Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Iphone 12 Mini 64 GB Siyah Renk + Papscover Kaplama Satın Al 7 Temmuz 2023 09:17 1 1 Iphone 12 Mini 64 GB Siyah Renk + Papscover Kaplama Merhabalar,Telefonum fotoğraflarda göründüğü gibidir. 1 yerinde anahtarla aynı yere koyduğum için çizik var maalesef. Hoparlörü arızalandığı için apple zorluda komple ekranı değiştirildi. Belgesi mevcut. Telefonun garantisi 5 ay daha devam etmektedir. Kutusu ve şarj kablosunu kutudan hiç çıkarmadım. Telefonda Papscover mat renk 360 kaplama vardır. telefonu hep 360 kaplama ile kullandım ayrıca plastik kılıfta bulunmaktadır. Tüm belgeleri verilecektir. Telefonu satma nedenim şirketin bana vermiş olduğu iphone 14 pro max. Başka bir sıkıntı yoktur. Detaylı bilgi isteyenler whatsapp üstünden ulaşıp aklına takılan soruları sorabilirler. Apple türkiye garantili ve tüm belgeleri ile eksiksiz teslim edilecektir.Not : Sadece İstanbul içi satılıktır. Kargo vb.. yapmam. Gel, gör, kontrol et, al. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 12 Mini 64 GB Siyah Renk + Papscover Kaplama