Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler cevap için, deri kılıf kullanıyorum biraz kaba oluyor cihaz. Kaplama ile denedim çok düşürüyorum telefonu zarar görüyor kasa bu sefer de. İnce ve sağlam diyorsunuz tecrübelerinize göre, fotoğraf yükleme şansınız olursa cihaz üzerinde bir kaç fotosunu bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım magsafe olan model. Bir de masaüstü ve şarj standı olarak kullandığım ürünü ekledim.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• mstfrslan M kullanıcısına yanıt

Magsafeli modelin bu tuş kısımları boş, benim attığım model tam sarıyor tuş yerlerini. Magsafe her türlü yapışıyor yazmışlar ama tabi extra mıknatıs olsa daha güçlü olur.

Cüzdan siparişi verdim hoşuma giderse deri ile uyumlu renk o şekil kullanırım, gitmez iade edersem Carbon kılıfa bakacağım.

• 13 pro max için Ne spigende ne esr de ekran koruyucu yok. Birkaç güne elime ulaşabilecek şekilde sipariş verebileceğim bi ürün var mı tavsiyeniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 12 Ocak 2022; 17:58:57 >
    Harika duruyor markası benks mi ?

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt

Hocam önerebileceğin ürün varsa link atarsan çok sevinirim

• Sararma yapmayan şeffaf kaliteli kılıf varsa önerilerinize açığıma arkadaşlar 🙏

• Sararma yapmayan şeffaf kılıf sanırım sadece orjinal Apple clear case

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt
    Benks değil. Attığım linkteki ürün. Benksler 50 $’ı geçiyor.

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Daha önce kullandıklarım Tamamını kaplayan modellerdi. 13 pro için ilk çıkan magsafe özellikli model bu olduğu için bunu almıştım. Sonrasında iki arkadaşıma Amstar markadan kamera kısmı kapalı olanı aldık, o modeller tam kaplıyordu.

Ayrıca şunu söyleyeyim linkini paylaştığım benim kullandığım magsafe özellikli modelde kılıfın kendisinde magsafe halkası var. Araç tutucu vs. Hepsinde inanılmaz sağlam duruyor. Attığınız gibi bu olmayan modellerde sadece masa üstünde yatay şarj edebilirsiniz. Tutmuyor aslında.

• İphone 13 Ekran koruyucu tavsiyesi olan?

anladım hocam, peki tam kaplayan magsafeli model görebildiniz mi baktım bulamadım ben.

Bende Pitaka vardı sattım benks alacağım oda set halinde satılıyor 1300 TL ekstra gorilla glass 6 cam var içinde koruyucu olarak

• Yukarıda yardımcı olan arkadaşa çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Her yerde iPhone 13 için Spigen Thin Fit Black arıyorum. Ancak stok yok girmiyor. Satan varsa almak isterim. Tahmini olarak ne zaman stoğa girer bir bilginiz var mı ?

Edit: Arkadaşlar nereye bakarsam bakayım bulamıyorum bu Spigen neden böyle yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearLıfe -- 13 Ocak 2022; 16:19:8 >
    Hocam nasıl bir set neler var içerisinde? Link var mıdır inceleyebilecegim

• Arkadaşlar spigen thin fit bir türlü bulamadığım için amazon yurt dışından torras slim fit alacağım 13 için, hiç amazon yurtdışından bir şey alan oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearLıfe -- 13 Ocak 2022; 17:9:59 >

Hocam bu benks lerde magsafe mıknatısı var acaba. Kablosız şarjı etkilemez yazıyor ama iç görselde mıknatıs gözükmüyor.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.