iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (42. sayfa)
-
-
Hocam biz 13 pro için elsera koruyucuyu almıştık arkadaş yukarıda görüntü kalitesinin bozulduğu bir foto atınca vazgeçtim. Bu tarz ürünlerde gümrük sıkıntısı oluyor mu ve tahminen ne kadarda geliyor acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba ben de içi mikrofiber dışı silikon kılıflardan arıyorum. Aşağıdaki kılıfı kullanan veya öneren var mı ? Amazon yurtdışından ilk kez bir ürün alacağım, iade vs nasıl oluyor acaba ?
ESR Cloud Yumuşak Kılıf iPhone 13 Pro Kılıfı (2021) (6,1 İnç) ile Uyumlu, Sıvı Silikon Kılıf, İnce ve Darbeye Dayanıklı Çizilmez Mikrofiber Astar, SiyahamazonESR Cloud Yumuşak Kılıf iPhone 13 Pro Kılıfı (2021) (6,1 İnç) ile Uyumlu, Sıvı Silikon Kılıf, İnce ve Darbeye Dayanıklı Çizilmez Mikrofiber Astar, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B099K83R6H/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_05YT5WPP33EHXFBCHSS4?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
13 pro için kamera koruyucu önerisi olan varmıdır beasus un ürününü aldım pek memnun kalmadım .
iPhone 13 Kılıf, Kamera Korumalı 13 (6.1'') Şeffaf Silikon Kılıf, Kamera Koruyuculu iPhone 13 Kılıfı amazoniPhone 13 Kılıf, Kamera Korumalı 13 (6.1'') Şeffaf Silikon Kılıf, Kamera Koruyuculu iPhone 13 Kılıfıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09KXTWB4T/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_Z89NBFG9Y6S3ARN5MKBD?_encoding=UTF8&psc=1
Ben bundan kullanıyorum 13 için tavsiye ederim, yalnız satıcı amazon olmasına rağmen 2 tane aldım birbirinden farklı geldi bi tanesi daha sert kamera kısmında arkada biraz daha çıkıntılı masaya koyduğunuzda bariz 2mm falan kamerayı havada tutuyodur diğeri daha yumuşak yapıda arka çıkıntısı daha az 1mm falan. Her kılıf telefonu kalınlaştırıyor ama güzel ben beğendim fiyatı artmış gerçi 52 liraya almıştım ben
-
Ortalama ne kadarda geliyor hocam ?
Hocam 120 tl kargo ile 300’e yakın bir para ediyor. Çinden malum site üzerinde orijinal apple silikon kılıfın 1-1 replikası satılıyor magsafe animasyonlu. Kendim kullanıyorum oldukça memnunum. Onları tercih edebilirsiniz.
link atabilirmisin çok fazla lansman kılıf var malum sitede
-
13 mini derim
-
13 pro max cihazim bugun yere düştü ve kamera lensinin cercevesinde igne ucu kadar ezik oluştu normal mi bu hani dayanıklıydı bu çerçeveler lensler?
Buyrun
TRY 310.25 45% İndirim | Orijinal Apple Magsafe için sıvı silikon manyetik kılıf iPhone 13 Pro Max 13 Mini durumda kablosuz şarj damla koruyun kapak
https://tr.aliexpress.com/item/1005003347617603.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60139583807&aff_fcid=caae5d801a0741ae96bd22dad3b55ff5-1644743837149-00998-_vpoZxs&tt=MG&aff_fsk=_vpoZxs&aff_platform=default&sk=_vpoZxs&aff_trace_key=caae5d801a0741ae96bd22dad3b55ff5-1644743837149-00998-_vpoZxs&shareId=60139583807&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=1bae635c9d134f568d84cb65bc4b4c78
-
mcdodo mc-7050 5000mAh 15W Standlı Manyetik Hızlı Kablosuz Powerbank Gri amazonmcdodo mc-7050 5000mAh 15W Standlı Manyetik Hızlı Kablosuz Powerbank Grihttps://www.amazon.com.tr/dp/B09MZ7BDWF/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_VJBWDYZZY97T0R95VHY0?_encoding=UTF8&psc=1
Bu tarz magsafe powerbank öneriyor musunuz arkadaşlar? Apple marka mı almalı yoksa bunlardan alsak işimizi görür mü? Sizce bu tarz Apple dışı magsafe powerbank kullanmalı mı, işimizi görür mü, bataryaya zararı olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
MCdodo markasını çok duyuyorum fena marka değil. Fakat bu kablosuz şarjda işin içine indüksiyon akımı falan girdiği için ben çok tavsiye etmiyorum bilinmedik mfi sertifikası olmayan ürünleri. Sebep ise ısınma. Fazla ısınma sonucu batarya performansını ciddi anlamda etkileyebilir, telefona zarar verebilir. Mfi sertifikası olmayan ürünlerin hiç biri zaten 15 w kablosuz şarj desteklemiyor çoğu 7.5 destekliyor. Buda iPhone da 15 desteklemiyor
13 pro için bu kılıfı almayı düşünüyorum. Sararma yapmadığı söyleniyor ve gördüğüm kadarıyla da telefonu çok kabalaştırmıyor. Kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum.
