Şimdi Ara

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
32
Favori
75.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visceroid

Nihayet...

Sadece ben nefret ediyor olamazdım. UAG denilen kılfları silah zoruyla bile takmak telefona inanılmaz kötü...
    hocam nefret etmek biraz ağır olmuş ben adamların yaptığı işe saygı duyuyorum tek amaçları telefonu 360 derece korumak olan bir firma, fakat ne yazıkki inanılmaz tipsiz kılıfları var şöyle sade ve dikkat çekmeyen kılıfları olsa belki düşünürüm en sade kılıfı civillian siyah modeli olda ön tarafı fosforlu turuncu hani onu siyaha boyayalım desek neysede kılıfın fiyatı 330tl yani 64gb ile 128gb arasındaki fiyat farkı kadar neredeyse, UAG nin en büyük olayı ekran yükseltisinin ve kamera yükseltisinin fazla olması telefon yerede takla attığında ilk zarar görecek yerlere tampon görevi görmesi yani kılıflar o kadarda kutsallaştırmaya gerek yok kamera ve ekran yükseltisi iyi olan etine dolgun kılıfları alın kullanın 10 da biri fiyata çok iyi kılıflar görüyorum aliexpress de uag benzeri

hatta böyle bir kılıf var uag patfender modelinin aynısı 3 te 1 fiyatına

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Privacy Screen diye bir özelliği var hocam telefonunun ekranına sağdan soldan bakmaya çalışanlar ekranı göremiyorlar direk siyah görüyorlar. O yüzden ekran koruyucuda siyah renk ekran netliğinde yada görüntü olarak hiçbir kayıp yok , gözleri bozmuyor. Bana göre güzel bir özellik fiyat olarakta iyi öncekilere göre ama tercih meselesi.
  • dost..:) kullanıcısına yanıt
    Siz paylaştıktan sonra aldım bende. kılıfın yapısı kalitesi kesinlikle parasına göre iyi ama dediğiniz gibi ekran için yüksek olmaması sıkıntı. Şu an evden çalıştığım için sorun yok ama hersey normale döndüğünde sıkıntı olabilir. O yüzden bir tane de çok kaba olmayan ama ekran ve kamera konusunda sorun çıkarmayacak şeffaf kılıf alacağım. Spigen tercih edeceğim sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Siz paylaştıktan sonra aldım bende. kılıfın yapısı kalitesi kesinlikle parasına göre iyi ama dediğiniz gibi ekran için yüksek olmaması sıkıntı. Şu an evden çalıştığım için sorun yok ama hersey normale döndüğünde sıkıntı olabilir. O yüzden bir tane de çok kaba olmayan ama ekran ve kamera konusunda sorun çıkarmayacak şeffaf kılıf alacağım. Spigen tercih edeceğim sanırım.
    hocam tam koruma için uag den başka ne alınabilir bilmiyorum hem çok pahallı olmayan hemde sade ve şık şunu gördüm orjinal apple kılıf ile muadil fakat ekran yükseltisi iyi olan
    www.hepsiburada.com
    Caseology Apple iPhone 11 Kılıf Nano Pop Charcoal - ACS00497 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/caseology-apple-iphone-11-kilif-nano-pop-charcoal-acs00497-p-HBV00000QVG1T

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt
    metal kılıf mı bu mıknatıslı olan eğer oysa daha önce kullandım wi-fi telefon bluetooht gibi şebekelerde sinyal zayıflığı gözlemledim
    Mıknatıslı değil dostum yan çerçeve ve arka tam koruma on tarafında herhangi bi parça yok

link atabilirmisiniz

aliexpress den şuan türkiyeye kargo geliyormu bilginiz var mı sipariş versem gelir mi şu virüs zamanlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

aliexpress den şuan türkiyeye kargo geliyormu bilginiz var mı sipariş versem gelir mi şu virüs zamanlarında
    Kilif değil ama başka birsey aldım. Geldi. Sadece biraz daha uzun sürede geliyor. Aceleniz yoksa alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uag’lar oldum olası kaba geliyor bana. şimdiye kadar hiç almadım o yüzden. Attığınız da iyiymiş ama bir önceki aldığımız ile aynı tip. Dediğim gibi spigen tarafından şeffaf birsey almak en mantıklısı olacak benim için.

• Şu 3 kılıfı almayı düşünüyorum. Vergilendirme nasıl olacak?
    Vergiyi kargo tesliminde mi ödüyoruz? Alibabadan alışverişim olmadı hiç.
    Bilgilendirebilir misiniz rica etsem arkadaşlar?

aliexpress.com
    US $1.39 30% OFF|Kamera korumak lens telefon case için iPhone 11 Pro Xs Max iPhone XR X 6 6S 7 8 Plus ince kabuk pu deri darbeye arka kapak - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/4000437900122.html?spm=a2g0o.cart.0.0.64973c0095JUvT&mp=1

aliexpress.com
    US $1.49 47% OFF|Kamera Lens koruma telefon kılıfı için iPhone 11 Pro Max X XS Max XR 6 6S 7 8 artı mat saydam sert darbeye dayanıklı arka kapak|Takılır Kılıflar|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/4000910811431.html?spm=a2g0o.cart.0.0.64973c0095JUvT&mp=1

aliexpress.com
    US $1.99 |Lüks şeffaf darbeye dayanıklı iPhone için kılıf 11 Pro X Xr Xs Max yumuşak TPU silikon kılıf iPhone 6 6s 7 8 artı 5 5S SE arka kapak|Takılır Kılıflar|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/4000469509259.html?spm=a2g0o.cart.0.0.64973c0095JUvT&mp=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 27 Nisan 2020; 11:16:19 >

Geliyor , yanwen kargoyu seçerseniz daha hızlı gelir 2 tane siparisim 20 gün içinde gelmişti

• bugün iphone 11 alacağım. evde eski telefonum için almış olduğum şu ürün var.
    www.spigen.com.tr
    Spigen Universal Glas Nano Liquid Sıvı (Seramik) Kaplama | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/ekran-koruyucu-spigen-glas-tr-nano-liquid

koruyuculuğu ne kadar pek bilmiyorum açıkcası :) ne diyorsunuz işe yarar mı? yoksa daha sağlam şeyler mi bulmak lazım?

• boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Ben bundan eski telefonumda kullandım . Şiddetle önermiyorum. Koruması yok zaten. Birde ekrandan sil sil çıkmıyor meret. En son vd 40 kullanacaktım. Sonra telefonumu kardeşime verdim. Oda düşürüp kırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

Ben bundan eski telefonumda kullandım . Şiddetle önermiyorum. Koruması yok zaten. Birde ekrandan sil sil çıkmıyor meret. En son vd 40 kullanacaktım. Sonra telefonumu kardeşime verdim. Oda düşürüp kırdı.
    bende faydasını görmedim hocam zaten
  • telefonu alalı bugün tam 1 ay oluyor %99 düşmüş iyi midir kötü müdür bilemedim tavsiyeleriniz nelerdir?
    Bazı kılıflarda Yanwen kargoyu seçince 30 gün yerine 60 güne çıkıyor bu normal mi

• arda211 A kullanıcısına yanıt
    dfu mod ile son yazılımı tekrar yüklediğinizde düzelir. %100 olamamakla birlikte büyük ihtimal düzeleceğini belirtmek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.