Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hb den aldığım ilk aldığım altın kahve rengindeki kılıfım izli gelmişti. İade etmedim kullanıcam. Sonra yine hb den verdiğim sekoya yeşili kılıf geldi. Kutusunu ilk görünce kesin sıkıntılı dedim ama allahtan bari bunda bi iz leke vs çıkmadı. Döndüre döndüre takarım artık. İçimde bi şeffaf kılıf kaldıda bakalım o sonraki hesap:) Esr ekran koruyucum ve 20w adaptörümde geldi. Bi sen eksiksin ey 13pm

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hb de indirim varken 20 w adaptör almıştım. Satıcısı hepsiburada olanda kalmayınca Global Group Uluslararası ticaret diye bi satıcıdan aldım.notu 9.7 idi. Soru sorduğumda apple garantili demişti. Ama fotodaki gibi yanında sanırım tr de satılan ürünlerde TR yazarken bunda ZM ile başlıyor. Bide yanında bu not var. Sizce nedir durum😅

• Hepsiburada 13 pro deri kahve ve magsafe battery pack ulaştı bugün

Kılıfta çizik vb yok ki olsa da değiştirmem

Para olsa da her renginden alsam 😀çok güzel kılıf muazzam

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

notdaki yazanlar doğru

• Bugün İzmir’de bir turkcell bayisinden hayalet ekran aldım. Bu akşam eve geldiğimde takayım dedim. Bir de ne göreyim 😂😂😂 benim ekran koruyucu nargileci pantolonu misali 😄

• Satıldı. 01.12.2021.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeeeeer -- 1 Aralık 2021; 18:29:23 >
  • Aliexpres den sipariş verdiğim Baseus marka magsafe kılıf geldi. 123 tl ye mâl oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterHartwellWhitee -- 1 Aralık 2021; 17:33:26 >
  • iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Arkadaşlar herkese merhaba
    Elimde 13 pro için Dark Cherry denilen vişne rengi kılıf bulunmaktadır. 13 pro max için sipariş verdiğim Aliexpress satıcısı yanlışlıkla 13 pro kılıf yolladı. Bana maliyeti vergilerle 138 lira tuttu. Kullanmayacağım için forumda talip olan olursa 100 ₺ civarı sizlere ulaştırabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, rica etsem link paylaşabilir misiniz. Ben de 13 pro için almak istiyorum.

@WalterHartwellWhitee siz de paylaşabilirseniz çok sevinirim.

• Aşağıdaki linkdeki Buff marka İphone 13 Pro Max ekran koruma camına ihtiyacım kalmadığından dolayı satıyorum. Kutusu hiç açılmamıştır. Ankara içi elden teslim edebilirim. Ürünün fiyatı 140TL'dir.

• WalterHartwellWhitee W kullanıcısına yanıt
    Güzel kılıfmı kullanan varsa görsel atabilirmi bende alıcam

• Bana da Amazon'dan verdiğim ESR siparişi geldi akşam.

Hybrid dediğim ürün grubu. 2'li cam + Ice Shield şeffaf kılıf. TR'deki distribütöründen tek tek almaya kalksam 400 TL tutuyordu.

Ürünün kendisi + kargo ücreti + gümrük = 236 TL'ye geldi Lyon - Fransa'dan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 13 pro için Esr ekran koruyucusu aldım. Gayet güzel bir ürün. Dokunuş hissiyatı falan gayet iyi. Uygulama konusunda aparatı var içinden iki tane çıkıyor koruyucu olarak. Eski telefonlarımda hep spigen kullanırdım. Esr bu konuda spigenle eş değer hatta daha iyi yönleri var.

@kangalf hocam size de teşekkür ederim. Tavsiyeniz üzerine almıştım. Gerçekten güzel bir ürünmüş.

• arkadaşlar selamlar

ip 13 aldım 10 güne geliyor fakat henüz koruyucu ve kılıf siparişim yok. esr önermişsiniz ona baktım fakat aralık sonu gözüküyor teslimata. başka önerebileceğiniz memnun kaldığınız kısa sürede gelebilecek kılıf ve ekran koruyucu tavsiyelerinize açığım

• vwjetta2014 V kullanıcısına yanıt

Hocam Ekran koruyucu link alabilir miyiz ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.