merhaba arkadaşlar, linkteki ürünü satın almayı düşünüyorum, daha iyi bir tavsiyeniz olur mu? fiyatına göre uygun mudur? teşekkür ederim. amazon Spigen Ciel by Cyrill Apple iPhone 13 Pro Max Kılıf Leather Brick Black - ACS03175 https://www.amazon.com.tr/dp/B097CVNGTV?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (37. sayfa)
-
-
Kesinlikle almayın. Orijinal deri olmadığı için 2-3 ay sonra köşelerinden soyulmalar başlıyor. Bulabilirseniz esr orijinal deri kılıf alın. Esr markası Çok kalitelidir, tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: fthmr514merhaba arkadaşlar, linkteki ürünü satın almayı düşünüyorum, daha iyi bir tavsiyeniz olur mu? fiyatına göre uygun mudur? teşekkür ederim.
amazonSpigen Ciel by Cyrill Apple iPhone 13 Pro Max Kılıf Leather Brick Black - ACS03175https://www.amazon.com.tr/dp/B097CVNGTV?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Anladım hocam, çok teşekkür ederim yardımınız için.
-
Spiegel thin fit kılıf bugün teslim edildi fakat kılıfın içinde fotoğraftaki gibi bir etiket var, zorladım ama çıkaramadım. Yapışkanı da olduğu için çıkarırsam telefona bulaşmasını istemiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar çıkardı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden çıkarmak gerektiğini düşündünüz ki? İçinin etiketi o. Çıkarılmıyor.
-
Telefon ısındığında etikete de etki edebileceğini düşündüm. Çıkardım da, yapışkanı yokmuş, o şekilde taktım hocam. Yardımınız için teşekkür ederim 😄
Hocam kılıftan memnun musunuz ? Tecrübelerinizi aktarır mısınız ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spigen kılıflarda stok problemi devam ediyor sanırım. Müşteri hizmetleri Ön sipariş ürünlerin de max 30 gün içerisinde teslim edildiğini söyledi.
iPhone 13 Kılıf, Spigen Silicone Fit Black yerine ESR iPhone 13 Kılıf,Magsafe Cloud Siyah düşünüyorum mecburen.
Kullanan var mı ikisi arasında hissiyat, dayanıklılık, toz toplama gibi farklılıkları merak ediyorum.
-
Çıkarılmıyor hocam o direk telefonu takın kılıfa
Arkadaşlar bir sorum olacak, spigenden ön siparişli ürün alan oldu mu ? Kaç günde geldi ?
almadım ama bugün müşteri hizmetlerini aradım max. 30 gün içerisinde teslim edilir diye bilgi verdi
-
Hocam ben aldım 11 gün oldu ses seda yok. 30 iş günü diyor müşteri temsilcisi. Çok uzun bir süre bu. Çinden kendim sipariş versem daha hızlı gelir. Gerçekten bu kadar bekletecekler mi ?
Elektronik cihaz olsa anlıcam da kılıf için çok saçma bir süreç. Yana yana bende spigen arıyorum bir kaç güne cihaz teslim edilecek kılıfım yok.
Umarım daha da uzamadan teslim edilir siparişin
Katılıyorum hocam. Ben artık mecbur beklerim dedim ön siparişe düşer düşmez aldım Spigen bulur bulmaz. Ama umarım o kadar sürmez. Verdiğim siparişi unutacağım yoksa 😅
Ön kamerayı kapatmayan ekran koruyucu almak istiyorum da ucuz ürünlerde açık yazıyor satıcı yoruma bakıyorum ürünü alanların tam kaplıyor diyolar güvenilir bulamadım bi
onu ben de bulamadım. hangi telefoncuya sorsam, abi ya ön kameraya bişi olursa diyor. sadece ön kamerayı kapatmayan koruyucu ile ön kameraya zarar verebilecek o şans varsa yapacak bişi yok o saatten sonra.
-
Arkadaşlar birisi yardım etsin lütfen, bu Spigen beni çıldırtacak.
Apple orijinal silikon kılıf aldım 13 için, deli gibi toz toplaması, cebe yapışması ve soyulması sebebiyle Spigen’den thin fit black sipariş ettim. Sonradan fark ettim ki ön siparişli ürünmüş. Neyse tamam dedim gelir.
Ancak 15 gün oldu, spigeni arıyorum 30 iş günü diyorlar. Zaten berbat bir müşteri temsilcileri var. İptal edeceğim ancak ürün başka yerde yok. Bu tarz bir kılıfta bulamıyorum 13 için, resmen kılıf kıtlığı var. Bıktım tiftik gibi silikon kılıftan, pantolonlarımın cepleri dar olduğu için soyulmadık yeri de kalmadı. Ne önerirsiniz ? Bekleyeyim mi daha fazla sizce ? Bir kılıf için 15 gündür bekliyorum, Spigen ise 15 gün daha bekle diyor. Peki ne aşamada diyorum gümrükte mi mesela diyorum, bilmiyorum ki göremiyoruz diyorlar. İptal edeceğim ancak alternatif ürün de bulamıyorum. Düz, siyah, ince bir kılıftı tek istediğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearLıfe -- 27 Ocak 2022; 16:47:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar, telefonun kamerasına kamera koruyucuhttps://www.hepsiburada.com/elsera-iphone-13-pro-max-kamera-lens-koruyucu-temperli-cam--p-HBCV00000USB1T?magaza=Elsera%20Market ürünü taktıktan sonra flaşlı çekimlerde aşağıdaki gibi oluyor. Koruyucuyu çıkaracağım, yerine tavsiye edebileceğiniz, sıkıntı çıkarmayan bir koruyucu tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam yardımınız için.
Hocam iki gündür kullanıyorum, arka tarafı sert, yan tarafları yumuşak, tutuşu rahat, telefonun ağırlığını ya da kalınlığını da çok değiştirmedi. Şu an için memnunum, tavsiye edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthmr514 -- 27 Ocak 2022; 20:7:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X