Şimdi Ara

iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
3
Favori
45.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 1.1.2 olmalı 6sında daha 1.1.3 çıkmamıştı.
    hard reset attınmı? orda sorun olursa denenebilcek bi kaç şey yazmışım.işine yarayan çıkmadımı?
    olmadı taa en baştan yapmak belki bir çözüm olabilir.1.1.2ye geri dönüp sonra tekrar 1.1.1e indirme vs vs...

benim de açıkcası pek bişi aklıma gelmiyor

zaten afyonum patlamamış
  • 1.1.2 VERSİYONDA HİÇ SORUN YAŞAMADAN BU YOLLA HALLETTİM FAKAT YENİ YAPACAK ARKADAŞLAR TEKRAR 1.1.2 YE GEÇECEGİ ZAMAN ARTİK 1.1.2 YE UPDATE EDİLMEDİGİ İÇİN.ÖNCE 1.1.2 VERSİYONUN ipsw UZANTİLİ DOSYASİNİ İNDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.VE UPDATE ZAMANİ GELDİGİNDE SHİFT LE BİRLİKTE UPDATE E BASİP İNDİRDİKLERİ DOSYAYİ SECMELERİ GEREKMEKTEDİR.GERİSİ YAZİDA BELİRTİLDİGİ GİBİ AYNİ DEVAM ETMEKTEDİR BU AŞAMALARİN HEPSİNDE UPDATE TEN SONRA İŞLEMLER BİTENE KADAR İPHONE UN BİLGİSAYARA BAGLİ KALMASİNİ ÖNERİRİM. KOLAY GELSİN.VE YAZİYİ YAZAN ARKADASA TEŞEKKÜR EDERİM.
  • DEGERLİ ARKADAŞİM http://www.iphone.unlock.no/bootloader_downgrade.htm BU SAYFAYİDA TERCÜME EDERSEN.HERKESE İPHONU NU TESLİM ETMİŞ OLACAKSİN...
  • arkadaşlar tüm bu işlemleri yaptıktan sonra telefonunuzu tüm hatlarla çalışır halde kullanabiliyor musunuz?
  • merhaba fleischman,
    Versiyon kesin 1.1.2. telefondan baktım. Eğer hard reset dediğin home ve power button larına aynı anda basmak ise; onu da yaptım. Daha sonra işlemleri en baştan tekrar yaptık, telefon buarada pc ye bağlaydı tabi. Yine olmadı ve telefonu pc den çıkartıp tekrar taktık. itunes çalıştırdık ve işlemleri tekrar yaptık senin anlattığın gibi ama; aynı yerde takıldık. Telfon sürekli "slide to emergency" ekranında kalıyor. Bu arada ekran kararıyor sık sık home button a bastığımda ekran geri geliyor.
    1.1.2 ye tekrar geri dönüp demişsiniz. o nasıl olacak peki? Ben şimdi telefona 1.1.1'i yüklemiş oluyorum. Şuanda benim telefon her ne kadar jailbreak olmasa da 1.1.1 mi firmware?

quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

Evet 1.1.2 olmalı 6sında daha 1.1.3 çıkmamıştı.
    hard reset attınmı? orda sorun olursa denenebilcek bi kaç şey yazmışım.işine yarayan çıkmadımı?
    olmadı taa en baştan yapmak belki bir çözüm olabilir.1.1.2ye geri dönüp sonra tekrar 1.1.1e indirme vs vs...

benim de açıkcası pek bişi aklıma gelmiyor

zaten afyonum patlamamış

• quote:

Orjinalden alıntı: canoliflower

Arkadaşlar merhaba,

Dün telefonum geçti elime ve hemen aktivasyon ve jailbreak işlemini yapmaya çalıştık arkadaşla fakat şöyle bir sorun yaşadık. "install appsnap" dedikten sonra telefon aktivasyon ekranına geri dönüyor ve "slide to emegency" diyor yaklaşık 1 dk sonra ekran kararıyor. Home button a bastığımda ekran geri geliyor ve hala "slide to emergency" yazıyor. Tutorial da yazdığına göre 5 dk sürebilir diyor. 5 dk dan daha fazla süre beklememe rağmen hala "slide to emergency" yazısını görüyorum ekranda... ve işlemi en baştan defalarca tekrarladık fakat hep aynı yerde takılıyoruz. Acaba nerde yanlış yapıyoruz. Bİr yol gösterirseniz sevinirim.
    ayrıca bu işlemleri birkaç kez üstüste yapmak telefona zarar verir mi?
    Teşekkürler....

