Şimdi Ara

Iphone 11 (ios 13), Golf Mk7 Bluetooth Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, yeni aldığım iPhone 11 (iOS 13.2 yazılımlı) telefonumu, 2016 MK 7 confortline aracımın standard bluetooth donanımıyla kullanırken sorun yaşıyorum. Telefondan müzik çalarken sorunsuz ses yayını yapılabiliyor, ancak birisiyle konuşmaya kalktığımda karşı tarafın sesi bozuk plak gibi kesik-kesik geliyor. İşin ilginç tarafı iPhone 11 modelinden önceki cihazlarda sorun olmaması. iPhone 6 veya iPhone 7 cihazla sorunsuz herşeyin çalışması.

Sorunun çözümü konusunda VW tarafında bir yazılım güncellemesi vb. yapılabilir mi? (yeni cihazlarda yeni nesil bluetooth teknolojileri olduğu için soruyorum) Sorun çıkaran iPhone 11 bluetooth 5.0 ile gelirken, eski telefonum ve sorun çıkarmayan iPhone 6 bluetooth 4.0 ile geliyordu. Ancak yeni teknolojilerin geriye dönük destek verdiklerini düşünürsek bu sorun olmamalı.

2017 polo'su olan bir arkadaş sorun yaşamadığını söyledi.

Ek bir not, konuyla ilgili yurtdışında araştırmadığım yer kalmadı, bluetooth resetlemek, cihaz resetlemek, tüm bağlantı ayarlarını resetlemek, rehberi eşlemeden bağlantı kurmak vb. önerilen hemen her şeyi denedim. iPhone 11 telefonumu şu anda iade ediyorum ve yenisini alarak donanımsal bir sorun var mı onu anlamaya çalışacağım. iPhone 11, iPhone 11pro veya iPhone 11pro Max kullanan ve MK7 confortline aracıyla, ya da bluetooth 4.0 protokolünü kullanan başka marka araçlarla benzer sorun yaşayanlar ve çözebilenler var mı?

• Apple ile dünkü görüşmemi aktarıyorum, eğer benzer sorunlar yaşarsanız direkt olarak Apple'a başvurun. (cihazınızı aldığınız ülkedeki Apple destek ekibine) Onlar size en uygun çözümü üretirken aynı zamanda konunun anlaşılması ve sorunun nereden kaynaklandığının tespit edilmesine katkı sağlamış olacaksınız. Konuşmalarımıza dayanarak sorunun donanımsal gibi göründüğü sonucu çıkıyor, ama yazılımla düzelen cihazlar da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio Touch 1.3 Edc 2020
    3 yıl önce açıldı
    iphone xr vs iphone 11
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.