www.spigen.com.triPhone 13 Pro Kılıf, Spigen Ultra Hybrid Matte Black | Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-pro-kilif-spigen-ultra-hybrid-matte-black -
Teşekkür ederim yorumunuz için. 13 mini düşünüyorum 500e de böyle bir powerbank alıp günü kurtarırım diyorum. Apple marka olan 1400 lira. 1400 liraya bir üst depolama kapasitesini ya da batarya için düz 13e geçerim diyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam en erken 9 gün en geç 45 gün sürdü benim siparişlerim. Bakalım bekliyoruz
Manyetik şarj çok kullanışsız. Çünkü kılıfla manyetik powerbankı kullanırsanız, en ufak bir darbede hemen oynuyor ve şarjı kesiyor. Appleın kendi ürettiği Orjinal powerbankı ve yine appleın ürettiği kılıflardan edinmeniz lazım ki düşmesin. Öyle olunca da astronomik bir fiyat çıkıyor ki ne kadar bütçe sorunum yok da deseniz, bu fiyata bir powerbank ve kılıf alınmaz. Yazık günah bence.
dolayısıyla toplam 500 e type c çıkış ve pd destekli 20k kapasiteli ( daha düşüğü de olabilir) bir powerbank ve uag,buff,esr gibi iyi korumaya sahip bir kılıf alırsanız çok daha iyi olur. Bu anlamda belkin,mophie gözünüz kapalı alabileceğiniz markalar. Yine intenso, ugreen gibi f/p oynayan powerbanklar da mevcuttur. ( intenso 84,belkin170,mophie 250 tlden satılıyor. Belkin Type c to lightning kablo 67, ttec 18w pd type c adaptör 85₺. 500ü bile bulmadı. )
Orjinal kılıf ve mag safe power bank kullanıyorum, kılıfı 450 bataryayı 900 lira civarına almıştım ilk çıktığı dönem
Çevremde sürekli kılıfa o kadar para verilir mi bataryaya o kadar verilir mi 1 kere tam bile doldurmuyor diyen insan dolu
Ama bakıyorum kendileri sürekli kılıf vb alarak zaten neredeyse o paraları verdiler ve hiç tatmin olmadılar
Kesinlikle orjinal aksesuar başkaymış, fiyatı tartışılır ama telefon olmuş 25000 bunlar da maalesef ucuz değil
Ben iPhone 13 Pro cihazım için aşağıdaki ürünü kullanıyorum. İster kablosuz magsafe ile ister kablo ile. Benim telefonu 0 dan yaklaşık %75 e kadar şarj ediyor. İphone 13 miniyi tam doldurur. Ebat olarak da küçük bir ürün. 13 minide tam olur.
BENKS MP01 Magsafe Magnetic Slim Powerbank 5000 Mah SiyahamazonBENKS MP01 Magsafe Magnetic Slim Powerbank 5000 Mah Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09JZZ7XJL/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_W6QG3V0J51394JABCH5V?_encoding=UTF8&psc=1
-
Bir aya yakındır kullanıyorum ben çok memnunum. Acil durumlarda hayat kurtarıyor çalışırken stant olarak da sürekli kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X