Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
53.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Apple marka kiliflarda cok uygun fiyatlar mevcut. Orjinal iphone 12 pro deri kilif sepette 407.55₺ ye geliyor:

https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/d284161a-b7f3-4ca5-b9ef-a8e89326d81c?ftid=77ml4mtxy3eaqxdh&is_retargeting=true&shortlink=586iwz3l&c=mylist&af_ad=apple_urunleri&pid=ux_gelistirmeleri&af_force_deeplink=true

İphone 12 mini zarf deri kilif 474₺, 12 pro max deri kilif 474₺ ye geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 25 Ekim 2022; 9:33:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    Apple iPhone 12 ve iPhone 12 Pro için Magsafe Özellikli Deri Kılıf - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08L5NSFCX/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1

yapıştırın bu fırsat kaçmaz 427 tl orijinal deri kılıf iPhone 12 ve pro için

• Düşününen arkadaşlar için vatandan alinma iphone 12 kilif mevcut. İphone 14 de geçtiğimden fazla kullanilmadi. Suan vatan fiyati 1080 tl dir. Düşünen olursa özelden yazabilir 500 tl ye birakicam.
    iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 için kırılmaz cam olarak buff ı tercih edicem sanırım ama Kılıf önerisi almam lazım. Şeffaf Kılıf almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz teşekkürler

• 12 mini cihazımı Hepsiburada’ya değişime gönderdiğim için aksesuarlarını uygun fiyata buradan bir arkadaşa satmak istiyorum. Ürünler topluca satılıktır. Tek satılmayacaktır. Kılıflar orijinaldir.

Apple Silikon Kılıf (Mavi)
    Apple Şeffaf Kılıf ( Dikkatli bakıldığında sağ üst köşede çizgi şekline deformasyon var. Detay fotoğrafı gönderebilirim)
    Spigen Kolay Kurulum Cam Filmi (Kutuda 1 adet var)
    Baseus Cam Filmi (Kuruda 1 adet var)

Tamamı için düşündüğüm fiyat 500 Tl.

• bstsn B kullanıcısına yanıt
    PM.

• Selamlar , iPhone orijinal magsafe şeffaf kılıflar köşe kısımlardan çatlama olanlar faturası ile birlikte Apple mağazalarından değişim talep edebilirler. Garanti kapsamında dün değişim yaptırdım. Bilgi paylaşınca güzel 😉

• charsaf21 kullanıcısına yanıt

silikonlar için geçerli mi bu

• alpdinc A kullanıcısına yanıt
    silikon kılıflarda soyulma olduğunda değiştirebilirsiniz. bugün 2. kere değiştirdim kılıfımı

• iPhone 13 ile iPhone 12 Pro Max arasinda kalmistim. Sonra gittim 12pro Max aldim. Pro nede olsa duz modelden iyidir dedim. Dogrumu ettim acaba?

• egehan531 kullanıcısına yanıt
    3 ayda soyulma olan kılıfı götürdüğümde bakın bizimkiler de aynı durumda diyerek çalışanlar kendi telefonlarını göstermişti. Kılıfların garanti süresi nedir? 1 yıllık silikon kılıfım soyulmuş halde, plastik olan da çatlak halde kullanmaya devam ediyorum

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    2 yıl garantili hocam değiştirmeleri gerek

• egehan531 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bugün troy mağazasına yolum düşecek, bir soralım.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.