Şimdi Ara

iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
3
Favori
45.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman benim ekranın kararması problem öyle değil mi? Çünkü benim ekran dediğm gibi yaklaşık 1 dk sonra kararıyor. Yanlız tam olarak kapanmıyor yanlış anlaşılmasın sadece kararıyor home button a basınca ekran geri geliyor... 1.1.1 dosyasını ben burda verilen linkten çektim. Burda verilen apple'ın kendi sitesinden çekilen dosya değil mi?
    İşin kötü tarafı benim evde wi-fi bağlantı yok. O yüzden her zaman deneyemiyorum. arkadaşa gidip orda birlikte yapıyoruz... Yarın şirketin wi-fi bağlantısından deneyeceğim. durumu bildiririm size...
    Bu arada siz neresindensiniz Bursanın.

predouret, olmazsa ben de gidip burger king de deneyeceğim.... Belki alet vatanından olan bir şeyi özlüyor...

Yardım eden arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canoliflower

O zaman benim ekranın kararması problem öyle değil mi? Çünkü benim ekran dediğm gibi yaklaşık 1 dk sonra kararıyor. Yanlız tam olarak kapanmıyor yanlış anlaşılmasın sadece kararıyor home button a basınca ekran geri geliyor... 1.1.1 dosyasını ben burda verilen linkten çektim. Burda verilen apple'ın kendi sitesinden çekilen dosya değil mi?
    İşin kötü tarafı benim evde wi-fi bağlantı yok. O yüzden her zaman deneyemiyorum. arkadaşa gidip orda birlikte yapıyoruz... Yarın şirketin wi-fi bağlantısından deneyeceğim. durumu bildiririm size...

predouret, olmazsa ben de gidip burger king de deneyeceğim.... Belki alet vatanından olan bir şeyi özlüyor...

o zaman senin auto-lock 1 dakikaya ayarli onu once never a getirmen gerekli...ilk is olarak...

• quote:

Orjinalden alıntı: predouret

merhaba ben onlarca kez denedim anca oldu sanırım sorun bağlantıdan olması gerek sinirlendim burger kinge gittim denedim oldu

ahuahuahua!süpper ya!
    evet arkadaşlar sanırım bu çözüm herkese yardımcı olacaktır.
    alternatif tıp gibi bişi olmuş bu
  • benim saçma bi sorum olucak yani 1.1.2 ye update ederken kendime güvenemediğimden. 1.1.1 olarak bıraksak geçici olarak, bi sorun yaşamayız dmi?
  • bu rehber mümkünse çerçevelensin, okullara, resmi dairelere asılsın... çok güzel açıklanmış hiç bir sorun yaşamadan herşeyi hallettim..çıkabilecek muhtemel sorunlara da cevap vermiş öyle de kurtardım kendimi :) saol saol saol
  • Arkadaşlar benim İphone içinden At&t Hattı yok o yüzden mi bilmiyorum ama şuandan *#307# işleminde takıldım titreme yapmadı ayrıca 0 aramıyor vede 1 geri arama yapmıyor böyle bir durumla karşılaşan varsa yardım edebilirmi acaba..??
  • bu yöntemle 1.1.2 kırdıım ve kingsim taktıım iphone umu 1.1.3 e wiiifii üzerinden update ederken wiifii kesildi hard reset sonucu iphone açıldı fakat 1.1.3 olduunu yazmasına rapmen 1.1.3 deildi sonra 1.1.2 ye reset ledim ve şimdi hiçbir şey yapamıorm itunes a bağlanınca att&t kartınızınız parolasını fln yazıo ama kingsim var içinde napcaımı bilmiorm

burada konum var daa detaylı ve resimli mesajlarım var LUTFEN ACIL YARDIM
    http://forum.donanimhaber.com/m_20706499/tm.htm
  • mrtlms,

ben işlemleri yaparken o adıma geldiğimde zaten "never" a alıyorum telefonu.. geriye dönüp batığımda da "never" da olduğu gözüküyor....
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtlms

quote:

O zaman benim ekranın kararması problem öyle değil mi? Çünkü benim ekran dediğm gibi yaklaşık 1 dk sonra kararıyor. Yanlız tam olarak kapanmıyor yanlış anlaşılmasın sadece kararıyor home button a basınca ekran geri geliyor... 1.1.1 dosyasını ben burda verilen linkten çektim. Burda verilen apple'ın kendi sitesinden çekilen dosya değil mi?

o zaman senin auto-lock 1 dakikaya ayarli onu once never a getirmen gerekli...ilk is olarak...

• quote:

mrtlms,

ben işlemleri yaparken o adıma geldiğimde zaten "never" a alıyorum telefonu.. geriye dönüp batığımda da "never" da olduğu gözüküyor....
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtlms

quote:

valla baska onerecek bisey gelmio aklima...ama farkli wireless baglantilariyla denemeni onerebilirim sadece...

