Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle tavsiyemdir.

Esr iPhone 13 Kamera Koruyucu Lens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneFamily -- 27 Ocak 2022; 22:24:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CorleoneFamily kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam, sipariş geçeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam,memnun musunuz acaba ? Aslında spigen düşünüyordum ancak ikili paket fiyatı uygun gözüküyor.

• fthmr514 F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. İnce mi peki? Silikon kılıflar gibi cebe yapışmıyor değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearLıfe -- 28 Ocak 2022; 2:18:22 >
  • CorleoneFamily kullanıcısına yanıt

Hocam amazondan bu kılıfı aldım Fırsat: LifeProof Apple iPhone 13 Pro Max/iPhone 12 Pro Max için, ince, şeffaf ve düşmeye karşı dayanıklı cep telefonu kılıfı, SEE serisi, şeffaf/siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B097RR2M8P/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_4DRMXV5WT2RV17SFW27V kamera çıkıntılı . Kılıf daha elime gelmedi. Kamera lens koruyucu büyük gelirmi acaba genişliği ona gore sipariş geçeceğim bende . Hic aklımda yokken mesajınızı görünce alıyım dedim 😀 ayrıca aliexpressten hic sipariş geçmedim vergi vs. Ödüyormuyuz yoksa hersey dahil fiyatmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko.ekrem -- 28 Ocak 2022; 3:5:47 >

• atavratsalih A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, oldukça memnunum. Fazlasıyla koruyucu bir kılıf, umarım sararmaz. Ekran koruyucu da tam oturuyor.

• eko.ekrem E kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuç nedir ? Hangisini taktınız ?

• cmshn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler birazdan sipariş geçeceğim.

• Hala ESR ekran koruyucu yok sanırım piyasada tr’den

• Elimde Mcdodo 20W adaptör var. USB ve Type c olmak üzere çift çıkışlı. Sıfır kapalı kutu. İhtiyacı olan varsa uyguna anlaşabiliriz.

• tt38 T kullanıcısına yanıt

Ben de esr tavsiyesinde bulunayım, iki tane spigen aldım boşta duruyorlar, sonra esr yi de aldım, daha sağlam koruyor.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    ESR HaloLock ile Hibrit Kılıf, iPhone 13 Pro Max ile Uyumlu, Manyetik Kablosuz Şarj, Askeri Sınıf Koruma, Çizilmeye Karşı Dayanıklı Sıra, Klasik Seriler, Şeffaf
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B099K6SYH7/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&th=1
  • eko.ekrem E kullanıcısına yanıt
    23 TL civarı bir vergi çıkıyor. Vergiyi PTT kargo, size teslim ederken alıyor. Kılıflarla sorun çıkarmıyor. Çok güzel bir ürün.

• Arkadaşlar iyi günler,

Arasında ne fark var? 27 $ almaya gerek var mı?

7 dolarlık da koruma sağlar mı sizce?

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

Arkadaşlar iyi günler,

Arasında ne fark var? 27 $ almaya gerek var mı?

7 dolarlık da koruma sağlar mı sizce?

Fark yok, pahalı olanın kenarları siyah. Ben alttakini kullanıyorum çok memnunum, tavsiye ederim.

• arkadaslar 13 pro için bluetooth kulaklık ne onerırsınız?

• iPhone 13 için tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı kılıf var mı? Şeffaf (arkası sert sararmayan) ya da tam oturan lansman kılıfı benzeri modeller olabilir. Şimdiye kadar aldıklarım hiç oturmadı.

Teşekkürler

Bende alttakinden verdim siparişi

umarım takabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

Teşekkürler

Bende alttakinden verdim siparişi

umarım takabilirim :)

Takması çok basit ama siz siz olun mutlaka ekranda kalan tozları temizleyin ki hiç hava kabarcığı kalmasın. Mümkünse duştan sonra nemlenen banyoda takın, havada hiç toz dolaşmaz ve kusursuz bir iş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_kenan

arkadaslar 13 pro için bluetooth kulaklık ne onerırsınız?

AirPods öneririm. 2. Veya 3. Nesil.

Kenarları siyah olmayan model de tam sarıyor mu ekranı siyah olanlar gibi, yoksa hafif içerde mi kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.