Şimdi Ara

İphone 1.1.4 Dondu ve Açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 senedir iphone kullanıyorum amerikadan getirtmiştim... yaklaşık 3 aydır ekranın içinden kaynaklanan çizikler oluşmaya başladı pixeller ölüyormuş sanırım.. ve nadirende olsa telefon donuyordu, bugün mesajlara tıkladım açmadı bir daha tıkladım açmaya çalıştı sonra kendi kendine anamenüye çevirdi bende restart atayım belki düzelir dedim kapandı açılmaya çalıştı elma çıkıyor yükleniyor yuvarlağı dönüyor ama açılmıyor çok kez tekrar başlattım ama baştaki elmayı geçemiyor ne yapmalıyım?? Bilen varsa yardım etsin lütfen yaa

• itunes üzerinden restore yapdınızmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fulldepo -- 1 Ocak 2010; 20:50:24 >
  • 2 sene mi ?
    1 yaşından büyük olan ifonumun 8-9 aylık mı ömrü kaldı :S
  • restore yaparsam rehberdeki kayıtlar silinmezmi?
    yaa 1 gündür telefonumdan ayrıyım rehberimin yarısı orada kayıtlı onlara ulaşmam lazım nasıl olcak acaba?
  • kaybedecek neyin var restore yap gitsin beklediğin hata
  • oo rehberi kurtarmam gerk risk alamam istanbula götürmeyi bile düşünebilirim yani ama kesin bir çözüm bilen varıdr belki burlarda???
  • YA YOKMU HİÇ Bİ FİKRİ BİLGİSİ OLAN ? BİRİLERİ YARDIM ETSE TAM SÜPER OLACAK...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum rehberi kurtarman pek kolay gözükmüyor şu durumda.
  • takılı kalmış oylece bekliyorsa home+power basılı tut kapanacaktır sonra açmayı dene olmadı mecbur yeniden fw atıcaksın.
  • yaptım zatne öyle kapıyorum bi daha tekrar açıyorum yine aynı donma devam ediyor... istanbula falan göndersek bi işe yararmı ordaki servislerle paslaşayım olmazsa yinede saolun ilgilendiğiniz için;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.