Şimdi Ara

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
32
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iki urun de derken, belkin'i de tavsiye etmiyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dondeesta

iki urun de derken, belkin'i de tavsiye etmiyor musunuz?
    Ttec için söyledim hocam. Belkin iPhone için üretim yapın oldukça kaliteli bir marka. Bu zaman kadar kullandığım hiç bir ürününde sorun yaşatmadı bana. Aynı şekilde Dexim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AppStore da uygulamaları nasıl güncelliyoruz. Evet mağaradan yeni çıktım.

• fofer kullanıcısına yanıt
    Telefonun ayarlar menüsüne gidin oradan itunes&appstore kısmına geçin otomatik güncellemeyi aktif edin yeterli hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Telefonun ayarlar menüsüne gidin oradan itunes&appstore kısmına geçin otomatik güncellemeyi aktif edin yeterli hocam
    Teşekkürler hocam. Peki bu ayarı kapalı tutarsam, güncelleme geldiğinde görebileceğim bir yer var mı? Güncellemeleri kontrol edebilmek için soruyorum.

• fofer kullanıcısına yanıt
    Onu bende bilmiyorum hocam 5 yıldır hep açık olduğu için kendisi arka planda hallediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Face id maskeden dolayı sıkıntı oluyor ayar ediyo bu aralar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin iphone 11 pro space gray aldim bugun ekran koruyucu taktilar ancak cok kotu bir ekran koruyucu alacagim montaji kolay bi ekrsn koruyucu onerebilirmisiniz baseus da var ancak ondada stok kalmamis ince seffaf kilif ariyorum birde

• Selamlar öyle 30 tlye ucuz kılıflardan almak istemiyorum arkadaşım telefonu düşürdü kılıftan çıktı telefon allahtan sorun çıkmadı. Spigen vs gibi markalarda telefonumun renginde (kırmızı) şık kılıflar bulamadım pek. Önerilerinizi bekliyorum bende.
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt
    Model ne hocam?

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın , ekran koruyucu temperli cam olarak spigen yada baseus öneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kyazmaci468

Kolay gelsin iphone 11 pro space gray aldim bugun ekran koruyucu taktilar ancak cok kotu bir ekran koruyucu alacagim montaji kolay bi ekrsn koruyucu onerebilirmisiniz baseus da var ancak ondada stok kalmamis ince seffaf kilif ariyorum birde
    Selamler.

www.amazon.com.tr
    Spigen Thin Fit 360 Serisi Kılıf iPhone 11 Pro ile Uyumlu/Tempered Glass Cam Koruyucu - Black: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07T2NQ1N7/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1

Kesinlikle bu ikisini öneririm. İlk paylaştığım link içinden 1 kılıf 2 ekran koruyucu çıkıyor. İçindeki kılıf ile ekran koruyucusunu uygulamak inanılmaz kolay. Boşuğa bırakıyorsunuz o kadar. Bu yüzden ben ilk linkten ileriye dönük x2 aldım. Alttaki kılıf da çok kalınlaştırmadan çok çok iyi bir koruma sağlıyor. Aynı kılıfın farklı telefonlar için olanından kullandım. Çok defa düşürdüm hiç üzmedi.

Bu ikisini muhakkak almanızı öneririm. Bunun dışında zevkinize göre takılın. Sonuçta kılıf önemli ancak daha da önemlisi düşme açısı ve şans. Başkası 20 defa düşürür hiç bir şey olmaz, siz 1 defa yumuşacık düşürürsünüz telefon paramparçam olur.

• SxDark kullanıcısına yanıt
    İkinci görünüm ekleyin maske ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrall

Deneyecem knk :)
  • elmatadori kullanıcısına yanıt
    Düz 11 için

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt
    Sağlam olsun güvenle taşıyayım diyorsanız UAG. Fakat telefon kalınlaşıp ağırlaşacaktır. Daha doğrusu korusun istiyorsanız aldığınız her sağlam kılıf da telefonunuz kalınlaşıp ağırlaşacaktır. Spigen tough armor seriside spigenin bence en sağlamıdır. İnceleme videoları izleyelebilirsiniz.

Yok masaya koyayım kamera ekran korunsun, öyle çokta koruyucu olmasın kibarlığı bozulmasın diyorsanız spigen thin fit. Şu an red modeli kalmış bir tek yani size uygun olan. Siyahı var olsaydı bir tane alacaktım.

Dediğim gibi hem çok iyi korusun hem kibar olsun ben öyle bir kılıf görmedim.

• elmatadori kullanıcısına yanıt
    Çok iyi korusun derdinde değilim ufak darbelerden vs korusun istiyorum sadece thin fit serisi de bildiğim kadarıyla sert kapak silikon değil o yüzden vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrall

çok iyi bir mantıkla cevap verdiniz teşekkür ederim maskeyle kilit sorunu yaşıyordum teşekkürler
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: mechanical01

Ekran koruyucu olarak aşağıdakini aldım:

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-11-iphone-xr-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-alignmaster-privacy-agl00103-p-HBV00000QVEDI?magaza=Hepsiburada

Kılıf olarak da, Caseology markasının Nano siyah modelini aldım. Umarım iyi çıkar ikisi de, gelince fotoğraf paylaşırım.
    11 modeli için sipariş verdiğim ekran koruyucu ve kılıf dün geldi. Bir gündür kullanıyorum telefonu da. Kılıftan çok memnunum şimdilik ama ekran koruyucudan memnun kalmadım. Mecbur kaldığım için almıştım bunu ama telefonun kendi ekran parlaklığını baltalıyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.