Hocam sizin kargo geldi mi? Ben hala karar veremedim idareten 20 TL'ye Hepsiburada üzerinden bir şey aldım o da matmış ekran karlı karlı oldu resmen |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (86. sayfa)
-
-
Hocam merhabalar, ürünü alalı baya olmuş hala memnun musunuz? Görüntü kalitesine herhangi bir etkisi yok değil mi? Son olarakta nerden almıştınız? Aşağıdaki link doğru mudur?
amazonESR 3 adet ekran koruyucu folyo, iPhone 13 ve iPhone 13 Pro ile uyumlu, pratik konumlandırma yardımı, 9H sertlik, HD şeffaf ekran koruyucu folyohttps://www.amazon.com.tr/dp/B099KMZPMZ?tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1 -
daha gelmedi ben de idareten bir ürün alıp taktırmıştım sağ üst köşeden kalktı bile yamuk yumuk duruyor, telefon iphone 13 mü flash tv de satılan ayfon mu belli değil şu an :)
-
Link doğru hocam bu adresten aldım. 8. ay oluyor, koruma camında bir çizik olsa da değiştirsem diyorum ama çizik dahi oluşmadı bu süre zarfında. Ekran kalitesinde herhangi bir bozukluk yok, zaten sensör kısmı da kapalı oldugundan film yokmus gibi duruyor. Ayrıca orijinal ekranda bile parmak izi kalırken bu koruyucuda kalmıyor. Öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam ben de buna yöneleceğim gibi. Kolay uygulama kiti olması avantaj gibi duruyor normalde dengeli ayarlamak çok zor oluyor, uygulaması daha kolaydı değil mi?
Evet sizin yapacağınız ekstra hiçbir iş yok. Sadece tozsuz bir ortamda bulunmanız yeterli. Kılavuz kalıbını yerleştirdikten sonra koruma filmini soyup telefonun üstüne bırakıyorsunuz, zaten kılavuz, tam koruyucu cam büyüklüğünde oldugundan birebir oturuyor cihaza.
Hocam yeni görüyorum yorumunuzu, gönderiyorum.
Teşekkür ederim sağ olun 🙏🏻
MagSafe Battery Pack kullanan var mı? Pro Max'te işe yarıyor mu arkadaşlar?
-
13 pro’dan 13 pro max’a geçiş yaptım. 13 pro max için hangi kılıfı ve ekran koruyucuyu önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Iphone 13 siyah sipariş verdim. Ekran koruyucu, kılıf ve adaptör önerilerine ihtiyacım var.
Mumkunse kamerayı da koruyan, parmak izi tutmayan ürünler tavsiye edebilirseniz sevinirim.
Aynı şekilde, malum adaptör almak gerekiyor, bataryaya zarar vermeyen hızlı şarj eden adaptör.
Ekstra olarak airpods muadili varsa onu da alabilirim fiyatlar orta segment telefon kadar olmuş
Merhabalar, Aliexpress’te satılan replika kılıf arıyorum gerçeğine yakın. 13 pro için, bilen varsa ulaşabilirse sevinirim çünkü ilanlar hemen geri kapanıyor
Yazıyorum özelden
Buradan paylaşırsanız 13 pro max için ben de bakayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orijinal faturalı magsafe silikon kılıfımı satıyorum. 15-20 gün kullanıldı sadece. Sıfır gibi. 13 pro için kırmızı renktir.
Şeffaf olanından alıcam. İlgilenenler mesaj atabilir.
Kılıf - Spigen mag armor
Ekran koruyucu - ESR
Adaptör - Anker powerport 3 nano
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riverside. -- 31 Temmuz 2022; 16:55:42 >
Fiyat
400
Yer neresi
Atamadım üstadım satıcının dükkanı kapanmış aliexpresste
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X