Şimdi Ara

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
32
Favori
75.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 11 aldım siyah,arka kamera için internette koruma var onlardan alsak işe yarar mı? Bir de telefonun arkası için ince jelatin mi yoksa temperli cam mı almalıyız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ipleri var. Onları geçirmek için orası. Google telefon ipi yazarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trendyol’dan aldığım ekran koruyucu bugün geldi. Birazdan takip telefonu kullanmaya başlarım artık.

• Peerless kullanıcısına yanıt
    Merhaba ne markası aldınız

Anladım hayırlı olsun , baseus aldım ben 0.3 mm

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. İçinden ekranı silmek için ıslak olan mendil kuru çıktı iyi mi

nemli bez ile silin cam nemli olsun yapıştırırken toz olmaz hatta damla damla olsun

• bulduğum güzel kılıflar şunlar;
    www.amazon.com.tr
    Baseus Wing iPhone 11 Ultra ince Kılıf Transparan Beyaz: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00E20WX1I/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1

urun.n11.com
    İphone 11 (6.1') Kılıf - Liquid Original Silicone Kadifemsi Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-11-61-kilif-liquid-original-silicone-kadifemsi-kilif-P388186807

şimdi sıra ekran koruyucuda.
    nano, çentiği kaplamayan bir koruyucu arıyorum. ön kamerayı kapatırsa, fotoğraf kalitesi düşebilir. (düşmez mi acaba?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 24 Nisan 2020; 18:59:28 >

• 11 için şu cam ekran koruyucudan aldım çok memnunum tavsiye ederim 👍🏼

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niklaus Mikaelson -- 25 Nisan 2020; 16:28:17 >

• Niklaus Mikaelson N kullanıcısına yanıt
    Parmak izi dokunmatik hissi vs nasıl ?

• Tugrall T kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi durumda parmak izi kalmıyor yani yağlı bir tabaka kesinlikle bırakmıyor dokunmatik hissiyatida gayet başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theonorm

Siyah rengini sipariş geçiyorum hocam teşekkürler bakalım görelim. Kılıfın sade şık olması benim için yeterli fiyatıda çok uygun gerçekten.
    Hocam siyah logolu altı kapalı lansman kılıfını sipariş ettim geldi fakat şöyle bir durum var kılıfın kenarında küçük bir Çapak kalmıştı onu tırnağımla çıkarmaya çalıştığımda altından beyaz renk gözüktü anladım ki beyaz üzerine siyah boya ile boyanmış bununda uzun vadede renginin tamamen soyulacağı anlamına gelmektedir o yüzden bunu bildiğim için kılıfı hiç kullanmadan olduğu gibi iade ettim. Eğer sizde bu durumdan rahatsız olacaksınız bence kılıfı iade edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

N11’den sipariş verdiğim kılıfı az önce teslim aldım. Fiyatına göre gayet güzel ürün. Öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ekran koruyucudan hala ses yok ama.

Aynı kılıfı ben de aldım 29.90 fiyatı vardı kılıfın dışındaki boyayı test ettim soyulmuyor yani kaplama değil kauçuk kalitesi gayet iyi arka kapağın kalınlığı gayet güzel tuş basma hissiyat çok güzel hoparlör delikleri tam uygun yerleştirilmiş ve nokta nokta fakat tek şikayetim ekran için yükseltisi yok yani ekranı masanın üzerine koyduğumuzda ekran ile zemin arasında bir koruyucu tampon oluşturmuyor bu benim için büyük bir sorun yoksa Kılıfdan genel olarak çok memnunum keşke aynı kılıfın ekran yükseltisi olan tampon görevi gören versiyonuda olsaydı kesin alırdım eğer öyle bir kılıf bulursan bunu iade edeceğim Şu anda araştırıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Theonorm

