Şimdi Ara

iPhone 11 64gb 7299 TL - ARÇELİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 7300 brime çok sıcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla alacağım diyen varsa iş yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 12 kapıdayken ne kadar gerekli bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

7300 brime çok sıcak
    Diğer yerlerde 7500 birim iken aradaki 200 birim ile 10 günlük sıcak öğle yemeğini yersin. O yüzden sıcak. :)
  • İphone 12'nin fiyatının kaç olacağı hakkında bir tahmini olan var mı? 12 çıkınca 11'in fiyatında bir değişiklik olur mu? Piyasayı takip eden biri aydınlatırsa sevinirim.

Edit: 8750 TL olacağına dair yorumlar var. 7 bin TL bile bana yüksek gelirken bu bütçeye çıkamam. İphone 11 7299' TL'den aşağıya düşer mi? Alayım geçeyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 7 Eylül 2020; 23:4:37 >
  • bu rakam üzerine 1000-2000 fazla bütçesi olan yeni modeli beklesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeminlihipokrat

Diğer yerlerde 7500 birim iken aradaki 200 birim ile 10 günlük sıcak öğle yemeğini yersin. O yüzden sıcak. :)

Alıntıları Göster
    20 birimle sıcak öğle yemeğini 10 gün yedirdin. Cepte ayfon 11 ile kalan günlerde ne yiyecegim. Telefonu mu 😂 valla 7500 verenler verir ama 200 lira sıcak kovalayacaklarını sanmam. Teşekkürler konu için

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan almayı düşünenler için 200 tl cepte kalacak sonuçta. Yoksa şu sıralar gerçekten sıcak fırsata rastlamak zor elektronikte. Ah şu birimler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 8 Eylül 2020; 0:6:50 >
  • Paylaşım için teşekkürler, kart kampanyası veya kupon var mıdır?

• iPhone 12nin en düşük hafızalı modeli 10 bin tlden çıkacak ki o da kur artmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

iphone 12 kapıdayken ne kadar gerekli bilemedim.
    ios gibi stabil işletim sistemi varken son model iphone almaya ne gerek var bilemedim.

kapitalizmin kurbanı olma demiyorum ama az ol. her şeyin kararında olması güzeldir

• smyrna kullanıcısına yanıt
    Tabii ki ama zaten bir iki ay önce zam gelmişken bir Apple zammı daha hemen gelir mi bilemedim. Ben genelde çıktığı sene son ürünü alıp uzunca onunla devam ediyorum. Şu an 6S 64gb var mesela ve hala iyi gidiyor ama bu yıl 5g modemlerin durumuna göre artık değiştirmek istiyorum.

• piyasa 8-10 bin liralık androidli çöplerle doluyken iphone 11 pro max 512gb a 16 bin lira az

• Kampanya bitmiş kaçırdım

• Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt
    Yeni iPhone'lar çıkınca eski iPhone'nun fiyatı 100-150 dolar civarı düşüyor her zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat güncellenmiş galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsi tamam akakce utm'leri niye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.