bende bu problemi yasamistim...olan sudur..siz "install app" a bastiktan sonra o donwload ve install islemlerine basliyor fakat ana ekrana geri dondugu icin siz gormuyorsunuz...cunku bende soyle oldu..."install app" tusuna bastim jailbreak.me adresinde...alet birden ana ekrana dondu (slide to... yazan yere)...sora slide yapip tekrar tus kombinasyonlarini girdim ve jailbreak.me adresine tekrar tikladim...safari acildi ve gordumki diger tab da alet zaten indirio...bikac saniye sonrada indirme bitti ve sorunsuz kurdu....

sizin yapmaniz gereken sey, "install app" dedikten sonra ana ekrana donuyorsa hemen slide yapip tekrar numaralari tuslayip jailbreak.me ye basmak...eger benim dedigim gibi download baslamamissa tekrar downloada basin...yine ana ekrana donerse bu adimlari olana kadar tekrarlayacaksiniz...

umarim yardimci olmusutur anlattiklarim...

• teşekkürler mrtlms cevabın için. Şuanda işte olduğum için dediklerini deneme şansım olmadı. Fakat dediğin gibi "install appsnap" dedikten sonra aktivasyon ekranına dönüyor telefon. İlk başta baya bekledim belki birşeyler olur diye. Fakat olmayınca slide to emergency deyip yapmam gerekenleri yaptım tekrar. Fakat aynı sorunu yaşadım. Şimdi yanlız 2. url'yi eklerken benhttp://jailbrekme.com yazıyorum. siz "jailbreak.me" yazmışsınız acaba orda mı yanlış yapıyorum. Fakat tutorial da öyle yazıyor.
    Ayrıca bende de wi-fi bağlantı olmadğı için arkadaşta yapıyorum bu işlemleri. O yüzden hemen deneme şansım da olmuyor pek...
  • Arkadaşlar 12.ve 13.Adımda hata var! Yukarda yine SAVE tuşlayın.. Bu yazılmamış... Yoksa Contacts ekrana çıkmıyor ki?? Biri lütfen kendi yaparken daha AÇIK şekilde anlatamazmı? Valla bu işi öğrenmiş olsam PC kullanmayı bilmeyen bir adam dahi benim NET açıklamalarımdan bu sorunu halleder.. Bana göre açıklamada küçük detay eksikleri var.. Şimdi de 22.Adım aktivasyon ekranında kaldı. Defalarca aynı işlemi denedim 10 dk da bekledim. jailbreakme.com adresi açıyor ama app.install yüklenmiyor.. Lütfen yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 23 Ocak 2008; 8:46:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan0001

DEGERLİ ARKADAŞİM http://www.iphone.unlock.no/bootloader_downgrade.htm BU SAYFAYİDA TERCÜME EDERSEN.HERKESE İPHONU NU TESLİM ETMİŞ OLACAKSİN...

Forumda bu yazıyı tercüme etmiş birisi var ahanda burada : http://forum.donanimhaber.com/m_20512256/tm.htm

• Tuş kombinasyonları derken bunu belirtirsen daha çok yardımcı olursun arkadaşım. 4-5 akam kombinasyonu var hangisi?
  • Doğru söylüyorsun atlantisprensi... sanırım sen de benimle aynı problemi yaşıyorsun. "install appsnap" dedikten sonra ekran aktivasyon ekranına geliyor fakat yineden kendini otomatik başlatmıyor değil mi?... Ayrıca url leri ekledikten sonra 11. adımdan 12. adıma geçerken dediğin gibi "contacts" ekranı çıkmıyor. Başka bir işlem yaptıktan sonra(şimdi net hatırlayamadım işlemi) o ekran geliyor fakat bu seferde insan doğru yapıp yapmadığından emin olamıyor. Dediğin gibi küçük ayrıntılar atlanmış... Gerçek de küçük ayrıntılarda gizli olduğundan sorun yaşıyoruz.
    Tuş kombinasyonu dediği arkdaşın aktivasyon ekranındaki "slide to emergency" yi sağa kaydırıyosun. sonra 0 tuşlayıp aramayı kabul edip sonra "hold" yapıp daha sonra "decline" yaptığımız adımları söylüyor.
    Valla ben de bu konudan muzdaribim. ama cumartesi günü tüm mesaimi buna harcamayı düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: atlantisprensi

Arkadaşlar 12.ve 13.Adımda hata var! Contacts ekrana çıkmıyor ki?? Biri lütfen kendi yaparken daha AÇIK şekilde anlatamazmı? Valla bu işi öğrenmiş olsam PC kullanmayı bilmeyen bir adam dahi benim NET açıklamalarımdan bu sorunu halleder.. Bana göre açıklamada küçük detay eksikleri var.. 13 ten 19 a atladım.. Şimdi de aktivasyon ekranında kaldı. Lütfen yardım..

