımdan itibaren tekrar yapmayı dene bi kaç kere, bir de wirelessden yukledigin programın yuklendiginden emin ol tam olarak ... itunes helper ve itunes da kapalı olsun bu arada, bunlara da dikkat et , bi kaç kere dene bakalım ne hata verecek ? Bu arada Bursa'nın neresinden ?
  • Merhaba edgar-s,
    15. adımdan itibaren bütün adımları belki 100 kere tekrar ettim ama olmadı. Herhangi bir hata vermiyor telefon sadece tuş kombinasyonu işlemlerini yaptıktan sonra telefon aktivasyon ekranına geliyor ve öylece bekliyor. Ayrıca telefon ekranı yaklaşık 1 dk dan sonra kararıyor. Fakat home button a basınca aktivasyon ekranı geri geliyor ve slide to emergency yazıyor hala. Daha sonra telefona dokunmazsan yaklaşık 30 sn sonra tekrar ekran kararıyor. Şimdi benim burda anlamadığım; biz general>autolock>never işlemini yapıyoruz. Bu işlemin mantığı nedir? ne için yapıyoruz bu işlemi? Aktivasyon ekranında telefonun ekranının kararmasını engellemek için mi? Eğer öyleyse benim burada bir sorunum var demektir.
    Ayrıca yüklediğin programın yüklendiğinden emin ol demişsin. Bunu nerden bileceğim? Çünkü install appsnapp dedikten sonra wireless y.tiff adında bir dosya indiriyor fakat yaklaşık 1 dk sonra aktivasyon ekranına geri dönüyor. Yani o arada ne oluyor ben göremiyorum.
    Ben Gemlikteyim. Yardımlarınız için teşekkürler...
    quote:

Bende de aynı sorun çıkmıştı , sonra bi kaç kere tekrar yapınca duzeldi, tekrar denemelisin bnce sen de ... 15. adımdan itibaren tekrar yapmayı dene bi kaç kere, bir de wirelessden yukledigin programın yuklendiginden emin ol tam olarak ... itunes helper ve itunes da kapalı olsun bu arada, bunlara da dikkat et , bi kaç kere dene bakalım ne hata verecek ? Bu arada Bursa'nın neresinden ?

• Selam,

Ekranın aktivasyon esnasında kapanmaması için autolock u kapatıyoruz, akşama bursaya gidecegim, oradan istersen daha detaylı bir cevap yazabilirim, gemlik uzakmıs, inegol fln olsa yapardm bn : ) , en baş adımdan itibaren dikkatli olarak bir daha dene derim ben, ve restore yaptıgın dosyaya da dikkat et, apple'ın sitesinden olanı deneyip yap bakalım ne olacak, ona gore aksama cevap yazarım bi daha ...

quote:

Orjinalden alıntı: canoliflower

Merhaba edgar-s,
    15. adımdan itibaren bütün adımları belki 100 kere tekrar ettim ama olmadı. Herhangi bir hata vermiyor telefon sadece tuş kombinasyonu işlemlerini yaptıktan sonra telefon aktivasyon ekranına geliyor ve öylece bekliyor. Ayrıca telefon ekranı yaklaşık 1 dk dan sonra kararıyor. Fakat home button a basınca aktivasyon ekranı geri geliyor ve slide to emergency yazıyor hala. Daha sonra telefona dokunmazsan yaklaşık 30 sn sonra tekrar ekran kararıyor. Şimdi benim burda anlamadığım; biz general>autolock>never işlemini yapıyoruz. Bu işlemin mantığı nedir? ne için yapıyoruz bu işlemi? Aktivasyon ekranında telefonun ekranının kararmasını engellemek için mi? Eğer öyleyse benim burada bir sorunum var demektir.
    Ayrıca yüklediğin programın yüklendiğinden emin ol demişsin. Bunu nerden bileceğim? Çünkü install appsnapp dedikten sonra wireless y.tiff adında bir dosya indiriyor fakat yaklaşık 1 dk sonra aktivasyon ekranına geri dönüyor. Yani o arada ne oluyor ben göremiyorum.
    quote:

Bende de aynı sorun çıkmıştı , sonra bi kaç kere tekrar yapınca duzeldi, tekrar denemelisin bnce sen de ... 15. adımdan itibaren tekrar yapmayı dene bi kaç kere, bir de wirelessden yukledigin programın yuklendiginden emin ol tam olarak ... itunes helper ve itunes da kapalı olsun bu arada, bunlara da dikkat et , bi kaç kere dene bakalım ne hata verecek ? Bu arada Bursa'nın neresinden ?

• quote:

Orjinalden alıntı: canoliflower

Merhaba edgar-s,
    quote:

merhaba ben onlarca kez denedim anca oldu sanırım sorun bağlantıdan olması gerek sinirlendim burger kinge gittim denedim oldu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.