Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kılıflı kullanımda mı fılarıda kaldı o kadar? Kamera yapısından dolayı efektif bir lens koruma zor sanırım ancak oraya bi koruma takmazsam kesin çatlatırım kamerayı ya da etrafındaki camı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    ben 30 liraya ucuz bir lens koruyucu aldım, kamerayı etkiliyor diye düşünmüyordum ama iyi ki almışım, hiçbir sorun yok, telefonu masaya koyduğunuzda ilk temas yeri bu bölge, korumak şart

• Chillout C kullanıcısına yanıt
    Evet dışarıda kaldı neyazik ki. Üste tek tek yapıştırılan halkalar da dışarıda kalıyor belki film ise yarar ama o da yok

• arkadaslar ıphone13 pro lens koruma ıcın hangi urunu tavsiye edersiniz?

surdakı yorumlar pek iç açıcı gelmedi.

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-13-pro-max-iphone-13-pro-kamera-lens-cam-ekran-koruyucu-glas-tr-optik-2-adet-black-agl03381-p-HBCV000013133B

• Dostlar iPhone 13 pro max pitaka magsafeli karbon kılıfımı satmayı düşünüyorum kar amaçlı değil sadece ihtiyaç görenler mesaj atabilir suan fiyatı 950 TL vergi ile

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Dostlar hiç kullanmadığım araç tutucusunu satıyorum 2 adet almıştım , Baseus markası araştırabilirsiniz , 2 tip ister kalorifer ızgaralarına takin ister bir yere yapıştırın ,suan güncel fiyatı 350 TL vergi ile uygun fiyata vereceğim , pm atabilirsiniz

• say S kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, aliexpressten aldığınızda vergi ne kadar çıktı? ürün güzele benziyor, sipariş vermeyi düşünüyorum da

• arkadaslar ıphone 13 pro lens koruma ıcın hangi urunu tavsiye edersiniz?

• Orjinal silikon kiliflar cakmasi gibi toz çekiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Orjinal kullaniyorum, o sekilde bir sikintim olmadi. Ancak orjinal deri de almistim, hissiyati cok cok daha iyi silikona gore

• Arkadaşlar bu zamana kadar ekran koruyucu hep Nillkin markasından söylerdim.

Esr markasını görüyorum sürekli, karşılaştırma yapabilecek var mıdır? Onu da buldum aliexpresste

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Ben hissiyatını sevdiğim için silikon aldım ne yazık ki çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BahadirAykt

Arkadaşlar bu zamana kadar ekran koruyucu hep Nillkin markasından söylerdim.

Esr markasını görüyorum sürekli, karşılaştırma yapabilecek var mıdır? Onu da buldum aliexpresste
    Esr çok kalitelidir. Tavsiye ederim.

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt

Hocam ben baya bir inceledim en kalitelisinide alsan hafifte olsa kamera görüntüsünü bozuyor, ben kamera koruyucu hiç yaptırmadım bu zamana kadar.

• Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı durumdan muzdaribim, satsam mı satmasam mı bilemedim. Toz çekmese çok güzel ancak cepten çıkarırken sağlam toz çekiyor.

• FearLıfe kullanıcısına yanıt
    Yerine kullanılabilecek kılıf pek yok deri sevmiyorum bunun hissiyati çok güzel orjinal şeffaf kılıf nasildir bilmiyorum bir tane daha alıp değiştirerek kullanmak istiyorum. Ama bunu kesinlikle tutacağım elimde

• spigen thin fit kilif kullanan varmi 13 pm de

telefon zaten buyuk spigenin ince kilifini düşünüyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu çok kabalaştırmayan, Baseus un aşağıdaki kılıf var. Ben 13 Pro için aldım ve aşırı memnunum. Kamera koruması çok iyi.

2 sıkıntısı var ama benim için çok önemli değil.

1- arka şeffaf tarafı biraz fazla parmak izi tutuyor

2- Kılıf ön ekranı geçmiyor, yani telefonu ön yüz yere gelecek şekilde koyarsanız ekran temas ediyor. İncelik ve şıklık için bu iki problem benim için önemli değil.

Ama sitesinde dikkat edin, hem sert malzeme olan var ( yanlar dahil ), birde aşağıdaki gibi yanlar silikon, arkası sert olan var.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]www.akilliphone.com
    Baseus crystal iphone 13 pro 6.1 kılıf jel çerçeve zırhlı silikon kılıf
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-crystal-iphone-13-pro-6-1-kilif-jel-cerceve-zirhli-silikon-kilif-105664

• herkese merhabalar.

13 pro için orjinal şeffaf kılıf almayı planlıyorum fakat, takıp çıkartırken(temizlik için vs)

çerçevenin kasanın çizildiğini idda edenler var.

kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını rica ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.