Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa privacy gizli kullanacağım mat olması da hoşuma gitti bunu aldım kargoda şu an

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • Ben ESR TR sitesinden,zam gelmeden 2,3 dk önce sipariş geçtim.Sadece ekran koruyucu.3 gün içinde de (pazartesi) teslim edildi.İşlerimin yoğunluğu yüzünden,dün akşam takabildim.Paket sanki önceden açılmış gibiydi.Neyse titiz biriyim,ışıkları ve ortamı ayarladım,yakın gözlük taktım iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] ekranım da toz yok.Ekran koruyucuyu taktım,bir iki yerde toz var.Neyse aldım onları,sağdan ,soldan inceledim.Ekranın sağ altı hafif tırtıklı.Belli ki oraya tırnak takılarak camı kaldırmışlar gibi.Bu benim fikrim tabii.Neyse camı taktım.Sabaha kadar kılıfı da takmadım,sorun olmasın diye.Sabah kılıfı da taktım.Gayet güzel duruyor.Sağ alt taraf,gözüme çarpmıyor değil.Bakalım ilerleyen günler de ne olacak.Bu arada kılıfım orıjınal apple deri kılıf.Camla ilgili bir sorun yaratmadı.

Çok uzun yazdım ama,ekran koruyucu hakkın da, çok soru var.Bilgilendirmek istedim.Camın hissiyatı güzel.Sorunsuz bir ürün gelirse,alınacak bir ürün.Aparatı sayesinde de kolay takılıyor.Alkollü mendil ve temizleme bezi, bir Spigen gibi değil.

Ben ürünü neden iade etmedim derseniz;uygun fiyata aldım,stok ve yeni ürünün gelmesini beklemek istemedim.Maalesef yeni gelen ürünün de, iade edilmiş ürün olma ihtimali yüksek ülkemizde.Çekinerek çantaya telefonu koyuyordum.Şimdi daha rahatım.Umarım aydınlatıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilana -- 2 Aralık 2021; 15:11:1 >

• Bilana kullanıcısına yanıt

hocam esr ekran koruyucu takma aparatı telefonun kasasını çiziyor demişler de doğru mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProFireWarrior -- 2 Aralık 2021; 16:26:6 >
  • ProFireWarrior P kullanıcısına yanıt
    ESR koruyucu ekran takma aparatı,kılıf değil.Evet.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ya kusura bakmayın, mesajı atarken en önemli yeri silmişim. Aparat telefonun kasasını çiziyor demişler de doğru mudur diye sormak istemiştim :D

Kusura bakmayın,şimdi bakabildim.Ben çizdiğini görmedim.Nerede paylaşmışlar bunu,linki var mı?Zaten çok hafif bir plastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilana -- 2 Aralık 2021; 18:30:6 >
  • Ekran koruyucu ile ilgili paylaşım yaparken çekmiştim ama,buraya koymaya fırsat olmadı.Sağ alt tarafa dikkat ederseniz,anlattığım problemi görürsünüz.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

sıkıntı değil hocam, bu başlıklardan birinde görmüştüm birisi de aynı benim gibi duyduğunu belirmişti, ben de ondan gördüm. elimde link yok, hafif plastikse çizmez o zaman ya teşekkürler. hayırlı olsun güzel günlerle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProFireWarrior -- 2 Aralık 2021; 19:4:4 >

Teşekkür ederim.

• WalterHartwellWhitee W kullanıcısına yanıt
    Bende aldım hocam kaç günde geldi size ve beğendinizmi ?

• WalterHartwellWhitee W kullanıcısına yanıt
    + kılıfı cihaza takınca magsafe işareti çıkıyormu

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt

Kılıfı cihaza takınca bir şey çıkmaz. Cihaza takılı magsafe li kılıfı kablosuz hızlı şarj noktasına koyarsanız animasyon çıkar ekranda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Orijinal kılıfı takınca çıkıyor hocam. Kaliteli replikalarda da çıkıyor.

Hocam ben de ESR Türkiye sitesinden satın aldım, stoklar bitmeden henüz cihaz elime ulaşmadı ancak gelen kutu kapalı ve temiz idi açıp inceledim bir sorun görünmüyordu, bu ekran koruyucu takma aparatının çizme ihtimali var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByCod3R kullanıcısına yanıt
    Hayır.Çok hafif bir plastik,ben de çizilme olmadı.

• Arkadaşlar merhaba, iPhone 13 için şeffaf sararma yapmayan kılıf önerisi alabilir miyim? Ayrıca spigen Liquid Crystal 4 sarardığı söyleniyor kullanan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 3 Aralık 2021; 19:54:24 >
  • Castieello kullanıcısına yanıt

Sararma vs yapıyor mu memnun musunuz?

• Şaka gibi ekran koruyucu yok piyasada

• freedom77 F kullanıcısına yanıt

Apple orjlnal magsafe kılıf var yüz kere takıp söktüm cihaza bir şey çıkmıyor. Sadece kılıfı şarj istasyonuna koyarsam çıkıyor. Nasıl çıkıyot sadece kılıf ve telefon ile ? Hiç duymadım böyle bir şey

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Orjinal magsafe özellikli kılıfı telefona takar takmaz ekranda kısa bir animasyon çıkması lazım. İsterseniz youtube dan orjinal kılıf video incelemelerine bir göz atın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.