Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
134
Favori
201.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Esr düz ekran koruyucu ve kılıf aldım aliexpressden. 13 günde elime ulaştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vwjetta2014 V kullanıcısına yanıt
    Hocam pro, promax veya 13 diye bence ayirmamak lazim ürünleri modellere ayrı malzeme olacagini sanmam

Ekran koruyucu esr veya buff alıyor herkes, ben telefoncu arkadaşa yaptırdım markasız esnek bir üründü güzel hissiyatı var

Kılıf konusu da zevk meselesi şeffaf sararmayan isterseniz en iyisi orjinal Apple bence

Hepsiburadada baya indirimdeydi spigen kılıflar ama şimdi zamlanmiş onlar da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde. Cumartesi akşamı ESR' nin kendi sitesinden sipariş vermiştim. Bugün aradılar stoklarımızda yok diye. Bende şuan arayış içerisindeyim.

• resistancemetal kullanıcısına yanıt

link atarmısın, ne kadar vergi ödedin ?

• @CorleoneFamily

ben de AliExpress ten siparis verdim bugun.umarım telefon gelmeden gelir

• Cam:

https://a.aliexpress.com/_mK4OxKa

Kılıf:

https://a.aliexpress.com/_mOpC8aA

Bu ikisi toplam kuponla beraber 160 tl, vergide 23 tl çıktı

• Bunlar da benim kılıflar şeffaf olan Esr Diğeri Orjinal Apple Midnight Deri kılıf
    Ekran koruyucu olarak Esr Armonite kullanıyorum.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Öz... kullanıcısına yanıt

Orjinal kılıfın, esr cam koruyucuyu kenarından kaldırma gibi bir durumu oluyor mu? Yoksa sorunsuz bir şekilde uyumlular mı?

Ben de orjinal kılıf ve esr koruyucu sipariş ettim. iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneFamily -- 29 Kasım 2021; 19:17:19 >
  • CorleoneFamily kullanıcısına yanıt

Deri kılıfı bugün kullanmaya başladım ama koruyucuyla uyumlu herhangi bir sorun yaşatmaz.

• eferes E kullanıcısına yanıt

tabi ki haber veririm hocam ben seriyi tamamladım eğer giden arkadaşım olursa mutlaka yazarım yada siteden bir kaç kişi birlikte aldığınız da fiyat daha uyguna gelir monofe zaten akıl kar işi değil onların fiyatları yüzünden amazon dan almıştım :)) ama benim aldığım da kur bu kadar değişken değildi.

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Bütün deri kılıf kutuları öyle

• stalker kullanıcısına yanıt

teşekkürler ilginiz için birde rica etsem fotoraf koyabilirmisiniz ? slimcase takılıyken

• CorleoneFamily kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucuya sorun yaratmıyor.

• piayback P kullanıcısına yanıt

sipariş verdim, bakalım düzgün takabilecek miyim?

• Öz... kullanıcısına yanıt

Deri kılıf çok şık görünüyor.

• ozdess O kullanıcısına yanıt
    Kenar çerçeveleri var zaten biraz daha kolay oluyor takmak. Toz bırakmayın mümkün olduğunca. Oldu ki toz kalırsa bir kenarından yavaşça açarak içinden çıkan yapışkan bant ile alırsınız.

• Şu üründen alan var mı acaba hiç? Bir YouTuber incelemiş, beğendi, fiyatı da makul. Spigen ve Apple derinin yanında arada bir kullanılabilir aslında.

Shin-Wo iPhone 13 Pro Max MagSafe < Tık.

• arkadaşlar selamlar

aliexpressten alışveriş yapmayalı uzun zaman oluyor. esr ürünlerini önermişsiniz kardeşim ve kendi ip13üm için alacağım, bu ekran koruyucuda 1pcs 2 pcs ne fark ediyor?

yeni kullanıcı vs açmam mı gerekir kupon vs gelmesi için 2 kılıf 2 koruyucu için 22.84 dolar yazıyor doğru mu ? daha nasıl düşebiliriz?

• Pcs adet sayısını ifade etmektedir. Ben 2 adet ekran koruyucu cam esr ve bir adet esr kılıf 160+23 tl vergi ile aldım. Kupon da verdi. Fakat kupon sanki bir şansa geldi gibi. Sadece kuponlar kısmına bastım uygula dedim, biraz indirim yaptı.

• 13 PRO için Spigen EZFit stokta bulabilen varsa allah rızası için bana da atsın.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.