Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
53.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu durum cihazi guncellemeden once benim de basima gelmisti birkac kere. 15.5 surumune guncelledikten sonra duzeldi henuz hic basima gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yido2 kullanıcısına yanıt

Hybrid corner gayet iyi. Buff marka kılıf alınacaksa, hybrid cornerden başkasına bakılmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple orjinal şeffaf kılıfta gökkuşağı gibi renkler ortaya çıkıyor bu normal mi kullananlar kontrol edebilir mi?

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • 12 mini için cam koruyucu bakıyorum fakat bilindik markalar baya pahalı aradaki fiyat farkına değer mi?

korumasının yanında parmak izi çok tutuyorsa gidip uygun yollu bir şey alırımi, en son satın aldığım abartı bir şekilde parmak izi tutuyor

parmak izi tutmayan tam ekran koruyucu önerebilir misiniz

• Magsafe duz 12 icin uygun fiyatli kilif lazim… Var mi goren eden 50-60-80₺ civarina?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • covert kullanıcısına yanıt
    Kılıftan memnun musun

• Arkadaşlar orijinal apple magsafe şeffaf kılıf alınır mı ve ona benzer sert plastik sağlam ve sararmayan şeffaf kılıf öneriniz var mı?

• Orjinal magsafe şeffaf kılıf indirimde 254 tl ye geliyor sepette

https://www.hepsiburada.com/apple-iphone-12-12-pro-seffaf-kilif-magsafe-mhlm3zm-a-p-HBV000012WQ1H?magaza=Hepsiburada

• violave kullanıcısına yanıt
    Bugun saat 11 gibi 99₺ den satılmış ve bitmiş… Nasil kacirdim ben de bilmiyorum..

12 minisi hala ayni fiyat

Apple iPhone 12 Mini Şeffaf Kılıf MagSafe - MHLL3ZM/Ahttps://www.hepsiburada.com/apple-iphone-12-mini-effaf-kilif-magsafe---mhll3zma-p-HBV000012WQ1F?url_src=ios-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 16 Haziran 2022; 18:31:41 >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Gördüm çok kötü kaçtı hocam

• Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt

şu an stokta

• covert kullanıcısına yanıt
    Mini stokta pro yok hocam

• kilecerme kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

baseus tercih ettim 100 liraya 2'lisi vardı gayet başarılı.

• Hocam link atar misiniz, 3d kenarlari siyah olan bir model mi aldiniz? Bende de bir baseus var fakat kenarlarda halo effect yapiyor

• eapantherea kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/baseus-apple-iphone-12-mini-5-4-0-3mm-ful-tempered-cam-ekran-koruyucu-2-adet-set-sgapiph54nls02-seffaf-p-HBV00001CH3LZ

kenarları siyah değil fakat ekranın dışına geldiği için kesim yerleri parlama vs yapmıyor.

diğer kullanıp attığım film kadar leke tutmuyor hissiyatıda iyi.

kutudanda 2 tane çıkıyor, hizalama aparatıda kutudan çıkıyor.

• iphone 12 mini için 360 derece suya ve toza dayanıklı kılıf arıyorum bir türlü bulamadım yardımcı olacak varmı?

• iNTifaKCi kullanıcısına yanıt

• Peregrino kullanıcısına yanıt

Benim orjinal şarj cihazı ve şarj kablosu ile tekrar başıma geldi aynı olay. Dikkatimi çeken mesele gece yatarken şarja takıp sabaha kadar şarjda kalırsa bu durumun oluşması. Uzun süre şarjda bırakmamaya çalışıyorum ve bu şekilde bu hatadan kaçıyorum şimdilik. 15.5 sürümü kullanıyorum ben de.

• Ayfon 12 kamera lens koruma taktırmadım sizce taktırmalımıyım ? Lens koruma kamera kalitesini düşürüyor diye duymuştum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.