Şimdi Ara

iPhone 11 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.

İphone 11 cihaz alırken kararsız kaldım. Halihazırda 8 plus kullanmaktayım. Sizce geçiş yapmalı mıyım veya iphone 12 beklesem daha mı iyi olur?

İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 12yi bekle...
  • Kesinlikle 11 al. Çok uçuk zam gelecek. 12 zaten guncel kur ile çıkacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle derim
  • Bekleyen kaybeder, piyasalar karışık 1 ay sonraki fiyatları kestirebilmek mümkün değil. Ytd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde kafa cok karisik.

- Su an 7.499 TL hepsiburada sepette onay bekliyor
    - 5 ekimde iphone 12 mini aciklanicak
    - 5 ekimde ya aninda siparsi vericek iphone 11 i yada 12 mini nin fiyatina gore beklicem
    - Misal iphone 12 mini 7999 veya 8499 TL olursa belki 12 mini almak istiyorum..

Yine de ucuk kacik fiyatlar bunlar..
  • İndirim bu saatten sonra hayal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone 12 en baz modeli 699 dolardan çıkacak. Güncel kur ve vergileri katınca maalesef 10 bin küsürlük sonuçlar bizi bekliyor. Ama elinizdeki cihaz çok güzel neden değiştiriyorsunuz? Bende 7 plustan 11 pro max e geçmiştim Mart ayında ama bir hız farkı göremedim. Ayrıca 12 çıktığı anda 11 lerinde fiyatlarının artması muhtemel ki çok oldu zamanında bu durum.

Ama ben yeni telefona niyetlensem kesinlikle 12 beklerdim artık parası çok olursada olsun derdim :) ama yinede tercih sizin.

Şöyle bir akıl verebilirim. apple store dan 11 alın iphone 12 lansmanından önce. Nasıl olsa 14 gün koşulsuz iade hakkı var eğer 10 bin üstü çıkarsa bundan devam edersiniz 8-9 civarındaysa iade edip ona geçersiniz ;)

• iphone 11 kullanıcılarının çoğu elden çıkarma derdinde çevremdeki çoğu kişi 12 alacağım diye satıyorum diyor. bence 12’yi beklemek daha mantıklı olur

• Arkadaşlar ben de iPhone 11'i Hepsiburada'nın eskisini getir yenisini götür kampanyası ile almayı düşünüyorum. Fakat bir sorum olacak kredi kartıyla tek çekim olarak aldığım telefonu sonradan bankanın kendi uygulamasından taksitlendir seçeneği ile 3 taksit vs yapabiliyor muyum?
  • Satıcı amazon olacak şekilde amazondan satın al. Baktın 12 istediğin fiyattan çıktı 11'i iade edersin. Satıcının amazon olmasına dikkat et 30 gün koşulsuz iade alıyorlar
  • sanırım benim de telefon değiştirme vaktim yaklaşıyor(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.