Ekran koruyucu olarakta ben bugün dost hocamın tavsiyesiyle bundna iki tane aldım önerebilirim. Hem yorumlar iyi hemde fiyat ucuz.
    https://p8zh.adj.st/mk12x3o_m4o2h83?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&Page=Product&CampaignId=447845&BoutiqueId=447845&ContentId=31725149&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_contentid=31725149&adjust_campaign=product_free&adjust_tracker_limit=999999999&link_userID=18059586&adjust_deeplink=ty%3A%2F%2F%3FPage%3DProduct%26CampaignId%3D447845%26BoutiqueId%3D447845%26ContentId%3D31725149%26adjust_t%3Dmk12x3o_m4o2h83%26utm_source%3Dshare%26utm_medium%3Dproduct_free%26link_contentid%3D31725149%26adjust_campaign%3Dproduct_free%26adjust_tracker_limit%3D999999999%26link_userID%3D18059586&adjust_redirect=https%3A%2F%2Fwww.trendyol.com%2FBCA%2FApple-iPhone-11-3D-Komple-Kaplayan-Kirilmaz-Ekran-Koruyucu-Full-Cam-p-31725149%3FboutiqueId%3D447845%26adjust_t%3Dmk12x3o_m4o2h83%26utm_source%3Dshare%26utm_medium%3Dproduct_free%26link_contentid%3D31725149%26adjust_campaign%3Dproduct_free%26adjust_tracker_limit%3D999999999%26link_userID%3D18059586
    Bu ekran koruyucusu geldi hatta acaba ne farklılık var diye aynı satıcıdan hem 17.99 tl olan hem de 19.50 tl olan iki ayrı ekran koruyucu sipariş ettim ikiside aynı marka aynı model ekran koruyucusu geldi. fakat memnun kalmadım kavisli yazdığı halde kenarları kavisli değildi yani dümdüz cam halinde geliyordu ben kavisli kılıf arıyorum kenarları oval şeklinde telefonun formuna uygun olması gerekli, O yüzden gelen kılıfı telefon ekranına hiç takmadım olduğu gibi iade edeceğim TAM KAPLAYAN KENARLARI KAVİSLİ OVAL FORMDA OLAN Ekran koruyucu arıyorum Öyle bir ekran koruyucu bulursanız bilgilendirin lütfen arkadaşlar. Çünkü hiçbir satıcı detaylı fotoğraf koymuyor ne geleceği tamamen süpriz

• Arkadaşlar UAG kılıfları inceledim fakat bir kılıf için fiyatları astronomik rakamlar üstelik uag nin siyah renk sade bir kılıfı yok diğer kılıflar ise çok tipsiz, aliexpress de uag benzeri sağlam koruyan sade şık fakat uag nin 10 da biri fiyatlara müthiş kılıflar görüyorum acaba aliexpress şuan kargoları türkiyeye getiriyormu virüsten dolayı göndermeme durumları var mı ?

• Nihayet...

Sadece ben nefret ediyor olamazdım. UAG denilen kılfları silah zoruyla bile takmak telefona inanılmaz kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-11-iphone-xr-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-alignmaster-privacy-agl00103-p-HBV00000QVEDI?magaza=Hepsiburada

11 için şu cam ekran koruyucudan aldım çok memnunum tavsiye ederim 👍🏼
    hocam bunun espirisi nedir siyah yazmışta ben xr kullanıyorken bunun şeffaF olanını aldım çok memnundum bu niye siyah gözleri bozmaz mı ? şeffaf olanları daha iyi değil mi ?

• Ekran koruyucu olarak aşağıdakini aldım:

Kılıf olarak da, Caseology markasının Nano siyah modelini aldım. Umarım iyi çıkar ikisi de, gelince fotoğraf paylaşırım.

• visceroid V kullanıcısına yanıt

Tercih meselesi üstat neden sadece sen beğenmiyesin.

Ben bendeki kılıfı arkadaşa gösterdim.

Üstüne para versen takmam dedi.

Başka arkadaşa gösterdim ooo çok karizmatik dedi.

Benim gibi sürekli telefonu düşüren adama şart.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.