Hocam 2 ay sonra 13 pro alalı 1 sene olacak, aldığım ilk gün bu kılıftan aldım, daha sonra deri kılıflar olsun, silikon kılıflar olsun evde 10 adet kılıf var ama dönüp dolaşıp hep bu kılıfı takıyorum. Kamera koruması çok iyi, arkada sararma olmadı, ön tarafta kılıf ekranı çok çok az geçiyor ( Korumayı azaltıyor ama telefonu kabalaştırmıyor) Ben aşırı memnunum, bu kılıfın iki modeli var biri yanlarıda sert olan diğeri yanları silikon olan. Sizin attığınız fotodaki benim ki ile aynı ( Yanları silikon olan ) ama alırken tekrardan kontrol etmenizde fayda var. Yanları sert plastik olanı takıp çıkarmak problem oluyor, birde telefon kılıfın içindeyken çok az oynuyor, sert olanı aldığımdan beri bir kere kullandım öyle kenarda duruyor. |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (84. sayfa)
-
-
Hangi renk kullanıyorsunuz hocam telefonu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam bundan alıp deneyeceğim. Dışarıdan aldığım arkası logolu olsun vs kılıflar ekran jelatinine kılıf denk geliyor jelatini kaldırıyor. Siz bunda öyle bir problem yaşadınız mı ekran koruyucu jelatinde hava kabarcığı oluştu mu kullanımda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar Magsafe Cüzdan kullanan var mı aramızda? Varsa memnun musunuz?
-
13 Pro için Apple'ın kendi şeffaf kılıfı tarzı MagSafe destekli kılıf kullanan var mı 3. parti? Sararma sorunu en azından 6 ay yaşamayacağım MagSafe destekli bir şeyler arıyorum, kullanan yazabilirse sevinirim.
-
Ben aldım çok memnunum. Bu başlıkta cüzdanla alakalı çok yorum yok. Merak ettiğiniz bir şey varsa ben yardımcı olabilirim
Hayırlı olsun hocam. Temassız özelliğini kullanabiliyor muyuz acaba? Kartı kullanmadan?
-
Evet ama bir çalışıyor bir çalışmıyor. Mesela az önce kartı çıkartıp bastım otobüse istanbulkartımı. Ama dün direkt okuttum çıkartmadan. Ha birde aslında çok mantıklı değilmiş. Yasakara göre kimlik taşımamak suç. Zaten 2 kart alıyor bilemedin 3 sığıyor ite kaka. Kimliği koyduktan sonra kalıyor ya 1 ya 2 hakkınız. Ben 2 kart koydum biri istanbul kart diğeri kredi kartı. Şirkete giriş kartı ve kimliği cepte taşıyorum. Android olsa nfc kullanacağız istanbul kart ve şirket kartları için ancak ne yazıkki apple sistemi kapalı bu işlemlere :/
Grafite renk kullanıyorum hocam,
Kılıfıda yanları siyah olanı aldım.
-
Hocam telefonu ilk aldığımda, telefoncudan ekran koruyucu taktırmıştım geçici süre kılıf ile problem olmadı, sonra ESR ekran koyurucu taktım ondada problem olmadı, daha sonra Amazondan ikili set hatırlayamadığım bir markanın ekran koruyucusunu aldım ondada problem olmadı.
Kılıfta tek dezavantaj arkası biraz parmak izi tutuyor, ilk zamanlar biraz fazla oluyor bu ancak kullandıkça azalma oluyor. Gerçi arkası şeffaf olanların çoğunda bu problem var.
-
Kullanıyorum/memnunum. Özellikle düşürmeye çalışmadıktan sonra düşmesi çok zor cüzdanın.
Temelde kullanamamanız gerekiyor zaten, nfc engelleyici özelliği var kart kopyalamalarını ve apple pay ile öderken yanlış kartla ödemeyi önlemek için.
çok mantıklı. o zaman bu cüzdana 2 den fazla kart koymak sakıncalı çünkü çıkartması inanılmaz zor oluyor. 2 kartla da dediğim gibi idare etmesi zor. biri kimlik olmak zorunda, diğerine de kk koyunca ulaşım kartına vb yer kalmıyor.
-
Ben ehliyeti kimliğe geçirdim, kimlik + kredi kartı + 1 adet banknot bulunduruyorum ve ödemeleri Apple Pay ile yapıyorum genelde. Banknot yerine şehirlerarası giderken ehliyeti bulunduruyorum çok zor olmuyor açıkçası. Kimlik ve ehliyet biraz daha ince genelde kredi kartlarından.
Apple Pay kullanarak temassız ödeme yapabiliyor muyuz hocam? Türkiye'de yok diye biliyorum ama..
-
Türkiyede kullanılmadığı için siz muhtemrlen yurt dışı üzerinden komisyon vererek yükleme yapıyorsunuz. Ben apple pay kullanıyorum deyince buraya binlerce insan yazar şimdi apple pay kullanılıyor mu diye :)
Komisyon çok minimal açıkçası, rahatlığı için seve seve ödeyeceğim bir miktar. 100 euro yüklememde 1.5 euro alıyor sadece. Dediğiniz gibi nerede söylesem ilgi çok oluyor, seve seve oturup anlatıyorum :)
@ydn06 yurt dışı kart kullanarak kullanmanın yolları var hocam, 1-2 saat alıyor totalde ancak mümkün. Belirtildiği gibi komisyon falan oluyor yalnız yüklemelerde ve küçük bir miktar kur farkı oluyor. Alınan kur genelde banka ile serbest piyasa ortası.
-
Full body koruma dedikleri kaplamadan yaptıran var mı? Mantıklı mı? Onun yerine kaliteli ekran koruyucu ve kılıf daha mı iyi olur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben kasa ve çerçeve için zore’nin mat ürününü uyguladım cihaza sadece alt kısım açık kalıyor(aliexpress’ten komple kapatanını alacağım), kılıfsız kullanılacak bir ortamınız(düşme konusunda korumaz) var ise öneririm. Benim kılıfın içine toz girdiği için tercih ettim. Ekran koruyucu şart temperli ürün tercih edin. Ben Esr marka kullanıyorum çok memnunum dokunma hissiyatından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X