< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (41. sayfa)
-
-
Fotodan gördüğüm kadarıyla yandaki çıkıntılar sanki biraz fazla gibi. Cihaza takılıyken foto atma şansınız var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Henüz almadım hocam orjinal silikon kılıf kullanıyorum.
Hadi yaa ciddi misiniz?
Soyulma yada boya atmasi fln olmuyor mu?
Ben sadece elimle auyla biraz sildim o da ufak bi damla kola surulmus onu cikarmak icin.
Titiz biriyim ama bazen nasil oluyorsa yaglanmis gibi oluyor bazi yerleri kilifin onu cikarsa yeter benim icin:)
Olmadi deri koltuk bakimi icin bi urun alip hem kilif hem de arac icin kullanirim
boya atması benim hiç yıkamadan da oldu. Biraz kullanım ve el yapısıylada alakalı.
Bordo kılıf var ama üç köşesi şuan siyah halde. Sağ sol ve alt kısım. Üst kısma elimiz az değdiği için sanırım o bölgede deformasyon yok.
-
arkadaşlar iphone 13 mini için uygun fiyatlı kalteli bir kılıfı tavsiye eder misiniz?
lütfen çok kalın vs olmasın arkasında tutacak vs istemiyorum sadece koruyacak bir kılıf yeterli benim için
bir de ekran için koruma taktırmak gerekir mi? bunu taktırmak dokunmatiğini etkiler mi hassasiyetini
bu konuları hiç bilmediğim için sormak istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 10 Şubat 2022; 12:2:49 > -
Gelince yorumlarınızı bekliyorum
2 gün önce aldım ancak daha kargoya verilmedi.Gelsin paylaşırım tabiki
13 için ön kamerayı kapatmayan fiyatı uygun olan bir ekran koruyucu bulabilen var mı? Ne kadar arasam da bulamadım 30 liraya aldım bi tane tam kapladı tama koruyuculuk iyi de ben ön kamerası açık olsun istiyorum, spingen in var 160 lira, 15 bin veriyoruz tele 160 lira kırılmaz cama veresim gelmiyor 😂😬
Iste sabun daha cok attirmaz mi boyayi ?
Yillar once iphone 6 icin orjinal deri kilif kullandim kirmiziydi rengi dediginiz gibi kenarlari siyah oldu.
Simdi ki kilifin siyah o kadar belli opmaz herhalde hatta siyahta eskimis goruntusu daha hos bulanlae var.
Hocam spigen kullandığınızda ekrandaki farkı hissediyorsunuz. iPad ile spigen kullanıyorum, iPhone 13 için esr aldım onu da öneririm. Diğer koruyuculara kıyasla parmak hareketlerinizde farkı hissediyorsunuz. Ek olarak spigen de esr de yağ ve parmak izini çok az tutuyor, görsel olarak da fark ediyor.
bi ara şu 110 lara düşmüştü almadım şimdi artmış alasım hiç gelmiyor :D yoksa kalitesinden şüphem yok https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-13-pro-iphone-13-cam-ekran-koruyucu-glas-tr-slim-hd-agl03391-p-HBCV000013133J
-
Selamlar, Iphone 13 için hem wireless olarak optimal hızda şarj edebilecek hem de type c ile 20 watt maksimum hızda şarj edebilecek power bank önerisi var mıdır?
-
Bunun çok reklamını görüyorum incelemesi de var YouTube da. 5 10 20 binlik modelleri mevcut bi bakın isterseniz
mcdodo 15W 10000mAh Manyetik Kablosuz Şarj Powerbank Gri Mc-8770amazonmcdodo 15W 10000mAh Manyetik Kablosuz Şarj Powerbank Gri Mc-8770https://www.amazon.com.tr/dp/B08XYD27DN/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_H2K0HDV84512C700TPAT
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ön kameranın kapanması kamera çekim kalitesini etkiliyor mu ? Ben de 13 için baseus tam kaplayan koruyucu kullanıyorum oldukça memnunum…
Buyrun link:
mobil.akilliphone.comBaseus iPhone 13 - 13 Pro 0.3mm Tempered Full Cam Ekran Koruyucu 2 Adet Sethttps://mobil.akilliphone.com/incele/baseus-iphone-13-13-pro-0-3mm-tempered-full-cam-ekran-koruyucu-2-adet-set-105698?from_search=true
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 12 Şubat 2022; 11:1:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence etkiliyor hocam her ne kadar kaliteli olsalar da
-
Arkadaslar masaya koyunca yalpalamayacak kamera cikintisini sifirlayacak bi kilif tavsiyeniz var midir?
Bir de kamera koruyucu almayi dusunuyorum onu sifirlayacak sekilde de olabilir. Tavsiyelere acigim
Hocam o şekilde bir kılıf telefonu fazla kalınlaştırmaz mı, sonuçta kamera çıkıntısı çok fazla ve o çıkıntı telefonun her yerine yayılırsa tuğla gibi bir şeye döner.
Hocam ne biliyim ya masaya koyunca surtuyo sinir oluyorum 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X