Şimdi Ara

Iphone 11 Gece Çekilen Fotoğraflarda Gözüken Noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar, 2 gün önce iphone 11 aldım.Gece fotoğraf çekerken ekranda yıldıza benzer noktalar oluşuyor.Ancak direkt olarak tavandaki lambaya veya güneşe tutulduğundaki gibi değil, yanyana hare gibi.Acaba cihazda bir sıkıntı mı var? Gece modu kapalı iken de oluyor.

Gündüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 29 Mayıs 2020; 1:35:58 >

• Merhaba,aynı sorun bende de var. Siz çözebildiniz mi?
  • canerdmr C kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun değil de lens flare bu.Özellikle fotoğraftaki camiinin minaresindeki ışıklar çok güçlü,onlar yandığı zaman fazla oluyor lens flare.

Note 4,Galaxy Fan edition,Redmi Note 8,Iphone 7-7 Plus ile aynı şekilde aynı saatte denedik.Hepsinde iphone 11'deki kadar olmasa da lens flare mevcut.İphone 11 doğal olarak daha iyi,keskin fotoğraflar çektiği için daha çok göze batıyor diye düşünüyorum.Maalesef gece çok ışıklı yerde video çekerken de oldukça rahatsız edici ancak bir çözümü yok sanırım lens yapısından dolayı.

İnternette fazla takipçili hiçbir kanalın videosunda bundan bahsedildiğini görmedim.

Şu videoda da bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 29 Mayıs 2020; 1:45:38 >

• Anlıyorum,doğal bir sonuç yani bu.Tek çözümümüz açıyı değiştirmek,zaten ufak bir açı değişikliği ile ekran dışına çıkıyormuş gibi kayboluyor. Cevap için teşekkürler,iyi günler..
  • Bende iPhone X kullanıyorum gece çekince aynı sizinki gibi oluyordu attığınız video sayesinde rahatladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.