• Arkadaşlar benim İphone içinden At&t Hattı yok o yüzden mi bilmiyorum ama şuandan *#307# işleminde takıldım titreme yapmadı ayrıca 0 aramıyor vede 1 geri arama yapmıyor böyle bir durumla karşılaşan varsa yardım edebilirmi acaba..??
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

bu yöntemle 1.1.2 kırdıım ve kingsim taktıım iphone umu 1.1.3 e wiiifii üzerinden update ederken wiifii kesildi hard reset sonucu iphone açıldı fakat 1.1.3 olduunu yazmasına rapmen 1.1.3 deildi sonra 1.1.2 ye reset ledim ve şimdi hiçbir şey yapamıorm itunes a bağlanınca att&t kartınızınız parolasını fln yazıo ama kingsim var içinde napcaımı bilmiorm

burada konum var daa detaylı ve resimli mesajlarım var LUTFEN ACIL YARDIM
    http://forum.donanimhaber.com/m_20706499/tm.htm

BENDE KİNGSİM KULLANDIIM İÇİNMİDİR NEDİR İTUNES A BAĞLANINCA SİM ŞİFRESİ GİRİN DİO GRİORZ HATALI SİM BİLMEMNE DİO ANLICAINIZ 1.1.2 YAPTIM VE UNLOCK YAPAMIORM YARDIMLARINIZI HALA BEKLİYORM

• at&t kartınız yok mu ? Wireless onemli bir sorun, normal modemlerden baglanmayı tavsiye ederim bnde, ozellikle xp de addhoc da sorun çıkabiliyor, autolock işine de tekrar bakman gerekiyor sanırm, ekranın kararması gerekiyor çunku ...Msn den eklemek istiyorsan pm at, akşama eve gelince detaylı anlatırım
  • Edgar-s arkadaşım heralde iki kişiye cvp vermeye çalıştın zannedersem..???
    arkadaşlar her türlü yardım edecek arkadaşlara şimdi den thk ederim
    bunun için turbo sim alsam kaldıgım yerden devam edebilirmiyim bilen varmı..???
  • Harika bir çalışma olmuş. Hayatımı kurtardın resmen :) TurboSim'in ayağını takarken kırmasaydım geri kalanı da halledecektim. 2. Turbosim'i almam şart oldu. Turbo-info'dan artık OK alma zamanıdır :)

307 olayına gelecek olursak sanırım cihazın içinde ATT takılı olması gerekiyor. Bazen titremediği de oluyor. Bende bu işlem 3. denememde başarıyla gerçekleşti. Pref ve jailbreakme.com'u dikkatlice oluşturun ve IP ayalarınızı iyi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 29 Ocak 2008; 13:55:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarkaradag

Arkadaşlar benim İphone içinden At&t Hattı yok o yüzden mi bilmiyorum ama şuandan *#307# işleminde takıldım titreme yapmadı ayrıca 0 aramıyor vede 1 geri arama yapmıyor böyle bir durumla karşılaşan varsa yardım edebilirmi acaba..??
    arkadaşlar her türlü yardım edecek arkadaşlara şimdi den thk ederim
    bunun için turbo sim alsam kaldıgım yerden devam edebilirmiyim bilen varmı..???

sanırsam at&t kartı gerekli işlemler için.ama emin değilim başkaları gerekli dediğine göre bir bildikleri vardır.

evet turbo sim al tak iworld yükle ve voila!telefonun çalışıyor!!
    en azından bende bu şekilde oldu

• Merhaba arkadaşlar,

Farklı bir wi-fi de denedim oldu. fakat şimdi de şöyle bir problemim var.... Şimdi 1.1.2 dosyasının içindeki batch uzantılı dosyayı çalıştırdıktan sonra şöyle bir hata veriyor telefon "CANNOT CONNECT TO YOUR DEVICE PLEASE...." şeklinde bir hata verdi. Fakat ok dedim sonra işlemleri yapmaya başladı fakat "reading flash images" kısmında takıldı telefon baya bekledim olmadı daha sonra işlemi iptal ettim tekrar denemek için fakat sonra yukarıda belirttiim hatayı aşamadım bu seferde. Bu hata normal mi sizde de böyle bir hata oluştu mu? ayrıca başka bir sorum bu işlemi yaparken wi-fi bağlantısının olması gerekiyor mu? Evde kablolu internetten yapsam bu işlemi olur mu? ayrıca bu işlem yani jailbreak işlemi yaklaşık kaç dk sürüyor? ona göre bekliyim.

Baya yol aldım zafere ulaşmak üzereyim

Herkese kolay gelsin...

• TAMAMEN BU KONUYLA İLGİLİ BİR SORUM OLACAK

1.1.2 OLAN IPHONUMU UNLOCK YAPAMIORM İÇİNDE KİMSİMLİ BİR TURKCELL SİMKART VAR #307*# aramasını yaptıımda sim kartı ile ilgili bir hata veriyor ve arama yapamıorm

TELEFONUMU UNLOCK EDEMİORM YARDIM LUTFENNNNNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

TAMAMEN BU KONUYLA İLGİLİ BİR SORUM OLACAK

1.1.2 OLAN IPHONUMU UNLOCK YAPAMIORM İÇİNDE KİMSİMLİ BİR TURKCELL SİMKART VAR #307*# aramasını yaptıımda sim kartı ile ilgili bir hata veriyor ve arama yapamıorm

TELEFONUMU UNLOCK EDEMİORM YARDIM LUTFENNNNNN

Eger sim karin sifresi (pin) varsa onu kaldirin. Deneyin.
  • Üstteki arkadaşa cvp yazmıstım sana diil , snn sorununu da aşagıda açıklamaya çalışayım, sanırm at&t kart gerekiyor ama emin diilim tam olarak....

quote:

Orjinalden alıntı: serdarkaradag

Edgar-s arkadaşım heralde iki kişiye cvp vermeye çalıştın zannedersem..???
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.