Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20 küsür TL bir gümrük vergisi çıkıyor. ESR Official mağazasından 3 ayrı zamanlarda farklı siparişler verdim. 10 gün civarında kargo geldi.

Fakat 14 gün önce verdiğim ayrı bir sipariş vardı. Onu daha yeni gönderdiler. Sebebini sorduğumda Geleneksel çin bahar şenlikleri olduğu için tatildeyiz demişlerdi. O yüzden süreç uzadı.

• CorleoneFamily kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ben de bu lens koruyucudan 2 adet alacağım, bizim sitelerde satılanlardan genel olarak pek memnun kalan yok çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • düşünenler için , spigen 2'li ve kolay kurulum, 13 pro max camı stoklara girmiş, 2 aydır gelmiyordu, düşünenler var ise mutlaka tavsiye ederim xs max'ten bu yana kullanıyorum oludkça kaliteli ve sağlam bir cam.

• losthell kullanıcısına yanıt
    Normal 13 için sandım 😔

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Orijinal kılıfı almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem koruma açısından çok güven veriyor , magsafe desteği olması çok iyi , slim fit olduğu için de cihazın içine toz almıyor ve cebe koyup çıkartırken diğer replika lansman kılıflar gibi cebinizle beraber dışarı gelmiyor. Telefona bu kadar verdikten sonra düşündüm taşındım ve orijinal kılıfını aldım. İyi ki de almışım çok da memnunum :)

• 13 pro max için kamera arkası için esr marka koruyucu satan var mı?

• CorleoneFamily kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi satıcıdan akıyorsanız link atar mısınız ve esr nin şens koruyucusu var mı bilginiz ?

• Ben 13 pro için arkadaşın tavsiyesiyle bu ürünü sipariş ettim. Satıcı: esr official
    Siparişi henüz dün verdiğim için ne kadarda geleceğine dair bir fikrim yok.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• losthell kullanıcısına yanıt
    Ekranı tamamen kaplayan en güzeli oluyor.

• mstfrslan M kullanıcısına yanıt
    Bundan ben de kullanıyorum, çok memnunum.Bu gibi durumlar için iPhone’lardaki magsafe desteği çok güzel bir özellik bence.

• Magsafe destekli powerbank kullanılacaksa zaten normal kılıf ile çok sağlıklı olmaz.Ayrıca magsafe destekli kılıf da olması gerekiyor.İlla Apple kılıf olmasına gerek yok.Spigen’in şeffaf magsafe kılıfları çok başarılı.Benks marka powerbank’i, Spigen kılıf ile kullanıyorum.Sapasağlam tutuyor powerbank’ı.Herhangi bir oynama filan yok.

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım asağıdaki linkteki kılıfı kullanıyorsunuz.Aşağıdaki kılıf pro surumune oluyor mu? 13 ve 13 pro kılıfları birbirine uyumlu mu?

• Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Evet kullanıyorum harika ürün , hocam 13 serisi ile 13 pro arasında kamera farkı var , akıllıiphone whatsapp hattından bi sorun daha iyi olur

• Benks kaliteli ürünler üretiyor , herkese tavsiye ederim

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 18 Şubat 2022; 1:37:26 >
  • hocam orijinal iphone ekran koruyucu kullandınız mı önceden? spigenle arasında kaldım.iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• doganoztokatli kullanıcısına yanıt
    Apple’ın bildiğim kadarıyla Orjinal diye bir şeyi yok belkin marka kullanıyorlar ancak hiç kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.B.C.Y. -- 19 Şubat 2022; 13:15:19 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.