Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
133
Favori
201.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen mika olması koruma açısından bir problem yaratır mı hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    Hayır ben kullanıyorum devamlı

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Hocam kılıfı kullanan @BogazınYargıcı arkadaş gelmiş :)

En iyi cevabı kendisi verecektir.

• Ucuz bi magsafe araç tutacağı tavsiyeniz var mı? Şarj etmesine gerek yok, tutsun yeter

• le_tatative kullanıcısına yanıt

istanbul sirkeciden 70 tl ye şarjlı bir magsafe tutucu almıştım, şarj özellikli.

(şarj etmeyen model bulamamıştım uygun fiyatlı)

sahte şarj aleti kullanmak istemediğim için.

ürünü açıp şarj bobinini ve portunu komple söküp silikon ile yapıştırdım ve halen kullanıyorum.

geçtiğimiz yıl nisan ayında almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intosh -- 19 Ocak 2022; 18:3:31 >
  • intosh kullanıcısına yanıt
    İnternette bulabilsem keşke o tarz bişey. İstanbul dışındayım maalesef

• akadgulerq A kullanıcısına yanıt
    Link alabilir miyim?

• Renkli kenarlı magsafe’siz glitter kılıfım geldi, hoşuma gitti. İade etmekle uğraşmayıp bunu kullanacağım. Teşekkürler ikinize de.

• arkadaşlar iphone 8 den iphone 13 e geçmiş bulunmaktayım.Telefonda hoşuma gitmeyen iki tane durum var.Birincisi fotoğraflara girdiğimde daha önce çekilmiş olan fotolar 1-2 saniye gecikmeli geliyor ekrana.önce flu bi görüntü ve sonrası netleşiyor.icloud yedekleme kapalı.yazılım güncel.Bunun sebebi ne olabilir?

ikincisi 8e göre ekran bariz sarı.night shift ve true tone kapalı.8 ile tüm ayarlar aynı olmasına rağmen iphone 8 de renkler daha canlı ve gerçek renginde.iphone 13 de daha soluk ve sarımtrak.Sanki telefonun üzerinde koyu renklli bi ekran koruyucu var gibi.apple desteği aradığımda uzaktan bağlanıp herhangi bir sorun olmadığını söylediler.Daha eski bir telefonun daha canlı renkler vermesi açıkçası canımı sıktı.Bütün iphone 13ler böyle mi?

• difanbahya D kullanıcısına yanıt

ayarlar-isminiz-icloud-fotoğraflar seçeneğinde özgünü tut, iphone da en iyi saklama ayarlarını kontrol edebilirmisiniz.

• difanbahya D kullanıcısına yanıt

ekran olarak teknolojileri farklı cihazlar

i8:lcd

i13:oled ekrana sahip

fakat oled ekranlarında malesef kimi cihaz az sarımtrak kimisi çok kimisi normal.

benim cihazımın da ekranı çok hafif sarımtrak fakat ben dert etmediğim için iade veya değişim talep etmedim.

talep edip değişim alan da var ekran değişelim cihaz yerine yanıtı alan da var.

icloud-fotoğraflar seçeneği kapalı.açmaya çalıştığımda uyarı veriyor daha fazla saklama alana gerekli diye

Hocam bu bende iPhone’da en iyi saklama yerinde , indir ve özgünleri tutta mi kalması gerek ?

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Hocam benim ayarlarım bu şekilde fakat fotoğraflarımı açmaya çalıştığımda sizde ki durum gerçekleşmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar iphone 13 için arkada 2 kartın sığacağı bir kılıf arıyorum. spigen'in öyle bir kılıfı var ama stokta yok sizin bildiğiniz farklı kaliteli bir marka varsa önerilere açığım. Şu an aktif olarak spigen crystal pack clear kılıf kullanıyorum memnunum ama işte kartları telefonun arkasına koymak istemiyorum.

• Arkadaşlar iphone 13 pro max benks magsafeli Carbon kılıfımı satıyorum , ürün hiç kullanılmadı sadece cam ve arka kamera lenslerini aldım kılıfa hiç dokunmadım , ürünün suan güncel fiyatı 1000 tl üzeridir , ben 400 tl ye vereceğim , düşünen var ise özelden yazabilir

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• merhaba, aşağıdaki ürün tarafımdan satılıktır. (iPhone 13 Pro Max için MagSafe Özellikli Silikon Kılıf - Koyu Abis )

ilgilenen olursa;

https://forum.donanimhaber.com/iphone-13-pro-max-icin-magsafe-silikon-kilif-koyu-abis-orjinal--151655032

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusunme -- 21 Ocak 2022; 13:48:18 >
  • Amazondan linkteki ürünü Çarşamba akşam aldım, bugün gündüz teslim edildi (Cuma). Yurtdışından gönderim yapıldı 2 gün bile sürmedi, şahane bir hız. 278 TL'ye geldi. Burada çok çok daha pahalı satılıyor maalesef. Ekran koruyucu ve kılıfı beğendim. Kılıf özellikle gayet koruyucu duruyor. Umarım çabuk sararmaz.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    ESR Hibrit Kılıf iPhone 13 Pro ile Uyumlu, 2 Paket Temperli Cam Ekran Koruyucuları, Askeri Sınıf Düşme Koruması, Darbeye Dayanıklı Tampon, Çizilmeye Dayanıklı Telefon Kılıfı, Klasik Serisi, Şeffaf
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B099K9P22N/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.