Şimdi Ara

İphone 11 Almalımıyım Yokasa 12 serisini mi beklemeliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu değiştirmek istiyorum çünkü artık kullanım ömrünün sonlarına geldi 5 yılı oldurdu ve sorunları artmaya başlası haliyle 11 almayı düşünüyorum ama eylülde 12 serisinin tanıtımı yapılacakmış onumu beklemeliyim yada farklı tavsiyesi olan var mı?

• Belki 12 serisi 11 e göre daha iyi özellikler ile çıkış yapabilir. Birde yakın tarihte tanıtılacağı için aceleniz yoksa bekleyin. Uzun vadede düşünürsek 12 daha uzun götürür. Ama fiyatları düşündürücü. Devletin getirmiş olduğu yeni vergilerle birlikte çok yüksek fiyatlara da çıkış yapabilir. Bence yine bekleyin olmadı 12 serisi çıktığında 11 serilerinin fiyatları düşer. 11 i tercih edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 25 Haziran 2020; 16:24:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone fiyatları düşmüyor genelde. 11 i imkanınız varsa alın. 12 çıkana kadar bi ton vergi gelebilir. dolar fırlayabilir vs. bi sürü ihtimal var.
  • 12 serisinin baz modeli beklenmeli bence. Şuanki iPhone 11'in yerine konumlanacak cihaz yani.

• 12 serisi muhtemelen 120hz ile gelecektir. fiyatlari tahmin etmeye gerek yok para var basarım dersen bekle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 için bir bütçe ayırmıştım ona eklememe yaparak 12 beklemek daha mantıklı geliyor bir de dolar dalgalı düşedebilir diyorum. bir de 12 çıkınca fiyatta bir değişim olur diye düşünüyorum açıkcası
  • Teknouser T kullanıcısına yanıt
    Fiyatta değişim falan olmaz.Bütçe sorun değil daha yeni cihazı beklerim dersen tabi ki bekle.Ama onun dışında dolar düşer,fiyatlar düşer olayı türkiye için geçerli değil maalesef.Türkkiye'de elektronik ucuzlamaz arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir başlık açıldığına göre bunu açan kişinin parası var bunu anlayabiliyorum

• Teknouser T kullanıcısına yanıt
    11 çıktığında doların 5.70 olduğunu unutmamak lazım. Ben radikal bir tasarım değişikliği olmasa bile şahsen 11'in 700 dolarlık fiyatının 12'de 750 dolara çıkacağını düşünüyorum. Apple fiyatlandırmasını her durumu düşünerek yapıyor, koyacağı kar payıyla 8000 liraya çıkarır iPhone 11'in fiyatında da bir değişiklik olmaz en fazla 300-400 lira oynar fiyat olarak.

Fakat söylendiği gibi iPhone 12 ve iPhone 12 Max şeklinde sınıflandırırlarsa büyük bir tasarım değişikliği olmazsa küçük ekranlı olan model 7500 liradan piyasaya girer 11 de XR fiyatına düşer

• 120hz kesinleşti tahmin ettiğimiz gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.