Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benim sorunum sürekli ızgaradan kayması acaba tutusu nasıl?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Iphone 13 için Spigen Ultra Hybrid Mag iyimidir?

Sararma yapar mı? (4-6 ay gibi bir sürede).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 30 Aralık 2021; 15:12:8 >
  • say S kullanıcısına yanıt
    Hocam memnunmusunuz araç tutucudan bayadır araştırıyorum karar veremedim bende,galiba bu sizin söylediğiniz şarj işlemide yapıyor

• arkadaslar ı phone 12 pro ıcın aldıgımız cam koruma ve kamera koruma lenslerı ı phone 13 pro ıcınde uyumlu mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan_kenan -- 30 Aralık 2021; 18:11:46 >
  • Ben de AliExpressten ekteki kılıfı aldım. Yorumlarında orijinal kaliteye çok yakın olduğunu belirtmişler

TRY 291.01 45% İndirim | Orijinal Apple Magsafe için sıvı silikon manyetik kılıf iPhone 13 Pro Max 13 Mini durumda kablosuz şarj damla koruyun kapak
    https://tr.aliexpress.com/item/1005003347617603.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60127498132&aff_fcid=22592c9eef1c4de3b4c4b930de30ff9a-1640878395583-09514-_v1THxV&tt=MG&aff_fsk=_v1THxV&aff_platform=default&sk=_v1THxV&aff_trace_key=22592c9eef1c4de3b4c4b930de30ff9a-1640878395583-09514-_v1THxV&shareId=60127498132&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=fcfb6f2abd7241e29362d95703228609

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_kenan

arkadaslar ı phone 12 pro ıcın aldıgımız cam koruma ve kamera koruma lenslerı ı phone 13 pro ıcınde uyumlu mudur ?

Uyumlu değil. Önde hoparlör kısmı farklı iki cihazda.

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

• Xrage77 X kullanıcısına yanıt

iki tip kiskacli urun var, bir tanesi izgarayi arka kisimdan yakaliyor, digerinin ise alttan destek kolu var. saglam tutuyorlar, ancak aracin havalandirmasi duz olmasi gerekli tabi.

1.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

2.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt

Evet gayet kullanisli telefonu alip koymak cok rahat magsafe ile. Hizli sarj icin cakmak sarj aletinin de desteklemesi lazim o yuzden normal sekilde sarji denedim uzun yolda isimi gordu. Cihazin alt kisminda type-c girisi var, kablosu da cikiyor.

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt

Hocam ekran kaplamada var ama hiç bir zaman yaptırmadım ben, genelde ekranı ESR, Spigen tarzı alıp kendim kaplıyorum.

Phablet Shield de sadece arka ve yanları kaplatıyorum.

• Hocam magsafe destekli kılıf ile mi kullanmak gerekiyor illa, magsafe olmayan bir kılıf ile denediniz mi hiç ?

Bende araç tutacağı var ama magsafe destekli değil, magsafe kılıf ve normal kılıf ile denediğimde orta derece tutuyor, kasise biraz sert girersem düşüyor telefon

• break. kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam ne demek.

• Piyasada 30-40 tl civarı satılan temperli camlarla 200 bandındaki spiegen ler arasında değecek bir fark var mı deneyen arkadaşlara göre? Benim bugüne kadar ki tecrübeme göre ucuz olanlar darbeden sonra kırılıyor veya çatlıyor ancak telefonla ilgili hiçbir sorun yaşamadım ancak spiegenleri hiç denemedim.

• Arkadaşlar hangi kılıfı taksam 13’e çok kaba duruyor, tavsiye edeceğiniz ince hafif bir kılıf var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FearLıfe

Arkadaşlar hangi kılıfı taksam 13’e çok kaba duruyor, tavsiye edeceğiniz ince hafif bir kılıf var mı ?
    Apple orijinal deri kılıf hafif ve ince duruyor. 13 pm için kullanıyorum tavsiye ederim.

• 13 pro için aldığım ekran ve lens koruma linklerini aşağıda gönderiyorum, araştıran için faydası olabilir. Henüz uygulamadım ancak geri dönüş veririm. Daha önce spiegen kullanmadım fşyattan dolayı ancak bu sefer denemek şsyedim. Ucuz olanlar sürekli kırılıp duruyordu,.

Lens koruma;

Elsera iPhone 13 Pro Max Kamera Lens Koruyucu Temperli Cam
    https://www.hepsiburada.com/elsera-iphone-13-pro-max-kamera-lens-koruyucu-temperli-cam-p-HBCV00000USB1T?magaza=Elsera+Market&url_src=ios-product-detail

Ekran koruma temperli cam;

Spigen Apple iPhone 13 / iPhone 13 Pro Cam Ekran Koruyucu Tam Kaplayan Glas.tR Slim Full Cover Black - AGL03392
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-13--iphone-13-pro-cam-ekran-koruyucu-tam-kaplayan-glastr-slim-full-cover-black---agl03392-p-HBCV00000UG5BG?url_src=ios-product-detail

Henüz magsafe denemedim. Ama spigenin dikdörtgen olan tutucu şu normalde yapıştı mi bırakmıyordu kendi plakalarını. Fakat magsafe tutmuyor

• Chillout C kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu benzer taktirdim dış görünüş olarak. Fena sayılmaz fakat aynı lens koruyucudan aldım memnun kalmadım çünkü dışarıda kalıyor. Masaya koyduğum zaman cam yere geldiği için kayıyor

• Spigen Thin Fit Navy Blue Kılıf (iPhone 13) aldım.

Ekran koruyucu için henüz karar veremedim.

Kamera için bir kaplama yaptırmak gerekir mi? Kılıf bir yükselti sağlıyor aslında.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.