Şimdi Ara

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
32
Favori
75.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mağazalar açılınca apple dan belkin marka denicem ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bana güzel bir kırılmaz cam lazım iPhone 11 pro max için önerisi olan car mı kullandığından memnun olan?
  • Bu ekran koruyucu hakkında bilgisi olan var mı? Fiyatı çok iyi ve iki adet veriyor, takma aparatı da var ve BASEUS markası. Eğer ekranı da tam kaplıyorsa alacağım gibi.
    www.akilliphone.com
    Baseus iphone 11-iphone xr tempered cam anti blue ekran koruyucu 2 adet
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-iphone-11-iphone-xr-tempered-cam-anti-blue-ekran-koruyucu-2-adet-103047

• Ekran koruyucu 11 pro'da ince iş sanki 20 gündür ne çekiyorum..

Telefonu aldığım yer hediye ekran koruyucu yapmıştı telefonun sensörlerini etkilediğini anladık hattaki apple destek sensör arızası var dedi telefonda buff'ın 159 tl'lik ekran koruyucusu aldım aynı şeyi o da yaptı...

Arkadaşlar nacizane ekran koruyucu alacaksanız sensörü kapatmayan film alın..

Apple store'dan 299 tl belkin ekran koruyucu sipariş verdim..
    maşaallah onlarda iphone 12 çıkınca gönderecekler ürünü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersecetu -- 6 Mayıs 2020; 15:15:21 >
  • ersecetu E kullanıcısına yanıt
    arama ekranındayken kulaktan çekince geç uyanma gibi bir problem mi yaşıyorsun acaba? bende de benzer sorun var gibi arada açılmıyor ekran filan. Ben de apple destekle görüştüm sensörde problem olmadığını söyledi kontrol edip. Ondan dolayı ekran koruyucudan şüpheleniyorum.
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    mavi ışık vs. özelliği olmayanı kullanıyorum aynı markanın. fakat yukarıda yazdığım gibi sensör konusunda problem yaşatıyor gibi şuanda bilginiz olsun.
    Sanırım bu ürünü aldınız . Uyguladığınız zaman önerilerinizi yazarmısiniz

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

• Sorun yaşayınca Apple destekdeki yetkili önerdi ürün henüz gelmedi niye bu kadar pahalı anlamış değilim? ama belkinin global sitesindeki fiyatta 49,50 usd
    Hocam aldığınız ürün bu mu ?

• Ttec kullanıyorum ekranın kullanımında vs sorun çıkarmadı görüntüde de değişiklik yok tam kaplamıyor ekranı sensörler vs açık 40 vermiştim sanırım

• Beyler iphone un o çöp görünümlü belkinini alacağınıza Amerikada 1 numara seçilen bu ekran koruyucuyu alın satıcı bi tek bu sanırım 199 tl şuan ben alacağım sanırım baya araştırdım yorumlarda 100tl lik olanlara bile hemen çatlıyor kırılıyor diyorlar ne anladım ben kırılmaz cam diye aldığımız ürünün hemen kırılmasından?
    www.hepsiburada.com
    Panzer Glass Apple iPhone Xs Max /11 Pro Max Ekran Koruyucu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/panzer-glass-apple-iphone-xs-max-11-pro-max-ekran-koruyucu-p-HBV00000T0M3R?magaza=CmkMarket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 6 Mayıs 2020; 21:7:36 >

• İsteyen barsa 11 pro max I sattım sıfır gibi Kılıf satılıktır 270 e aldım 200 e vericem

Ürün uag plazma serisidir 2 yıl UAG Türkiye garantilidir. 11 pro max ile uyumludur 1 günlük 270 TL. Ye alınmıştır ihtiyaç fazlası

Teklifler gsm : 0506 507 27 04

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    Spigen kötü Belkin kötü başka ne kaldı ki

• Kılıf işi de gerçekten zevk meselesi bedavaya taşımayacağım kılıfa başkası 300 lira veriyor

• Spigen iPhone 11 Pro / XS / X Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum AlignMaster Privacy

Dün 79 liradan aldım. Kendim uyguladım. Bir sıkıntısı yok ama hepsiburada yorumlarından birinde üstten hava kabarcığı oluştuğunu okudum zamanla.

• şu ekran koruyucuları arada hiç kıl, tüy, toz kalmadan takabilen var mı?
    ne kadar silsem de camı yapıştırana kadar araya bir şeyler kaçıyor.
    2 koruyucuyu böyle heba ettim.

ayrıca, aşağıdaki ekran koruyucuyu almıştım. oldukça ince ve sağlam gözüküyor.

• 3 aylık 11 pro max telefonumun arka camını çatlattım kamera ile kasa arasında 5 mm kadar falan
    Tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım sizce ??

• D3erin kullanıcısına yanıt
    Garanti dışı kalmasın diyorsan tek çare Apple’da yaptırmak

• ekmek arası sakız kullanıcısına yanıt
    Banyo kapisini kapat kaynar suyu ac 10 dk icersi buhar olsun komple o zaman sil ve tak toz veya tuy kalmayacaktir

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.