Şimdi Ara

IPHONE 11 ALMAK İÇİN UYGUN ZAMAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an ortamda bir belirsizlik var, çıkış süresi eskidiği ve iphone 9 piyasaya sürüleceği için iphone 11 ucuzlayacak diyenler var, fakat dolar kuru arttığı için fiyatı artacak diyenler de var..Sizce iphone 11 almak için şu an uygun zaman mı?

• Dolardan dolayı zam gelecek gibi hocam. Alacaksan hemen al bence.
  • Türkiyede herhangi bir ürünün ucuzlama şansı yok artık. Paranız o an bir ürüne yetiyorsa almalısınız. 6s’in bile fiyatı yükselir muhtemelen zaman geçtikçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SE'nin fiyatı zam geleceğini gösteriyor gibi
  • artık beklenmez alınmalı...

bu akşam veya yarın bende alacam 11
  • ben de geçen hafta aldım, iyiki de almışım, zam geldi üzerine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    aldınız mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

aldınız mı
    ben aldım hocam 6799 a ... şuan fiyatlar 7299 hep
  • Tam zamanı. Zam gelecek. Yeni modellerden sonra beklenen indirim zama gidecek. 7299₺ dan aşağı 11 hayal olur. İndirim bulunca yapıştır. 6899₺ idi en son Turkcell’de. Teknosada bi iki hafta önce Zubizu ve Axess kartla 6699₺a geliyordu. Almadım. Şimdi 7150 en ucuz.

• Bence mantıklı olan bu kriz ortamında nakit parayı köşede saklamak.
  • Normal zamanlarda olsaydık Eylül'de iPhone 12'nin tanıtılıp Ekim'de satışa sunulduğu anda eski modellere gelen indirimle iPhone 11 almak en mantıklısı olurdu.
    Ama günümüzde imkan ve ihtiyaç varsa hemen almak daha mantıklı.
    Bırak iPhone'u bir kilo bulgur alsan kenara koysan bir ay sonra aynı fiyattan alamıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone yatırım aracı gibi oldu artık, vatan’dan 6900’e yeni aldım, dün baktım 7300 olmuş, belki bir ay sonra 8000 tl olacak dolar artışa devam ederse

• Eşime hediye alacaktım ama bu durumda mantıklı mı diye düşünüyorum fiyat düşsün diye bekliyordum zam geldi xr daha mantıklı olabilir bin liradan fazla sadece kamerada bir tık iyi işlemci zaten normal kullanıcı için fark oluşturmaz. En iyisi almamak bu ortamda talep olması da ilginç az para değil sonuçta yani eşime almayacak olsam sittin sene almam.

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    hocam önemli olan kameradan ziyade işlemcisi, iphone 11 a13 kullanıyor, xr’ninki nedir tam bilmiyorum, zira işlemci ne kadar yüksekse o kadar uzun yıllar güncellemeler ile telefon kasmıyor rahatlıkla alabiliyor yenilikleri, işlemci o açıdan önemli, yani işlemci ne kadar yüksekse o telefonu o kadar uzun süre kullanabilirsin

• hugues H kullanıcısına yanıt
    O konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum eşimde 7 var ve hızında vs bir sorun yok bataryası yetersiz ve kamera artık yetersiz yoksa çok kullanışlı bir cihaz

• 2 sene önce aldığım iPhone X i yine aynı paraya satabiliyorum. iPhone 11 fiyatın düşeceğini sanmıyorum fiyat iyiyken al bence

• mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    128 GB 7199 TL aldım 10 gün falan oldu

• hugues H kullanıcısına yanıt
    Apple da maalesef öyle değil önemli yenilikleri vermiyorlar xr bir alt nesil A12 ile çıktı. Güncelleme için bir yıl eksik alacak ama muhtemelen son güncelleme almadan önce kullanıcılar stabil sürümde kalıp zorda kalmassa yükseltmeyecek. Uzun kullanımın ise işlemciden önce hasarla ve bataryayla ilgisi var. Eğer siz bir şekilde sıfır hasar, güzel bir batarya değiştirme yaparsanız RAM dışında bir sorununuz kalmaz. Ramin gittiği yere kadar kullanırsınız telefonu.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    XR, XS ve XS Max'le beraber çıktı. Hepsinde de döneminin en iyi işlemcisi olan A12 vardı. Alt nesil değildi.
    iPhone 11 bir sonraki nesilin telefonu ve A13'le çıktı. 1 yıl fazla güncelleme alacak o konuda haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 6 Mayıs 2020; 11:35:55 >
  • Bugüne göre alt nesil kalıyor. (Alt nesil anlamında eski nesil olarak kullandım.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.