Şimdi Ara

iPhone 11 serisi tanıtıldı: iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
4
Favori
75.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gvzgvz -- 10 Eylül 2019; 23:34:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlardaki hayata bak taahhütlü fiyata 700 birime en kral telefonu alıyor. Bizde bir araba fiyatına piyasaya girer artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bi çirkinlik bu ya nerde eski kasa efsaneler
  • Tam da xs almayı düşünüyordum. Yeni modellerin arka tasarımı hoşuma gitmedi. iPhone 11 mi alınmalı yoksa xs mi

• Hayatımda gördüğüm en kötü tasarıma sahip cihazlardan biri olabilir , arka taraf felaket.
  • Normal 11 olanı o kadar da çirkin degil bence. Kur ve vergiler yuzunden yine alamayacak olmak üzdü açıkçası, Apple fanı falan değilim ama Oppo gidip Snap. 710 lu 730lu cihazlarına 5k TL fiyat çekiyor, böyle bir pazarda Apple da biraz kıyak geçerse, yani Samsung' un S10 serisinde yaptığı gibi, eskisi gibi yok satarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abı bizde hep pahalı diye şikayet ediyoruz ama yurt dışından gelenlere bakıyorum hep 2-3 yıl önce aldıkları telefonları kullanıyorlar. Ve bu adamların bankada 100-200 bin Euro’dan az parası da yok. En az 2-3 tane de evleri veya apartmanları var. Almanya’da bindikleri 2010 model km si yüksek araçları kullanıyorlar. Ama biz, 0 km araç alayım, her yıl çıkan son telefonu alayım, en son PC yı alayım vs. Ula tabi para yetişmez o zaman. Bizim millet para biriktirmez. Varlıklı bir adam bana şunu söyledi ve hep hayatımda bunu uygulamaya çalışırım; genelde insanlar harcar, kalanı ile birikim yapmaya çalışırlar ben ise önce birikim yaparım, kalanı ile harcamalarımı yaparım. Ben para biriktirip mal mülk sahibi olduysam böyle yaptım derdi. Biz de millet olarak böyle yapmadığımız sürece hep şikayet eden tarafta olacağız. Az iktisatlı yasamayı öğrenmeliyiz artık.

• scanh kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatın altında olma ihtimali yok bence, iphone xr bile 11’den 100 dolar ucuz olmasına rağmen 6500 tl.

• elifednah kullanıcısına yanıt
    Xs satiatan kalkti xr alanir xs alinmaz ama tabi 11 daha iyi olur

• 26_____ kullanıcısına yanıt
    Xr ın çerçeveleri hoşuma gitmiyor o yüzden xs düşünüyordum
    Tr ye ne zamana gelir tahmini acaba

• elifednah kullanıcısına yanıt
    Hocam kasim die bi yerde okudum ama emin deilim xr cok guzel bi telefon tekrar incelemenizi tavsiye ederim

• Klasiktir tum iPhone lar ilk yorumlarda cirkinlikle elestirilir ve ben de gulerdim. Ama bu sefer katilacagim. Berbat bir arka tasarim. Bu telefona kilif takildiginda cok daha berbat olacak.

• Mate 30 pro arkasi cok guzel. Bunu sevmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone XR'ımla 4-5 yıl devam.... Kayda değer bir yenilik yok malesef. ama ilk kez alacak olanlar için iphone 11 tam alınmalık cihaz olmuş, yani XR'ın bir üst modeli.
  • Ön kamerada da OIS olduğu zaman dört dörtlük bir telefon olacak benim gözümde tabi o zaman da fiyatıyla hiç ulaşılamayacak hâle gelecek. Hep kayıp 😁

• O koskoca çentik ne hangi yıldayız millet nerdeyse 100% ekran yapacak bunlar telefonun yarısını çentik yapmış.

• yurtdışı imei kayıttan sonra kaç sene sonra telfon diğer hatlarada açılıyor yoksa ömür boyumu o hattın üstünde kalıyor?
  • Hala şu aptal telefonu alan varmı telefonun tipe bak çentiğe bak. Sıfır yenilik samsung hem kavis hem çentiksiz su geçirmez yaptı şunun alete bak. Berbat

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    3 sene hocam

• Adamlar için 600 LİRA, bizde 9300 LİRA. Nereden, nereye... Canım(!) ülkem Türkiye...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.