< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (83. sayfa)
-
-
Ben iPhonelarımda her zaman UAG markasını ya da kendi orijinal ürünlerini tercih ediyorum. Her ikisinden de memnunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satın aldığınız ürünlerin linklerini dm den atabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esr markalı bişey kullanmadığınız o kadar belli ki. Keşke kullanıp yorum yapsaydınız.quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
Ben spigen kaliteli demedim mi onu nereden çıkardınız anlamadım. Neyse sizin tercihiniz fakat benim için ESR ucuz bir Çin malı. Telefona 20.000 verip elimde ucuz Çin malı kılıfla ben kendi adıma gezmek istemem. Herkesin kendi tercihi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Donanımhaberde sürekli pompalanması üzerine kayınço görüp almış şu modeli.
TRY 176.07 | ESR MagSafe MFI iPhone 12 Pro Max/12 Mini telefon kılıfı kamera koruyucu koruma kılıf siyah yumuşak manyetik kapak
https://www.aliexpress.com/item/1005004160189755.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60168351780&aff_fcid=c17aa77309b94e539f92e09861fea68c-1656318421201-03410-_vknE2q&tt=MG&aff_fsk=_vknE2q&aff_platform=default&sk=_vknE2q&aff_trace_key=c17aa77309b94e539f92e09861fea68c-1656318421201-03410-_vknE2q&shareId=60168351780&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=8757b41ec3214609ac68ff8240ad07e0&afSmartRedirect=y
Gördüğüm en dandik silikon malzeme mevcut üründe.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yolladım hocam
Şuana kadar kullandığım en iyi ekran camı(Android ve Apple ürünleri) Spigenlerinki. Tavsiye ederim
-
İphone 13 için araç içi telefon tutucu tavsiyelerinize ihtiyacım var. Spigen marka klima ızgarasına tutulanlardan aldım ancak aracımın klima ızgarasında hem düzgün durmuyor hem de navigasyona bakarken yola bakamıyorum.
Cama ya da aracın gögsüne tutturulan modelleri önerir misiniz?
Iphone 13 mini deri kılıf:
Hiç kullanılmadı, aldığım fiyata veriyorum.
Iphone 13 mini deri kılıf İlan No: 1037382307
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-13-mini-deri-kilif-1037382307/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 6 Temmuz 2022; 17:18:41 >
www.spigen.com.trEvrensel Araç Tutacağı, Spigen Kuel Universal Car Holder AP12T | Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/evrensel-arac-tutacagi-spigen-kuel-universal-car-holder-ap12
Ben bunu kullanıyorum hocam. Gayet memnunum. Konsolda da kullandım, camda da. Camda çok daha iyi yapışıyor. Konsolda da gayet iyi tabii.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler hocam hemen inceliyorum
Selamlar 13 pro için arka camı koruyucu folyo film olarak ne tercih etmeliyim ? İnternette micro firmasının var oda tam oturmuyormuş sanırım
13 e kamera koruyucu bakıyorum ben ama çeşit çeşit. En sağlıklısı hangisi olur?
ciftli olanlardan aldım memnunum
www.akilliphone.comKamera ( lens ) cep telefonu ekran koruyucuhttps://www.akilliphone.com/reyonlar/kamera-lens-koruyucular-276 -
Selamlar hocam kılıftan hala memnun musunuz? Ayrıca kılıfın kamera koruma kapağı mı var yoksa yanılıyor muyum ?
-
Valla bende Amazon’dan 13 Pro için esr magsafe destekli kılıf aldım .. 2 ayda ağzı yüzü kaydı . Rengi sarardı .. Sierra mavisi için öneriniz olursa değerlendirmek isterim hocam . Zira sizin fikirlerinize ve zevkinize çok güveniyorum ☺️
Gayet memnunum. Ve evet, kameraları tek tek koruyan bir tasarımı var. Orası aynı zamanda stand görevi görüyor.
Arkadaşlar kamera lens koruma işini nasıl yapıyorsunuz?
-
Arkadaşlar merhaba. Valla isteğe yenilip az önce 13 PM aldım. Şimdi de koruması sağlam ama kaba olmayan kılıf ve kamera kısmı için koruyucu arıyorum.
Kılıf için az önce Apple'ın deri kılıflarını gözüme kestirdim ama sanırım cihaza tam oturmuyormuş. Cihazın köşeleri(özellikle sol alt ve kameraların olduğu taraf) kılıftan taşıyormuş. O yüzden eledim mecburen. Sizin görüşleriniz nedir acaba?
-
Arkadaşlar iphone 13 kullanıyorum bu kılıftan kullanan var mı? Çoğu kılıf ekran jelatinini kaldırıyor kenarlardan. bu kılıf nasıldır? Aynı sorunu yasar miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X