< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
merhabalar elimdeki fazla kılıfları satıp yeni kiliflar almak istiyorum bir adet 12/12pro şeffaf magsafe ve spigen mag armor mevcut düşünen olursa iletişime geçebilir. magsafe kilifta tak çıkar kaynaklı köşelerde esnemeler mevcut bu yüzden uyguna vericem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam lens korucularin hepsi kamera performansini kötü etkiliyor. Spigen şu bu fark yok hiçbirinde kamera korumak istiyorsaniz 3 yöntem var;
1 kamera kısmının yükseltisi en az 0,8mm yüksek kılıf almak
2 sadece kamera üzerine yapıştırılan mini koruyucu camlar var ancak bunlar çabuk düşüyormuş
3 şu tekli olan metal üzerindeki cam koruculardan alıp yapistirmadan önce cami alttan ittirerek cikarip sadece metal kısmı yapıştırmak böylece kamera camı üzerinde ek cam olmas ve yanlarda ve üstte yükselti sağlayan metal bir koruylcu olmuş olur ancak kamera cami üzerindeki tozu temizlemekte sorun olmazken kamera alanin yanina giren tozu giren tozu temizleyemezsiniz. Kamera performansını bozmadan temizlemenin en iyi yolu budur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Magsafe li kılıf aldık, arkasına da powerbank alayım istiyorum. Miniye yakışan kapasitesi, hızı ile verimli üzmeyecek apple harici powerbank önerebilecek var mı? İntte genelde benks var.
-
12 mini 1 ay oldu. Şarj konusu sıkıntılı bence. Powerbankle geziyorum. Yeni güncelleme ile bir miktar çözülür mü acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncellemeden önce iyiydi bataryası güncellemeden sonra hızlı düşüyor inşallah toparlarlar
Lensi de korusun derseniz buff hybrid corner bakabilirsiniz. Standı da var ve spigenin lens koruyucusu gereksiz pahalı. Hemen hemen aynı fiyata buff hybrid corner iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum. Yakın zamanda hb de 190₺ye satılmıştı.
Arkadaşlar 12 mini için linkteki ürünün çakmasını arıyorum. Nereden bulabilirim ? Malum bir kılıfa 800 TL veremem ancak görünüşü de çok hoş duruyor.
apple (tr)iPhone 12 mini için MagSafe özellikli Silikon Kılıf - Kırmızı Erikhttps://www.apple.com/tr/shop/product/MHKQ3ZM/A/iphone-12-mini-i%c3%a7in-magsafe-%c3%b6zellikli-silikon-k%c4%b1l%c4%b1f-k%c4%b1rm%c4%b1z%c4%b1-erik -
Harbiden çok sağlammış bunlar
İphone 12 pro max kullanıcısım uzun süre güzel bir ekran koruyucu aradım ama çoğu ekranda parmak izi çok bırakıyordu ekran kalitesini düşürüyordu şuan baseus ekran koruyucusunu aldım gerçekten çok kaliteli herkeze tavsiye ederim
Troyda orjinal ürünler 150tl civarıydı. Bakabilirsiniz
Dostlar apple orjinal silikon kılıf kullanıyordum. Ama kenarlardan soyuldu kendi kendine çatladı falan. O kadar para saydık garanti kapsamına girer mi? O kadarda dikkatli kullanan biriyim. Satın alırken apple yetkilisi apple garantisi altında demişti. Acaba göndersemmi garantiye ne dersiniz?
Arkadaşlar ekran parlaklığı çubuğuyla ilgili bir sorun yaşıyorum. 12 mini kullanıcısıyım. Akşam şarja takıp sabah kalktığımda ekran en az parlaklıkta oluyor ve parlaklık çubuğu ile parlaklık arttırmama rağmen hiç çalışmıyor ve parlaklık artmıyor. Bu sorunu üçüncü kez yaşadım. Benim gibi aynı sorunu yaşayan oldu mu? Ayrıca bilgi olarak vereyim kullandığım şarj aleti iPad adaptörü ve kablo da Amazon’dan aldığım farklı bir şarj kablosu.
Sadece 1 kaç kere kullanılmış 12/12pro magsafe silikon kılıf satılıktır. Sıfır gibi. Faturalı kutulu. Koyu lacivert rengi İlgilenen pm atabilir. Piyasanın yarı fiyatına vereceğim
12 mini için esr ekran koruyucu kullanan var mı? Sensörlerde veya ekranda herhangi bir okumama gibi sorunlara sebep oluyor mu acaba, herhangi bir bilgisi olan var mı
Şeffaf ve ekran bölümünde yükseltisi olmayan bir kılıf önerebilecek var mı?
Aynı şeyi ben de arıyorum, buff ı düşündüm ama yorumları görünce emin olamadım
Buff kılıflarla ilgili bilgisi olan var mıdır arkadaşlar? Air hybrid ya da hybrid corner?
çok özenerek buff mürdüm rengi kılıftan aldım apple kılıflara yakın kalitedir diye düşündüm ama yanıldım telefon cebe gire çıka kılıfın önden bütün boyası attı 1 ayda çok kötü bir görüntü oldu malzeme kalitesi spigen kadar iyi değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X