< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (33. sayfa)
-
-
Link açılmıyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam dh linki kapatmış ,
Link bu trendyolda 1085 TL ye kdr düşmüş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Her ürününde magsafe özelliği yok ama benim dediğim sette var , setin içinden x pro gorilla glass 0.4mm koruma camı çıkıyor ve o cam aliexpreste 500 TL vergi ile , koruma camına bile adamlar gorilla glass uygulamışlar
Daha önce ipad için benks marka koruyucu almıştım 2020 Mayıs 200 TL civarı hiç memnun kalmamıştı. Bu marka için pahalı bence
-
-
Bulursan kaçırma hemen al hocam. Gerçekten çok kaliteli malzemeden yapıldığı belli oluyor. Umarım dediğin gibi uzun yıllar yıpranmadan kullanırım. Bir de her gören çok beğeniyor ve nereden aldığımı soruyor. Kısacası almak isteyenlere tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ekran koruyucusu sipariş geçeçeğim pm için . Spigenin Çentik kapalı olanımı geçeyim yoksa açık olanımı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıf stokta şu an
www.spigen.com.triPhone 13 Kılıf, Spigen Thin Fit | Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-kilif-spigen-thin-fit -
Şu anda iPhone 13 için thin fit kullanıyorum gayet de memnumum ancak araç tutucu ile şöyle bir sıkıntım var;
Benim aracın ızgaraları çok alakasız yerlerde ve çok hassas, ızgaraya takılan tutucular işime gelmiyor malesef. Spigen onetap ve spigen magsafe kılıf aldım hiç magsafe şarj ihtiyacım olmamasına rağmen, ancak onetap aracın ızgaralarına uygmadığı için iade ettim.
iPhone x varken kılıfın için plaka mıknatısları yerleştirip şu baseus mıknatıslı tutucuyu kullanıyordum ve gayet memnundum, ama şimdi yine bu şekidle kullanırsam 13'ün magsafe mıknatısına zarar veririm diye korkuyorum.
Bu konuda tavsiyesi olan var mı?
amazonBaseus Manyetik Araç İçi Telefon Tutucu Aparat Yapışkanlı Pembehttps://www.amazon.com.tr/Baseus-SUGENT-NT0R-D%C3%B6nebilir-M%C4%B1knat%C4%B1s-geni%C5%9Fli%C4%9Fe/dp/B01KATXRVE
-
Magsafe mi normal mıknatıs mı bu?
-
Magsafeliydi ama satıldı
Zarar vermez ama magsafe kadar güzel tutmuyor. Bende spigen kullanıyordum metal plakasi ile çok sağlam tutuyordu telefonu alırken çıkıyordu direk ızgaradan o derece. Şu anda orjinal silikon kılıf kullanıyorum. Spigen o kadar sağlam tutmuyor.
Hocam siyahı stokta değil, siyah rengi seçtiğinizde haber ver diyor.
Bende spigen mag safe seffaf kılıf aldım gelecek bakalım. Firmaya tel ettim, plastik yumuşak mı sert mi? diye. Bana sert dediler.
Mag safeli istemiyorsanız keephone kristal sert kılıf var şeffaf. Kullandım, beğendim. Fiyatı da uygun mobilcadde sitesinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buff düşünebilirsiniz. ben kullanıyorum. gayet memnunum.
-
Arkadaşlar 13 pro max için 360 kaplama yapan bi yer varmı veya forumda yaptıran ? İstanbul mall of avm de iki marka mevcut phablet shield (internette yorumları berbat) ve bronoskins firmaları var buralara yaptıran varmıdır iyimidir ?
Hocam akasyadan phablet shield yaptırdım ben 2 hafta sonra söktüm :)
Çünkü yanlarda çok az miktar açıkta kalıyor buda belli bir süre sonra açıkta kalan yer ile kaplanan yer arasında ton farkına sebep oluyordu.
-
bu duruma çözüm bulabildiniz mi acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X