< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 26 Ekim 2019; 19:59:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 26 Ekim 2019; 19:59:57 > |
Bu kadar güzel bir konuya bu kadar boş yorum atılması forumun düşen kalite(!)sini gösteriyor bize.
Konuda yazdığınız her şeye kelimesi kelimesine katılıyorum. Harika özetlemişsiniz durumu. |
Boş konulara yanıt yazmamalısın bence. Blokla geç.
|
“Gelmiş bir de seneye yenisi çıkarsa yenisini alırız” yazmış buraya sen al dostum,al da madem telefon alırken aklını kullanmayacaksın bari buraya yorum yazarken kullan. |
|
Biraz boş bir konu olmuş.
iPhone alacak adam bunları düşünmez. Parayı bastırır alır gelir. Yok ucuzlayacak yok fiyatı düşecek yok kampanya olacak fıs. iPhone alacak adamın zaten hali vakti yerindedir. Üçe beşe bakmaz. (Açlıktan nefesi kokup 36 ay kredi alan gösteriş meraklılarını hariç tutuyorum ) Seneye yenisi çıkarsa yenisini alırız. 500 binlik otomobile binen adam için telefonun fiyatının 15 bin tl olması ile 5 biin tl olması arasında fark yok. |
Döviz kuru yüksek
Devlet hayvan gibi vergi alıyor Apple son dönemde fiyatları 1000$'a çekti Baz modellerin 64gb hafızası var Apple Türkiye dolar kurunu çok daha yüksekmiş gibi fiyat çekiyor Gibi nedenlerden dolayı Türkye'de iphone alınmaz. Ben 7300'e laptop bile alacak olsam 100 defa düşünürüm. 64gb kırpılmış iphone'a o kadar para verilir mi cidden anlamıyorum. O paraya alacağım laptop beni uzun süre idare edebilir ama 1 sene sonra iphone 11 eski teknoloji olmuş olacak. Apple satışları bu yüzden çok düştü. Ki dünya genelinde de bu böyle. Apple'ın en çok satan cihazı 6 ve 6s serisi oldu. |
Eskiden 3 senede bir telefon değiştirmek doğruydu , artık günümüz teknolojisiye 5 senede bir telefon değiştirmek doğrudur . Zamanı geldiğinde telefonu yetersiz geldiğinde maddi imkanı varsa telefonunu değiştirmelidir .
Bizim halkımızın çoğunda maalesef iPhone yenileme gösteriş olduğundan her sene yenileyenler mevcut . Bu bir hastalıktır ve bu hastalıkla asla yarışamazsınız . Bunu yapan insanlar hayatta başka saçma masraflara da giriyordur . Hayatta zevk alacağın mutlu olacağın şeyler bellidir , maalesef gerçek budur . Yeni alınan telefon mutluluğu zevki en fazla 3 ay sürer ve herşey biter . Ondan sonra yine eski telefonunla aynı duruma gelir . Ama gidip 5 senede bir telefon değiştirirsen o alacağın teknolojiyle mutluluğun daha uzun sürer kıymeti de daha fazla olur . Neyin kıymeti fazla ise o hayattaki şey çok daha değerli olur . |
Çok doğru yazmışsın.Her sene olduğu gibi bu senede bu iphone kesinlikle olmuş,şu zamana kadarki en iyi iphone(her sene tekrarlanır),3-4 sene kullanıcam,diğerlerinden kesinlikle farklı muhabbetlerindende gına geldi artık geçen sene aynı şeyler xs max için söyleniyordu bu senede 11 pro ve max için söyleniyor
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 18 Ekim 2019; 22:25:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 19 Ekim 2019; 22:54:37 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 19 Ekim 2019; 14:57:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 19 Ekim 2019; 0:22:17 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bornova17 -- 19 Ekim 2019; 4:23:29 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrepocu -- 19 Ekim 2019; 9:57:36 > |