Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sararmayan şeffaf kılıf yok sadece daha geç sararan var o da apple ın orjinal şeffaf kılıfı…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en güzeli,

Yanları renkli, arkası sert plastik olan kılıflardan alacaksın sararmasını istemiyorsan.

Ben grafit 13 pro için, yanları siyah arkası şeffaf sert plastik kılıf aldım ve sararır mı acaba derdinden kurtuldum :)

• eko.ekrem E kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle ki,

Tamamen silikon şeffaf kılıfların hepsi sararıyor,

her yeri sert plastik olan kılıflar var sararma yapmıyor ama yanlarda sert olduğundan dolayı, telefonun yanlarda çizilme yapar mı soru işareti.

Ben Grafit rengi telefonum için yanları siyah silikon, arkası sararma yapmayan şeffaf sert plastik kılıf aldım ve sararır mı derdinden kurtuldum.

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt

Ozaman benim silver renkli cihazım icin tek secenek apple orjinal kılıf almak kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam yanlarıda kendini göstersin diyorsan, başka seçenek yok gibi.

• Sararmayan kılıf var ama sert şeffaf mika , yanı crsytall Baseus magsafeli kılıf Aliexpreste mevcut alabilirsin

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende 13 pro maxin magsafe şeffaf kılıfı var telefon içinde oynuyor? Yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?

• Hocam link alabilir miyim ?

• Ali'den 13 pro için esr armorite ekran koruyucu ile hybrid case aldım, yanları slikon arkası mika cam gibi olanlardan. İkisi 240'a geldi bakalım nasıl çıkacak

Edit link isteyen olursa

kılıf https://tr.aliexpress.com/item/1005003136055392.html

ekran https://tr.aliexpress.com/item/1005003282909071.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dura-Ace -- 18 Ocak 2022; 0:2:25 >

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt

Tuş basma hissiyatı nasıl hocam

• Harika

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt

Hocam kılıf düşmelere karşı köşeleri korumalımı yoksa sadece sert plastikmi

Bu kılıfın amaçi telefonu ince ve sararmamazlik yapması , düştüğü zaman korur mu korumaz mi bilmiyorum

• Stones kullanıcısına yanıt

Hocam sizin kılıf geldimi? Sertmi

Evet geldi. Sert, kenarları hafiften yumuşak. Hiç bir yerde spigen test edemediğim için sipariş verdim. 499TL değer mi tartışılır. Teknosa'de 179TL'ye mi ne vardı mag safeli. Sanki pek bi fark yok gibi geldi bana.

Hocam merhaba. iPhone 13 için baseus’un renkli kenarlı glitter modeli varmış sadece, crystal yokmuş. Ben de dikkat etmeden glitter modelini sipariş etmişim. Yanlarının sert olması bir problem çıkarır mı sizce? Crystal modelinde şu ürün var ancak yanları renksiz olduğu için sararır muhtemelen:
    mobil.akilliphone.com
    Baseus Crystal iPhone 13 6.1 Kılıf Magsafe Uyumlu Şeffaf Kılıf
    https://mobil.akilliphone.com/incele/baseus-crystal-iphone-13-6-1-kilif-magsafe-uyumlu-seffaf-kilif-105666

• Vitriyol V kullanıcısına yanıt

Hocam Glitter olan modelde sanki telefon içinde çok hafif oynuyor gibime geldi benim 13 proda, belki 13 de öyle bir durum yoktur. Takıp çıkarırken biraz dikkat etmekte fayda var çizme ihtimali düşükte olsa var bana göre.

Linkini attığınız bu ürünü forumda bir arkadaş kullanıyordu, aslında Glitter olanın magsafeli olanı ve çok memnundu. Yanlarda sert bu ürünün.

Benim ürün ise Crystal Kılıf Jel çerveve olarak geçmekte, şimdi kontrol ettim ve 13 olan için yok maalesef. 13 pro ve promax için var.

Peki yanları sert olan ürünler yanlara gelen darbeyi engeller mi sizce?

• Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    Bu ürün sararma yapmaz çünkü silikon değil , tamamen mikadan oluşuyor .

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.