Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam link kırılmış bilginize .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • B.B.C.Y. B kullanıcısına yanıt
    Editledim hocam teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu iki model arasındaki fark nedir tam olarak ? Magsafe halkasının rengi haricinde ???

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen mıknatıs kısmındaki siyah ve beyazlık

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

hmm o zaman araç deri koltuk temizleyici fln da yeterli oluyor. bir bakayım ben de sağolun

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Deri deridir hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress’den 13 Pro Max için Apple deri kılıf almış olup satmak isteyen varsa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun 159 liraya aldigim spigen ekran koruyucusunu telefoncuya taktircamtim.toz kacirdi falan bildigin çöp oldu gercekten baya sinir bozucu bir durum.

Münakaşaya girsen kavga cikar falan.Ekran koruyucu taktircagimiz bi yer yok mu güvenilir?

• Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Kendin taksana reis

• Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Spigenin kolay kurulumlu ekran koruyucuları var hocam ondan alırsanız kendiniz kolaylıkla uygulayabilirsiniz

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

Daha onceki telefonumda ucuz bir tane almistim başarılı olamayinca birakmistim.Ama kurulumlu bisey alip takmak lazim dediginiz gibi

• Merhaba arkadaşlar bu iki ekran koruyucusu arasında ki fark ne acaba ikisinden birini almak istiyorum.

www.spigen.com.tr
    iPhone 13 Pro / iPhone 13 Cam Ekran Koruyucu, Spigen Glas.tR Slim HD (1 Adet) | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-pro-iphone-13-cam-ekran-koruyucu-spigen-glas-tr-slim-hd-1-adet

www.spigen.com.tr
    iPhone 13 Pro / iPhone 13 Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen Glas.tR Slim EZ Fit HD (1 Adet) | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-pro-iphone-13-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-spigen-glas-tr-slim-ez-fit-hd-1-adet

• quote:

Orijinalden alıntı: Qzyurt

Merhaba arkadaşlar bu iki ekran koruyucusu arasında ki fark ne acaba ikisinden birini almak istiyorum.

https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-pro-iphone-13-cam-ekran-koruyucu-spigen-glas-tr-slim-hd-1-adet

https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-pro-iphone-13-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-spigen-glas-tr-slim-ez-fit-hd-1-adet
    İkincisinde kolay kurulum aparatı var ve kendiniz çok kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz.

• Tek fark o değildir diye düşünüyorum hocam, isimleri fiyatları da farklı çünkü.

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Arkadaşlar bu kılıfı kullanan varmıdır ? + 13 pro max için lens koruyucusu tavsiye edebilicek arkadaşlar varmı ?

• Arada bir söküyorum güzelce sabunlu suyla fışır fışır lavaboda yıkıyorum sonrada peteğin üstüne koyuyorum.

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel kılıf mış 13 pro için aynı modeli buldum yakın zamanda alıcam teşekkür etmek istedim size içimden geldi 😂

• B.B.C.Y. B kullanıcısına yanıt
    Ahahahahha 😂😂 rica ederim hocam aldım bende inşallah iyidir

• Arkadaşlar Spigen’in ekran koruyucusunu kullanan varsa sormak istiyorum, gerçekten parmak izi ve leke yapmıyor mu ? Ben nispeten iyi bir ekran koruyucu kullanıyorum ancak parmak izinden geçilmiyor.

• FearLıfe kullanıcısına yanıt

12 de kullandım 9 ay

şimdi de 13 pro da kullanıyorum.

3 ay olacak sanırım.

öncesinde bir çok marka denedim fakat görüntü kalitesini bozmayan.

dokunmatiği hiç bir şekilde etkilemeyen ve nispeten en az iz tutan ekran koruyucu kesinlikle spigen.

tabi ki mat bir ekran koruyucu kadar tutmuyor denilmesi imkansız fakat .mat olanları ben şahsen beğenmiyorum. görüntü kalitesini ciddi anlamda bozuyor.

o yüzden spigeni kesinlikle öneririm.

yani özetle diğer ekran koruyuculardan daha az iz tutuyor fakat tutmuyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intosh -- 9 Şubat 2022; 16:53:9 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.