Esr düz ekran koruyucu ve kılıf aldım aliexpressden. 13 günde elime ulaştı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam pro, promax veya 13 diye bence ayirmamak lazim ürünleri modellere ayrı malzeme olacagini sanmam
Ekran koruyucu esr veya buff alıyor herkes, ben telefoncu arkadaşa yaptırdım markasız esnek bir üründü güzel hissiyatı var
Kılıf konusu da zevk meselesi şeffaf sararmayan isterseniz en iyisi orjinal Apple bence
Hepsiburadada baya indirimdeydi spigen kılıflar ama şimdi zamlanmiş onlar da
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı şekilde. Cumartesi akşamı ESR' nin kendi sitesinden sipariş vermiştim. Bugün aradılar stoklarımızda yok diye. Bende şuan arayış içerisindeyim.
-
link atarmısın, ne kadar vergi ödedin ?
-
-
Cam:
https://a.aliexpress.com/_mK4OxKa
Kılıf:
https://a.aliexpress.com/_mOpC8aA
Bu ikisi toplam kuponla beraber 160 tl, vergide 23 tl çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Orjinal kılıfın, esr cam koruyucuyu kenarından kaldırma gibi bir durumu oluyor mu? Yoksa sorunsuz bir şekilde uyumlular mı?
Ben de orjinal kılıf ve esr koruyucu sipariş ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneFamily -- 29 Kasım 2021; 19:17:19 > -
Deri kılıfı bugün kullanmaya başladım ama koruyucuyla uyumlu herhangi bir sorun yaşatmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabi ki haber veririm hocam ben seriyi tamamladım eğer giden arkadaşım olursa mutlaka yazarım yada siteden bir kaç kişi birlikte aldığınız da fiyat daha uyguna gelir monofe zaten akıl kar işi değil onların fiyatları yüzünden amazon dan almıştım :)) ama benim aldığım da kur bu kadar değişken değildi.
-
Bütün deri kılıf kutuları öyle
teşekkürler ilginiz için birde rica etsem fotoraf koyabilirmisiniz ? slimcase takılıyken
-
Ekran koruyucuya sorun yaratmıyor.
sipariş verdim, bakalım düzgün takabilecek miyim?
-
Deri kılıf çok şık görünüyor.
-
Kenar çerçeveleri var zaten biraz daha kolay oluyor takmak. Toz bırakmayın mümkün olduğunca. Oldu ki toz kalırsa bir kenarından yavaşça açarak içinden çıkan yapışkan bant ile alırsınız.
Şu üründen alan var mı acaba hiç? Bir YouTuber incelemiş, beğendi, fiyatı da makul. Spigen ve Apple derinin yanında arada bir kullanılabilir aslında.
Shin-Wo iPhone 13 Pro Max MagSafe < Tık.
-
arkadaşlar selamlar
aliexpressten alışveriş yapmayalı uzun zaman oluyor. esr ürünlerini önermişsiniz kardeşim ve kendi ip13üm için alacağım, bu ekran koruyucuda 1pcs 2 pcs ne fark ediyor?
yeni kullanıcı vs açmam mı gerekir kupon vs gelmesi için 2 kılıf 2 koruyucu için 22.84 dolar yazıyor doğru mu ? daha nasıl düşebiliriz?
-
Pcs adet sayısını ifade etmektedir. Ben 2 adet ekran koruyucu cam esr ve bir adet esr kılıf 160+23 tl vergi ile aldım. Kupon da verdi. Fakat kupon sanki bir şansa geldi gibi. Sadece kuponlar kısmına bastım uygula dedim, biraz indirim yaptı.
-
13 PRO için Spigen EZFit stokta bulabilen varsa allah rızası için bana da atsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X