• Bu işte bir gariplik var gerçekten.. jailbreakme.com adresinde ki App.Install uygulaması acaba yerinde mi yok? Yada yoğunluktan indirilmiyor mu? Ben SIM kırılma adımını dahi anlatan ve farklı detaylarla çözüm sunmuş ücret ödeyip satın aldığım anlatım dosyalarını buraya ekliyorum. Bunu çevirecek arkadaş kesinlikle tüm yaralara merhem olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_20552803/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 23 Ocak 2008; 9:19:22 >
  • Arkadaşım verdiğin yardım için çok teşekkür ederim ben herşeyi istenildiği gibi yaptıp herşey normaldi taki jailbreak a gelene kadar 1.1.2 jailbreak yüklerken iki bilgisayarda da denedim error veriyor vermiş olduğu error (cannot connet to your device : plase plug your ipod/phone into your computer. if you're still having trouble, restart the computer,reconnect the device and try againi) hatası veriyor bilgisayara ve telefona restart atmama rağmen düzelmedi bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Atlantisprensi gibi sorun yaşayan arkadaşlar intstall.app tıkladığınız da usb kablonuzun takılı olması gerkiyor. buna dikkat ederseniz olacaktır.
  • Merhabalar,
    iPhone 1.1.2 telefonum bugün elime geçti. 1.1.1e düşürüp jailbreak işlemini yaptım. Fakat sıra yükseltmeye gelince yeni versiyon geldiği için iTunestan update 1.1.3 versiyonuna yükseltiyor. Nasıl 1.1.2 versiyonuna tekrar yükseltebilirim. 1.1.2 firmware araştırdım internette Shift +Update yaparak kendi bilgisayarımdan firmware vereyim diye ama herhangi bir dosya bulamadım.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • 1.1.2 dosyasi BURADA onu oncelile kendi bilgisayariniza kopyalayin ve oradan secin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

1.1.2 dosyasi BURADA onu oncelile kendi bilgisayariniza kopyalayin ve oradan secin.

Çok teşekkürler shift +update ile sorunum çözülecek diye umut ediyorum..

/////Halloldu jailbreak. Tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoktay -- 2 Şubat 2008; 19:53:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: canoliflower

teşekkürler mrtlms cevabın için. Şuanda işte olduğum için dediklerini deneme şansım olmadı. Fakat dediğin gibi "install appsnap" dedikten sonra aktivasyon ekranına dönüyor telefon. İlk başta baya bekledim belki birşeyler olur diye. Fakat olmayınca slide to emergency deyip yapmam gerekenleri yaptım tekrar. Fakat aynı sorunu yaşadım. Şimdi yanlız 2. url'yi eklerken ben http://jailbrekme.com yazıyorum. siz "jailbreak.me" yazmışsınız acaba orda mı yanlış yapıyorum. Fakat tutorial da öyle yazıyor.
    Ayrıca bende de wi-fi bağlantı olmadğı için arkadaşta yapıyorum bu işlemleri. O yüzden hemen deneme şansım da olmuyor pek...

senin dedigin dogru...ben yanlis yazmisim

• Benim usb kablosu bilgisayara bağlıydı fakat yine olmadı. Bu işlemleri yaparken telefon hep pc ye bağlıydı...
    quote:

Orjinalden alıntı: erdincm

Atlantisprensi gibi sorun yaşayan arkadaşlar intstall.app tıkladığınız da usb kablonuzun takılı olması gerkiyor. buna dikkat ederseniz olacaktır.

• atoktay,
    Sen de "install appsnap" dedikten sonra herhangi bir problem yaşadın mı? Eğer yaşaıysan problemi nasıl çözdün anlatabilir misin?
    quote:

Orjinalden alıntı: atoktay

Çok teşekkürler shift +update ile sorunum çözülecek diye umut ediyorum..

/////Halloldu jailbreak. Tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.