Şimdi Ara

iPhone 11 almak için heyecanlananlara önemli tavsiyeler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
44.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mağaza fişini paylaştım zaten ama online alışverişi kastediyorsan, orada da sorun çıkmaz. Alışveriş sonrası iade tarihi olarak Ocak 2020’yi görürsün. Yine de sipariş öncesi alışveriş yardımından canlı destekle yazışıp doğrulatabilirsin. Sitedeki yardım sayfasını güncellemediler nedense, geçen yılı hatırlamıyorum. Global site de aynı.

Apple (TR)
    İade ve Para İadeleri - Alışveriş Yardımı
    https://www.apple.com/tr/shop/help/returns_refund
    (Türkçe iade sayfası - güncellenmemiş)
    Apple
    Returns & Refunds - Shopping Help
    https://www.apple.com/shop/help/returns_refund
    (ABD iade sayfası - güncellenmemiş)
    Apple (DE)
    Rückgabe & Erstattung - Einkaufshilfe
    https://www.apple.com/de/shop/help/returns_refund
    (Almanya iade sayfası - 2018’in iade tarihleri hala duruyor)

Anlaşılan her ülkenin sayfası kendi halinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nakahella kullanıcısına yanıt
    2000 liralik mi 9t’de edinebilecegin tam ekran deneyimini 12.000 liralik iphone’da edinemezsin. Iphone xs kullanicisi olarak cihazin en sevmedigim yani çentiği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Mağaza fişini paylaştım zaten ama online alışverişi kastediyorsan, orada da sorun çıkmaz. Alışveriş sonrası iade tarihi olarak Ocak 2020’yi görürsün. Yine de sipariş öncesi alışveriş yardımından canlı destekle yazışıp doğrulatabilirsin. Sitedeki yardım sayfasını güncellemediler nedense, geçen yılı hatırlamıyorum. Global site de aynı.

https://www.apple.com/tr/shop/help/returns_refund (Türkçe iade sayfası - güncellenmemiş)
    https://www.apple.com/shop/help/returns_refund (ABD iade sayfası - güncellenmemiş)
    https://www.apple.com/de/shop/help/returns_refund (Almanya iade sayfası - 2018’in iade tarihleri hala duruyor)

Anlaşılan her ülkenin sayfası kendi halinde.
    merhaba az önce aradım apple online müşteri hizmetlerini şu anda 14 günlük iade geçerli dediler, diğer konudan bilgileri yokmuş

• Katibim kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yine bilgisiz bir destek hatti calisanina denk gelmissindir. Yıllardır sürekli söylüyoruz, o telefonlara bakan home-office çalışanları hiçbir konuda bilgili değiller. Papağan gibi önlerindeki şablonu okuyorlar. Destek sayfalarında tatil dönemi iade bilgisi güncellenmediği için o da ekranda yazanı okumuştur. Israrla sor, gerçek bir kıdemli uzmanla görüşmek istediğini söyle. Hiç şüphen olmasın. Siparişini verdiğinde iade tarihi 20 Ocak olarak görünecek. Ah Apple ah. Şu sünepe home office çalışanlarını bir eğitemedin. Apple’ın ucuz işgücü hırsı yüzünden nelerle uğraşıyoruz.

• Informed I kullanıcısına yanıt
    Apple (TR)
    İade ve Para İadeleri - Alışveriş Yardımı
    https://www.apple.com/tr/shop/help/returns_refund

Artık sitede yazıyor hocam

• iphone xs'i sattim ve yerine xiaomi 9t 128gb aldim. (sd 730 islemcili olani)

farklara gecelim

+ lar
    1. pil ömrü cok daha iyi
    2. malzeme kalitesi xs kadar iyi
    3. ekrani renkler ve parlaklik xs kadar iyi
    4. ÇENTİK YOK! Tam ekran. Fotograf ve videolarda cok daha guzel gozukuyor.
    5. ultra genis aci kamerasi var. bu olay 8-9 bin liralik xs'te nasil olmaz.
    6. gece modu var. ve 9bin liralik xste yok!
    7. hafizasi 2 kat fazla. 128gb.
    8. kutudan hizli sarj cihazi cikiyor. 40 dakikada %10 dan %71 e sarj etti.
    9. uygulama acilis performansi xs kadar iyi. islemcisi androide iyi optimize edilmis.
    10. 2700 liraya xiaomi turkiye garantili kvk cihazi aldim. xs'i sattiktan sonra uzerine 4000 lira kaldi :)) 4000 liraya projeksiyon cihazi bakiyorum..

