Şimdi Ara

iPhone 11 64gb 7299 TL - ARÇELİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Iphone araba parasina diye laf ederdik, o günler de geride kaldi. Simdi aradaki fark ile karin doyurma hesaplari!

Neredeeeeennnn nereyeeeeee.

• Alfredo kullanıcısına yanıt
    Öylesine dolaşırken Akakçe'de gördüm kampyanyayı. Linklerden kaldırmayı unutmuşum dostum. Beko ve Arçelik aynı anda indirim yapmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 8 Eylül 2020; 23:9:17 >
  • Trendyol 7330 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 de 7.199 şu an, ihtiyacı olan bakabilir
    iPhone 11 64gb 7299 TL - ARÇELİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 9 Eylül 2020; 11:7:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan o ki birkaç haftaya diğer yerlerde de komple düşecek. Bu telefonlar zaten 5 bin liraydı. Güzel ülkemizin güzel para değeri erimeseydi...
  • 6 gün sonra iphone 12 çıkacak şuan alacak olan almasın dolar altın yada gümüş alsın beklesin
  • 12 gün sonra 5999 tl
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Dua yerine geçer inşallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 12 15 Eylül de tanıtım Ekim de ön sipariş Kasım da satış bu durumda da 11 fiyatı düşer mi sizce beklenir mi veya 11 demode mi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akuruk kullanıcısına yanıt
    ekim ayında satışa çıkacaksa beklenir iphone 12. 11 tabiki de demode olur. iphone 12 nin 120 hz amoled ekranla geleceği söyleniyor. ekranda bile çok farklı olacak. çıkış fiyatlarını görmek lazım. aceleniz yoksa bekleyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.