Şimdi Ara

İphone 11 pro max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yurtdışı iphone 11 pro max aldım A2218 aldım tr de garantiden yararlanmak amaçlı

E-sim kayıtlı değil sorun yaratır mı ne zaman e sime geçeriz bilmiyorum onun için dert etmedim

Diğer konu ise FaceTime yok kullanmıyorum whatsapp fan görüşüyorum genellik le ama FaceTime yüklemenin yolu varmıdır temiz kurulum vs yaptım ama olmadı sonuçta yazılım ile engellenen bir durum bazı ülkelerde yasakmış saçma olanda ülkem bölgem hattım Türkiye buna rağmen aktif olmaması garip

• Ne olur ne olmaz sonuçda imei kaydi yapiyosun ikisini birden yapabilirdin facetime sadece arap ülkelerinde yok ama keşke olsaydi 8 plus kullaniyom arap ülkesi keşke olsaydi diyorum
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ben telefoncudan kayıtlı aldım kayıt işi sıkıntı olduğu için eski eski kayıttan yapılmış sadece
  • DuR1SnDinLe D kullanıcısına yanıt
    E-sim kayitli degilse TR de garantisi gecmiyor.her 2 imeinin de kayitli olmasi gerekiyor
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    FaceTime ile ilgili ne yapmam gerek yükleyebiliyor muyuz
  • DuR1SnDinLe D kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum. Arab ulkelerinde facetime fabrika cikisli kapali geliyor diye biliyorum.daha dogrusu orda resmi satis noktalarindan alinan cihszlarda. Kodu olmasi lazim. Ama yine orada facetime acik olsun istiyorum dediginizde acik olan modelden de alabiliyorsunuz. Bizdeki gibi spot satan yerler de var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 12 Pro
    2 ay önce açıldı
    İPHONE 15 PRO
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.