-ler
    1. video kamera performansi xs'in biraz daha iyi.
    2. androidde bilmediginiz her uygulamayi kurmayin. ios kadar guvenli degil.
    3. ios animasyonlar biraz daha akici
    4. daha fazla kilif ve aksesuar secenegi var

bu kadar arkadaslar. 1 yildir xs kullaniyorum. iphone centigi tamamen yok etmeden bir daha yuzune bile bakmam. yemisim face idsini. ekran uzeri parmak izi okuyucu en az face id kadar pratik.

• krdşsnne kullanıcısına yanıt
    Gecikmeli de olsa tum dunyadaki iade sayfalari guncellendi. Umarim destek hattinda telefonlara bakan home office calisanlari da bilgilendirilmistir ve artik musterilere uydurma bilgi vermezler. Tabii garanti gecerliligi ve teknik konularda 7/24 uydurmasyon bilgi vermeye devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 22 Kasım 2019; 15:43:32 >
  • Sıcak fırsatlar forumunu takip edenler mutlaka vardır. Kaçıranlar için not düşelim:

- Cumartesi günü Morhipo+Axess kampanyaları ile iPhone 11 64GB siyah renk, net 6170 TL’ye alındı. Üstelik Axess ile iki taksit. Ayrıca Avantajix 190 TL iade verecek
    - Migros Black Friday kapsamında iPhone 11’i 5999 TL’den satacak. Yarın sabahtan itibaren stok yakalayan alır
    - Amazon Türkiye de bu hafta 6000 seviyesine indirebilir, geçen yıl XR’ı 5900’e indirdiği gibi. Anlık takip şart
    - iPhone 11 almayı düşünenler bu hafta tetikte olsun. Ben Morhipo’dan aldım👍🏻

• Hala takip eden varsa, gördüğünüz gibi iPhone 11 fiyatları sürekli kampanyalarla düşmeye devam ediyor. Bugün gördüğüm bir fırsatı ekliyorum:

- Arçelik-Beko mağazaları da yetkili Apple satıcısı ve şu an iPhone 11 64GB fiyatı 6799 TL. Ek olarak Chippin ödeme sistemini kullanırsanız, 300 TL+%3 puan kazanıyorsunuz. Yani 500 TL civarı Chippin üye üşyerlerinde kullanılabileceğiniz puan demek. Cihaz 6300'e gelmiş oluyor. Arçelik-Beko bayilerinden elden alabilirsiniz. Chippin'le olmaz diyen köylü kurnazı bayiye denk gelirseniz, MH'yi arayıp şikayet edin. Yardım ederler.
    - Morhipo/Trendyol'da da ara ara 6800 seviyesi görülüyor. Özellikle Axess+Morhipo kombosu hala geçerli.
    - 64GB model Amazon Türkiye'de 6800 TL seviyesinde
    - Turkcell.com.tr'de de arada bir indirim oluyor. Enpara'nın 750 TL iade kampanyasını yakalayanlar olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Telefon piyayası dizel araç gibi doyum noktasına geldi.
    Dizel araçların teklonojisi daha geliştirilemiyor bitti tıkandı.
    Telefonlar artık öyle oldu amaçları sadece fotoğrafa dönmeye başladı

Telefonlarda devrim yapması gerek onlarda tıkandı.

Bende iphone 11 almak istiyorum ama işin akıllıca kısmı şöylede olabilir.

iphone 11 : 7300tl

1 laptop : 2000tl
    Ps4 : 1500tl
    1 fotograf makinası : 2500tl-3500tl
    1 tanede telefon alsam 2000tl ye

Yani 7300tl ye bunların hepside toplanabilir😂
    2000 e nerede laptop var

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Hala takip eden varsa, gördüğünüz gibi iPhone 11 fiyatları sürekli kampanyalarla düşmeye devam ediyor. Bugün gördüğüm bir fırsatı ekliyorum:

- Arçelik-Beko mağazaları da yetkili Apple satıcısı ve şu an iPhone 11 64GB fiyatı 6799 TL. Ek olarak Chippin ödeme sistemini kullanırsanız, 300 TL+%3 puan kazanıyorsunuz. Yani 500 TL civarı Chippin üye üşyerlerinde kullanılabileceğiniz puan demek. Cihaz 6300'e gelmiş oluyor. Arçelik-Beko bayilerinden elden alabilirsiniz. Chippin'le olmaz diyen köylü kurnazı bayiye denk gelirseniz, MH'yi arayıp şikayet edin. Yardım ederler.
    - Morhipo/Trendyol'da da ara ara 6800 seviyesi görülüyor. Özellikle Axess+Morhipo kombosu hala geçerli.
    - 64GB model Amazon Türkiye'de 6800 TL seviyesinde
    - Turkcell.com.tr'de de arada bir indirim oluyor. Enpara'nın 750 TL iade kampanyasını yakalayanlar olmuştur
    Arçelik Beko stok falan yok hocam boşuna broşür basmışlar desen yeridir . Enpara doğru kampanya yaptı sadece beyaz renk stokta vardı

• https://www.epey.com/laptop/e/Tjtfczo5OiJmaXlhdDpBU0MiOw==/

Buyur paşam
    Fiyata göre sıraladım düşükten yükseğe göre hepsine bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 25 Aralık 2019; 17:10:32 >
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Stokta olan bayi vardir bence, bakinmak lazim. Ben iPhone X’u ilk haftasinda hem de Akasya’daki Arcelik bayisinden benzer bir Chippin kampanyasi ile almistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

https://www.epey.com/laptop/e/Tjtfczo5OiJmaXlhdDpBU0MiOw==/

Buyur paşam
    Fiyata göre sıraladım düşükten yükseğe göre hepsine bakabilirsiniz
    2000 e nerde laptop var derken ne demek istediğimi gayet iyi biliyorsun.
    Yolladığın linkteki 2000 TL lik laptoplara bak bakayım , o donanımla foruma bile zor girersin

• 1000tl lik tabletler bile foruma girip youtube açıyor.
    En iyisi seni engelleyeyim daha fazla tartışmayalım.
    Kib

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    1000 tl lik tablet ile bir zahmet gir. Laptop ile tableti aynı fiyat bandında karşılaştırmak da sana yakışırdı zaten.

Demek beni engelledin. Ne kadar coolsun. Çöplüğüne geri dön , bilgi işine yaramaz zaten senin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önümüzdeki sene 5G modemli cihazlar gelecek, bu sene iPhone 6s, 7 kullanıyor bile olsam kesinlikle almazdım ama satış rakamları tersini gösteriyor, herhalde dünyanın genelinde Türkiye’den çok daha yüksek alım gücü olduğundan insanlar pek takmiyor ve alıp geçiyor, sonraki sene yine alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin elinde iPhone var bu bir gerçek :)

• Forumdaki her konuda olduğu gibi yine kavga çıkmış yine hakaretler havada uçuşmuş

Herkes yazdığı şeyde bir miktar haklı, öyle bir duruma geldik ki doğru birden fazla, herkesin doğrusu kendine yani.

Tüketim bir tercihtir, neden ona bu kadar para verdin denmez, kişi istiyorsa ve ödeyebilmişse alır gerisi boş tartışma bana göre. Ama bunu ürün özelinden çıkartıp ülkenin durumu açısından düşününce tablo çok farklı. Benzinin litresi 7 TL olmuşken, resmen varlık vergisi gelmişken, anlata anlata bitirilemeyen, geçiş garantileri verilen Osmangazi köprüsü geçişi 150 küsur TL olmuşken, elektrik-su deli gibi zamlanmışken adam diyor ki geçen-kullanan, evi olan düşünsün nasılsa zengin. Peki onları vergi aflarıyla-teşviklerle kurtaran, sırtını sıvazlayan kim onu sor desen soramazlar. İster istemez bilinçli veya bilinçsiz hepimiz bir şeylere taraf olduk maalesef. Bu yazdıklarım benim doğrularım, birazdan biri alıntı yapar kendi doğrularını yazar belki dayanamaz hakarette eder.

Özetle Türkiye'de ne ucuz ki iPhone veya Note 10+ ucuz olsun bu vergilerle. İşte bu noktada konu sulanıyor, aynı işi yapan ıdı bıdı marka telefon 3 bin onu almak varken iPhone alan salaktır diye hakaret ediyor biri, film başa sarıyor. Canım istiyor ve ödeyebiliyorum o yüzden iPhone'da alırım, S11+ ta alırım. Hatta şöyle diyeyim, ömrü hayatında bir tane iPhone kullanmış insanım (iP 4) kalan tüm telefonlarım Symbian ve Android (şu an elimdekide) Seneye aksi bir durum olmazsa iPhone'a dönüş yapacağım. 6 bin TL verip 1.5 senede güncelleme hayatı biten Samsung'la fazla bile uzun sürdü aşkımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 3 Ocak 2020; 13:10:15 >

• Phaldor kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani? Note 9'a güncelleme bitti mi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.